Tabi nasipten öte yol yok . Hiçbtüp bebek denedinöi veya ne zaman yapıcaksın ? Doktorun kim ?

Merhaba arkadaşlar. Kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama kimyasalla sonuçlandı. Kısmetse Mart'ta ikinciye başlayacağız Diyarbakır bahcecideyim. Benim gibi kimyasal sonuç alanlar oldu mu neler yapıldı

Benim bugün test günümdü kızlar. Çok şükür bin şükür pozitif Doktorum Remzi Abalı. (Fulyada) İnşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Ben 10 yıl bekledim bu anı.
Daha once negatiflerin nerde oldu canim. Remzi beye bende cok güveniyorum insallah benimde sonum guzel olur. Ben bugun kan verirken iki kisi sonuc icin kan verdi belkide onlardan biri sendin :)

Daha once negatiflerin nerde oldu canim. Remzi beye bende cok güveniyorum insallah benimde sonum guzel olur. Ben bugun kan verirken iki kisi sonuc icin kan verdi belkide onlardan biri sendin :)
Bilmiyorum olabilir canım. Bugün çok kalabalıktı sabah. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce doğal yoldan kimyasal gebelik geçirdim bir kere

Bilmiyorum olabilir canım. Bugün çok kalabalıktı sabah. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce doğal yoldan kimyasal gebelik geçirdim bir kere
Evet cok kalabalıktı. Ne güzel ilk denemede olmuş, allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…