- 18 Mart 2017
- 108
- 121
- 53
Kesinlikle Remzi AbalıKızlar bahçeci Fulya da,hangi Doktoru önerirsiniz ? Yarın görüşmeye gideceğim
Merkez zaten çok iyi ve doktorlarıda tartışılmaz.Benim doktorum Güvenç KarlıkayaKızlar bahçeci Fulya da,hangi Doktoru önerirsiniz ? Yarın görüşmeye gideceğim
MERHABA ARKADAŞLAR, Yumurtalarımdan bir kısmı döllendi ve 5 güne kadar gelen de oldu, donduruldu. Ancak 2 tane embriyoyu 6. Gune kadar beklettiler. 6. Gun yasamaya devam edince dondurdular. 6. Gun emryosu koydurup tutan var mı? Birde bana emriyolog bu konuda bir açıklama yapmadı ısrarlı söylememe rağmen kaliteli mi diye. Sadece sağlıklilarr dedi ve artik gebelik olusturma şansı var dedi. Engin araştırma ve tecrubelerinize dayanaraktan 6. Gun embriyosu hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim
Bende cem beye devam ediyorum çarşambaya benim öpüyorum olacak allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar. Ben de tedaviye cem bey le başladım. 7temmuz yum. toplanıcak bakalım. Stres yapmıyorum takmıyorum gibi geliyodu ama yumurtalar kapıya dayanınca şimdi nolcak diye stres olmaya başladım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Opum olacakBende cem beye devam ediyorum çarşambaya benim öpüyorum olacak allah yardımcınız olsun
Bu harflerin yanındaki sayıların tam anlamlarını biliyormusunMerhaba, kalitelerini mutlaka öğrenin. Bana da kaliteli dendi sonra öğrendim ki 5 cc imiş kimyasal oldu. 5cc için oranlar çok düşük ama olan da var tabii istisna olarak.
5cc embriyo
Hocam merhaba; bu ay 3. trasnferim yapılacak diğer iki transferim de tuttu ancak 6. hafta düşük yaptım. Bu ay kalite olarak diğer transferlerde 1. kalite olmasına rağmen bu sefer 6. gün 5cc bir embriyo transferi yapılacak. 30 yaşındayım. tüpler- rahim- hormonlar normal bir sorun yok. Sizce bu...www.kadinlarkulubu.com
Uzulmeyin insallah 2 side 5. Gune gider dua edin bol bol.Hanımlar. Yumurta toplandı 3 tanecik amaçok çoook az. Busabah aradılar 2si döllenmiş. Çarş tekrar arıycaklar canım sıkıldı çok. Sizin kaç toplandı kaç kaldı ?
Kızlar bahçeci Fulya da,hangi Doktoru önerirsiniz ? Yarın görüşmeye
Uzulmeyin insallah 2 side 5. Gune gider dua edin bol bol.
Unutma bizim icin 1 tek dollenmis yumurta yeterli
Amin canim amiiin hadi hayirli olsunAllah mı söyletti sizeçoook şükür 2.side 1.kalitede 2 side donduruldu Allah sizin ve isteyen herkesin dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?