Merhaba sabri beyden memnun musunuz acaba devam ediyor musunuz

Merhaba sabri beyden memnun musunuz acaba devam ediyor musunuz
Selam canım evet çok memmunum doktorumdan allah razı olsun her yazdığımda cevap verir . Anlatır aklımda soru işareti bırakmaz . Ben yurtdışından oldum için eylülde ön görüşme yaptık . kasımda bir geldim hsg çektirdim verdim muayne etti . Martta işleme başlıycaz inşallah .ama kendisi çok iyi ben cem hoca felan diye düşündüm ama kuzum çok kalabalık çok bekleniyor eh normal olarak aksıyo bazen . Sabri beyi tavsiye ettiker çokta memunum .bir çoğu önce hemşiresinin numarasını veriyo sabri bey direk bire bir ilgileniyo işlem sırasında tabi heöşireside çok yardımcı oluyo

Ben cem beye randevu aldim ama amh düşük ve marta randevu verdiler e gidince de haliyle hemen tedaviye başlamaz bütün testlerim var ama öncesinde illa vitamin falan verir vakit kaybı olur diye korkuyorum iki tedavim kimyasal oldu

Ben de Cem beye alacaktım ama çok yoğun diye ve marta diye almadım. Merihmet reşit asoğluna gidicem

Son düzenleme:
Kuzum şöyle deyim sana aradım acildi dönmem lazımdı geri yurtdışına son anda öğrendik spermde sıkıntı olduğunu . Cem beye randevu dedim ( ön görüşme için sadece ) eylül başıydı ekim sonuna ancak ön görüşme için gün veririz dediler olmaz dedim gitmem lazım son iki gün felan sabri beyi dediler beğenmesseniz yine değiştirirsiniz dediler ama zaten hafta başı 40 doktorumuz bir araya geliyor ve hepsi bir karar veriyor dedi . Sabri beyle görüştük okadar naif bi adamki herşeyi anlatıyor numarasını ilk andan berri verri sürekli yazdım ne aklıma takılıyosa . Ama en son hsg götürdüğümde çokkk çok cembeyin bekleyen hastasını gördüm eh hastadan hastaya süreler uzayada biliyor . Kendisi gerçekten çok çok iyi bir doktor ama çok yoğun özelliklede sosyal medyada takipcisi çok arttıktan sonra . Şöyle söyleyim kuzum çok hasta var hepside cem beye gitmiyor ama pozitif alıyolar .mustafa bahçeci hep söyler doktordan çok emriolog önemli diye az çok tedavi hepsi aynı vitaminler vs . Senin kararın . Ben cembey diye gittim sonra değiştiricem dedim sabri hocada kalmak mantıklı geldi gelip orada saatlerce beklemek istemiyorum . Bide günüm belli olmaz saatim belli olmaz ben almanyadan gelicem öyle olmuyo herşey tam olmalı .

Tabi ki embriyolog çok önemli ben iki kez tedavi gördüm Dr dan çok memnundum ama kimyasal oldu ikiside laboratuvar kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım artık bide bende şehir dışından gideceğim için cem bey zor olacak gibi

Embriologlarıda bahçecinin iyi diye duydum

Uykusuz Koala kuzum emar temiz çıktı şükür bizde aperm sayısı aynı ama yaptığım kürler ileri hızlı 0 hala ama ileri yavaş yani B hızlı 28% olmuş 5%di morfolojiye bakmaya gerek duymamışlar spermde mikrop var diye antibiyotikten sonra iki sperm testi vericez onlarda bakılacak . Siz sayıyı nasıl arttırdınız senin 6 milyona çıkmuş bizde durum hala 4 milyon 1 ml de 1 milyon

Canım Bende 30 a yakın yumurta toplandı. Sende de mi pcos var ?
Evet bende de pko var , toplamadan sonra cok ağrın oldu mu peki?
Bide toplamadan sonra sonra adet oldun, sonra bir adet daha gecirip oyle mi transferin oldu canim ? Yani iki adet sonrami oldu transfer

Evet bende de pko var , toplamadan sonra cok ağrın oldu mu peki?
Bide toplamadan sonra sonra adet oldun, sonra bir adet daha gecirip oyle mi transferin oldu canim ? Yani iki adet sonrami oldu transfer
Aynen canım 2 adet bekliyorsun Rahim anca kendine geliyormuş. Benim yumurta sayım çoktu o yüzden toplamadan 2 3 gün önce ağrılarım başladı korkulacak derecede değil ama korkma rahat ol.Toplama sonrası da 15-20 dakika şiddetli ağrım oldu o kadar.Adeti de toplamadan 5 gün sonra oldum . Toplama işlemin ne zaman canım.

Benim de 20 ye yakın var yumurta, cumartesi olacak muhtemelen toplama. Senin de test gününe az kalmış insallah pozitiftir.

Emarın temiz çıkmasına sevindim canım bu morfoloji ileri hız illet birşey okadar şey yaptım yükselmemiş hâlâ sıfır. Sanırım onca yaptığım şeyden dolayı sayı yükselmiş okadarcık. ☹ ne kadar süre kullanacak antibiyotik

Son bir hafta kuzum sonra sadece mikroba bakıcaklar sonrada normal sperm testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…