Erkek faktörlü tüp bebek yaptıran canlar size bişey sorucam kanda genetik test ve kromozon sayımı testi yaptırdınızmı tedavi öncesinde ? Bize gerek yok daha ilk denildi ama şahsen herşeyi 4 /4 lük olsun istiyorum ilki tutmassa ikincide pgt yapılır diye düşünmek saçma geliyor . Kan testi yaptırıp bakmak mantıklı değilmi ? Tabi bide sperm dna hasar testi bence olması gerekn bişey . Kan testlerini yaptıran varmı ? Aceba

Bizim erkek faktörlü ama istemedi doktorumuz o testleri. Olmazsa ikincide isteyecek galiba

Bizim erkek faktörlü ama istemedi doktorumuz o testleri. Olmazsa ikincide isteyecek galiba
Canım bende bunu anlamıyorum ya neden ufak minimal bi kan testi yapmak yerine başarısız deneme bekliyolar bana saçma geliyo. Mesela bu dediklerimi ben yaptırmaya çalışıcam genetik veya kromozomda sıkıntı varsa pgt yapılsın . Bunun için neden 2/ 3 deneme bekleyimki sadece kanda bakılacak ufak bireşey için . Bizdende istenilmedi ama ben okuduklarıma göre kendim talep edip yaptırıcam

Nerde başladınız siz tup bebege.

genetik bölümü olan bir devlet hastanesine eşinizle birlikte randevu alıp gidin uzun süredir cocuk düşündüğünüzü ve olmadığını söyşerseniz yapıyorlar ben o sekılde gittim ve yaptırdım sperm dna hasar testini de yeni yaptırdım sonucu beklıyoruz

Kuzum yurt dışındayız ama sanırım kendi jinekologum durumu bildiği için ondan sevk alırım . Sevk olmadan burda bu tarz tahliller olmuyo ama jinekolojum yardımcı olur umarım ama sağol canım yardımın için

Canım bizimki erkek faktörlü değil ama sebebi bilinmeyen infertilite. Ben doğal yoldan olsun diye çok uğraştım o nedenle her tür genetik testi de yaptırdık. Spermin dna hasar testi, kromozom testi ve daha birsürü test. Kromozom testlerini bezmialemde yaptırmıştım bir de kadın içim trambofili paneli (kan pıhtılaşması var mı diye) erkek için de “Y Mikrodelasyon STR analizi” diye bir test bunlar hep kandan yapılıyor ama genetikten randevu alman gerekiyor. 2017 de o zaman ücretsizdi şimdi bilmiyorum. Spermle ilgili genetik test olarak fish yaptırdık. O bayağı pahalıydı 1.500 tl falan civarındaydı. Ben sebebi bulucam diye takmıştım o nedenle her şeyi yaptık. Ama sebep çıkmadı yine sonuç olarak her şey normal. Rabbimin bir bildiği var işte nasip her şey.

Bu testlerin hepsini bende yaptırdım hiçbirşey cıkmadı simdi sperm dna hasar testini beklyorız onda da bişi cıkmada sebepsiz infertilite bizimde bir basarısız tüp bebek denemem var sanırım bizim için bi zaman var daha gelmedi

Canım benim ne güzel en ince ayrıntısına kadar yazmış anlatmıssın çok sağol ve evet kafama koydum bu dediğin testleri zaten haptırmak istiyordum eşime üroloji doktoruna fish boyama dna hasar özellikle iste dedim yazdımda ama hittiğinde sprrmde mikrop bulduk ilk önce antibiyotik dediler . Onlara bakmadılar . Burda işler okadar yavaş ilerliyoki bazen çok sinir oluyorum inanırmısın . Bir mr testi nerdeyse bi ay bekledik ya . Sperm 1 ml de 1 milyon Totalde 4 milyon demişler morfolojiye bakmadılar en son 2 idi mikrop var diye bakmadık zaten öncelik mikroplar demiş .A hız 0 .. zaten ilk yaptırfımızda öyleydi B hız 5% di şimdi 28% dediler ama sayı çok çok az ..3 haftalık antibiyotik bu cuma bitiyor pazartesi ilk iş sperm de mikrop baktırmak . Ve galiba üroloji doktorunda bu kadar beklememek adı en yakındaki tüp bebek yerinden bu testler için randevu oluşturmak . Yarın ilk iş arıycam . Ve tüm bu dediklerinden takep edicem . Burda herşey okadar çok bekleniyoki insanın siniri bozuluyo türkiyede en azından parayı veriyoruz ertesinde hazır . Uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…