Kizlar lucrin kullanan varmi aranızda adet oncesu verdi dr sebep nedir acaba
Ben simdiden iğne başlandığına hazırlamamıştım kendimi

Canım benim doktorum mustafa bahçeci ama ben orada çalışan bütün doktorların iyi olduğuna inanıyorum kime gidersen giT bence başarılı sonuç alacaksin

hanımlar. rahim dinlendirme işleminde yada transfer öncesimi diyim neler yapılıyor bir bilginiz var mı?

hanımlar. rahim dinlendirme işleminde yada transfer öncesimi diyim neler yapılıyor bir bilginiz var mı?
Hic bisey yapmiyorsun vitamin aliyorsan onlara devam.
1 adet donem gecireceksen sonraki adetin2. Gunu gidiyorsub ilac kullanmaya basliyosn 10 gun 10. Gun kontrole gidiyosun rahim istenilen kalinliga gelmişse transfer tarihini belirliyolar.

1 adet donem gecireceksen sonraki adetin2. Gunu gidiyorsub ilac kullanmaya basliyosn 10 gun 10. Gun kontrole gidiyosun rahim istenilen kalinliga gelmişse transfer tarihini belirliyolar.
Ben de bunu merak ediyordum. Teşekkür ederim

o ilaçlar yıne iğne gibi şeyler değil ama dimi? bir de bitek 10.gün mü kontrole gidiyoruz bikerecik yani ? k.bakmayın genel de herkes transfer günü bekliyosun yazmış geçmiş ama kafama takıldı :) benim yum.toplandı doktor dinlendirme verdi duruma göre rahim filmi istedi. adetinle gel dedi tahlil yapıcam dedi de merak ettim işte insan gidene kadar kuruyor bişeyler :)

Bende rahim dinlendirme surecindeyim hsg istedi doktorum regl olmayı bekliyorum sonra çekinip sonucu aticam ona göre konuşalım dedi yani bizim. Transfer diğer adetten sonra olursa Ağustos 25 inde sonra eylül ortası gibi mi.olcak

Bak simdi adetin 2. Gunu gidiyosun sana 1 adet hap veriyo 10 gun kullanip 10 gun gidiyorsun kan veriyosun hormon degrine ve rahim kalinligina bakip transfer tarihi veriyo 4 gun sonra diyelim ki gidip ilaclarini aliyosun vajinal jel igne filan oluyor kalçadan 3 gunde bir vuruluyorsun her turlu igne var yani bu sürectede.

Evet canm aynisini yapti iste mayis 23 te opu olmstum 11 haziranda hsg film 22 temmuzda da transferim olucak

Bende rahim dinlendirme oldu ve hsg cekildim transfer olcam işte.
Bu oyle gonalf igneleri kullandigin gibi sık sik kontrole gitmiyosun bi problem yoksa tabiki.
Transfer olmadan 4_5 gun once ilaclara ve igneye basliyosun 12. Gun test gunune kadar devam. Hormon degerlerin onemli onun icin degerlerine bakip transfere karar veriyor sanirim progestan ve e2 hormonun bakiyorlar.

çok teşekkür ederim bilgilendirme için :)
2019 mutluluk benim de eylül başı gibi olucak sanırım.Rabbim hayırlısını versin hakkımızda
1 hafta sonra film çekilicem doktora yollıcam.buarada filmi nerde çekiliceksiniz fiyat felan aldınız mı hiç?

eyvaaah vajınal jel kalçadan iğne mii göbeği hadi yapıyodukta yaptırıyoduk ta bu level bi hayli zorlar gibi geldi

eyvaaah vajınal jel kalçadan iğne mii göbeği hadi yapıyodukta yaptırıyoduk ta bu level bi hayli zorlar gibi geldi
Canım hayırlı olsun bende dondurulmuş transfer oldum bahçecide,regl 2.günü prednol,coraspin,folik asit,estrofem,crinone jel ve 4 günde 1 kalçadan progestan iğne oldum ve hala devam ediyorum sadece prednolu bıraktık.Crinone jel vajinadan uygulanıyor sonrasında bir müddet yürümen yada hareket etmen lazım,progestan ise kalçadan olduğu için kendin yapamıyorsun.Regl 14.günü kontrol 18.günü transfer oldum,kişiye göre birkaç gün ileri geri olabilir tarih

teşekkür ederim. ozaman bekliyelim başımıza gelicekleri görelim bakalım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim transferimde eylül başı olacak. Cem bey doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…