- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahCok sevindim cnm saglikla buyusun kuzucuk benim transferimde tuttu cok sukur insallah busefer dogar bebeisim dua et bizede
Tebrik ederim canm transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendinSlm kızlar bende 29 nisanda transfer oldumsukurgüzel haber aldık şu mübarek günde Rabbım herkese nasip etsin ınsllah dualarım sizinle ınslalah
Canım pazartesi yaptırmıştı transferi persembe sabah kadar yaptırdığımız yerde kaldık sonra 4 bucuk saatlik yola geldik ama özel araç kiraladık sukur rabbime ınsllh hepinize nasıp eder hayırlıcaTebrik ederim canm transfer sonrası yolculuk yaptın mı ne kadar dinlendin
Yaptıkları affedilir bisey degıl ama kader demekkı denecek ne var bunu aileler anlamıştır yoksa bir özürle hallolmaz para almışlardır büyük ihtimal bir yanlış oldu diye senelerce başarı gider mi bilemem ama biz diyarbakirda ki klinikteydik ve şöyle düşünüyorum emin ol o onlara bir desr oldu şuanda hersey iki kat güven altındadır. Herkesin kendi tercihitupbebek icin istanbulda nerede yaptirsak diye merkez arayisi icersindeyim. Bahceci merkezinin embiryo tranferinde hata yapip, baskasina ait embiryoyu baska kadina transfer etmesi sonucu olusan felaket haberini okuyunca , asla kapisindan gecemem... cunku basina gelen felaket sonucu magdur ailelerden sadece ozur dilemisler. Amerikada avrupada olsa milyon dolar tazminat odetirler adama.. bu kadar buyuk hatayi bile ortuyorlarsa, gerisini dusunemiyorum.. gidenler nasil gidiyor hayret ediyorum, ben mi cok pinpirikliyim.(
Canım senin annelik nasıl gidiyor asıl? Sen ondan haber ver bizeKızlar tedavileriniz nasıl gidiyor güzel haber alanlarınız varmı
Canım okadar güzel bi duyguymuş ki Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah doktorumdan bahçeci ekibinden razı olsunCanım senin annelik nasıl gidiyor asıl? Sen ondan haber ver bize
14 yumurtam toplanmıstı.13 tane döllenmişti.11 tanesi 5.güne kadar gitti yalnız doktorum embriyoları NGS için göndereceğini söyledi o yuzden biraz daha ilerlemelerini beklediler.2 gün sonra 4 embryo kaldı.3 tanesi 1ine göre daha yavasmıs.istersem dondurabileceklerini ya da biraz daha ilerleme beklememi secenek olark sundular.dondurmadım ve ertesi güne 1 embryom kaldı.genetik teste gitti ve 1 hafta sonra saglıklı oldugu haberi geldi.kalitesi 5 bc idi.Transfer sonrası şikayetim olmadı.Sadece ilk gün itibariyle yogun gaz sancım oldu.ayaklarım feci şekilde üşüyordu. 9.günümde de bi kere yogun bi mide bulantısı o kadar
Merhaba,Merhaba öncelikle bebeginizhayırlı olsun.1 tane gönderdiniz ve 1 tane sağlıklı mi çıktı
Ayrıca bahçeci güvenlik sistemi geliştirmiş ben merkezin kendini bu konuda çok geliştirdiğini düşünüyorum bence görüşmeye gidin.on yargılı olmayin
Yook canım dogru hatırlıyorsun valla iyiyim hayat anne olduktan sonra daha güzel gelmeye başladı bana çok şükür dileyen herkese nasip olsun sen nasılsın nasıl gidiyorBaşlığı tesadüfen gördüm, seninle aynı dönem tedavi olmuştuk sanırım, yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen..
Doğru hatırlıyorsam nasılsın?
Yook canım dogru hatırlıyorsun valla iyiyim hayat anne olduktan sonra daha güzel gelmeye başladı bana çok şükür dileyen herkese nasip olsun sen nasılsın nasıl gidiyor
Ohh ne güzel allah bağışlasın canım sonrasında bende donmus embriyomla deneyecektim mustafa hocada eşim bebek küçük diye vazgeçti tam herşey hazırken iste yaz bitsin transfer düşünüyoruz bizdeNe güzel, çok sevindim.. iyiyiz biz de, kızım 2.5 yaşında, sonrasında bir de organik oğlumuz oldu, o da 27 günlük henüz.. tempoyu oturtmaya çalışıyoruz..
seninki ne kadarlık? Eş zamanlı hamile kalmıştık öyle hatırlıyorum. Biz kelebekle görüşüyoruz hala telefonla.. du bakayım tam hatırlayamadım buradaki nickini
Ayy canımmbianca_82 canım nasılsın nasıl gidiyor hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?