MERHABA ARKADAŞLAR, Yumurtalarımdan bir kısmı döllendi ve 5 güne kadar gelen de oldu, donduruldu. Ancak 2 tane embriyoyu 6. Gune kadar beklettiler. 6. Gun yasamaya devam edince dondurdular. 6. Gun emryosu koydurup tutan var mı? Birde bana emriyolog bu konuda bir açıklama yapmadı ısrarlı söylememe rağmen kaliteli mi diye. Sadece sağlıklilarr dedi ve artik gebelik olusturma şansı var dedi. Engin araştırma ve tecrubelerinize dayanaraktan 6. Gun embriyosu hakkındaki bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkür ederim

Merhaba, kalitelerini mutlaka öğrenin. Bana da kaliteli dendi sonra öğrendim ki 5 cc imiş kimyasal oldu. 5cc için oranlar çok düşük ama olan da var tabii istisna olarak.

Kızlar iyi akşamlar ben tedaviye başladım fulyada doktorum mehmet bey onda tedavi gören var mı? Şimdiden hepimiz için hayırlı olsun tedavilerimiz

Merhaba kızlar. Ben de tedaviye cem bey le başladım. 7temmuz yum. toplanıcak bakalım. Stres yapmıyorum takmıyorum gibi geliyodu ama yumurtalar kapıya dayanınca şimdi nolcak diye stres olmaya başladım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bende cem beye devam ediyorum çarşambaya benim öpüyorum olacak allah yardımcınız olsun

Bu harflerin yanındaki sayıların tam anlamlarını biliyormusun

Hanımlar. Yumurta toplandı 3 tanecik ama çok çoook az. Busabah aradılar 2si döllenmiş. Çarş tekrar arıycaklar canım sıkıldı çok. Sizin kaç toplandı kaç kaldı ?

canım sıkma canını. Zaten senin gebe kalman için önemli olan 1 tane iyi embriyonun olması inşallah hayırlısı olur. Benim yumurta rezervimde az remzi bey havuz önerdi bana

Hanımlar. Yumurta toplandı 3 tanecik ama çok çoook az. Busabah aradılar 2si döllenmiş. Çarş tekrar arıycaklar canım sıkıldı çok. Sizin kaç toplandı kaç kaldı ?
Uzulmeyin insallah 2 side 5. Gune gider dua edin bol bol.
Unutma bizim icin 1 tek dollenmis yumurta yeterli

Canım 4 yıl önce 13 yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti bir taze taze transfer oldu. Rabbim şükür kızım 4 yaşına girecek yakinda. Diğerleri dondurulmustu kardes için transfer oldu ama tutunamadilar şimdi en baştan tekrar tedavideyim bugün 15 yumurtam toplandi diyeceğim oki 1 tane olsun 5 tane olsun sen kismete bak inşallah sağlıklı hayırlı al kucagina

Merhaba arkadaşlar bende prp yaptırdım 1 yumurtam vardı 3 Ay sonraki kontrolüm de yine birtane yani bana etkisi olmadı ama genelde 2-3 den sonra etkisi oluyormuş diye duydum ne denli doğru bilmiyorum umarım Rabbim daha fazla aratmadan her isteyenin benim de dahil kucağımıza birer evlat nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…