Tabi nasipten öte yol yok . Hiçbtüp bebek denedinöi veya ne zaman yapıcaksın ? Doktorun kim ?Canım bizimki erkek faktörlü değil ama sebebi bilinmeyen infertilite. Ben doğal yoldan olsun diye çok uğraştım o nedenle her tür genetik testi de yaptırdık. Spermin dna hasar testi, kromozom testi ve daha birsürü test. Kromozom testlerini bezmialemde yaptırmıştım bir de kadın içim trambofili paneli (kan pıhtılaşması var mı diye) erkek için de “Y Mikrodelasyon STR analizi” diye bir test bunlar hep kandan yapılıyor ama genetikten randevu alman gerekiyor. 2017 de o zaman ücretsizdi şimdi bilmiyorum. Spermle ilgili genetik test olarak fish yaptırdık. O bayağı pahalıydı 1.500 tl falan civarındaydı. Ben sebebi bulucam diye takmıştım o nedenle her şeyi yaptık. Ama sebep çıkmadı yine sonuç olarak her şey normal. Rabbimin bir bildiği var işte nasip her şey.
Fulyada mi sabri bey? Benim ki remzi abalıSabri cavkaytar kuzum . Seninki kim
Yok kuzum . Altunzade. Bahçeci Umut tüp bebek merkezindeFulyada mi sabri bey? Benim ki remzi abalı
Şu an tüp bebek deniyorum. Bahçeci fulya Remzi AbalıdayımTabi nasipten öte yol yok . Hiçbtüp bebek denedinöi veya ne zaman yapıcaksın ? Doktorun kim ?
Hayırlısı olsun canım benim hamgi aşamadasın peki ?Şu an tüp bebek deniyorum. Bahçeci fulya Remzi AbalıdayımHayırlısı
Umarım mutlu sonla bitmiştir senin hikayendecanım ne güzel benim doktorumda sabri cavkaytardı umut şubesinde
Bende cumartesi test için gideceğim. Denk geliriz belki. İnş bol bol olgun yumurtalarınız toplanır.Iyiim canim, cumartesi yumurta toplama var heyecanlıyım. Sen nasılsın
Aa test günün mu canımBende cumartesi test için gideceğim. Denk geliriz belki. İnş bol bol olgun yumurtalarınız toplanır.
Evet canım testi klinikte yaptırmak istiyorum olumsuz cıkarsa tedavinin nasıl devam ediceğini merak ediyorum. Toplama işleminiz kaç taAa test günün mu canım
9 da benim işlemim, sen kacta gideceksin. Ay insallah pozitiftirEvet canım testi klinikte yaptırmak istiyorum olumsuz cıkarsa tedavinin nasıl devam ediceğini merak ediyorum. Toplama işleminiz kaç ta
İnşallah canım öğleden sonra düşünüyorum. Tabi dayanabilirsem :)9 da benim işlemim, sen kacta gideceksin. Ay insallah pozitiftir
Sabah gel :) dondurulmustu dimi seninİnşallah canım öğleden sonra düşünüyorum. Tabi dayanabilirsem :)
Evet canım dondurulmuş blastokist evresinde gelirsem görüşürüz inş. Heycan yapma herşey cok güzel olacak :))Sabah gel :) dondurulmustu dimi senin
Aynen haberlesiriz gelirsenEvet canım dondurulmuş blastokist evresinde gelirsem görüşürüz inş. Heycan yapma herşey cok güzel olacak :))
Benim bugün test günümdü kızlar. Çok şükür bin şükür pozitifHayırlısı olsun canım benim hamgi aşamadasın peki ?
Daha once negatiflerin nerde oldu canim. Remzi beye bende cok güveniyorum insallah benimde sonum guzel olur. Ben bugun kan verirken iki kisi sonuc icin kan verdi belkide onlardan biri sendin :)Benim bugün test günümdü kızlar. Çok şükür bin şükür pozitifDoktorum Remzi Abalı. (Fulyada) İnşallah herkesin olumlu sonuçlanır. Ben 10 yıl bekledim bu anı.
Bilmiyorum olabilir canım. Bugün çok kalabalıktı sabah. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce doğal yoldan kimyasal gebelik geçirdim bir kereDaha once negatiflerin nerde oldu canim. Remzi beye bende cok güveniyorum insallah benimde sonum guzel olur. Ben bugun kan verirken iki kisi sonuc icin kan verdi belkide onlardan biri sendin :)
Evet cok kalabalıktı. Ne güzel ilk denemede olmuş, allah tamamına erdirsin.Bilmiyorum olabilir canım. Bugün çok kalabalıktı sabah. Benim ilk tüp bebek denemem. Daha önce doğal yoldan kimyasal gebelik geçirdim bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?