Benim tek denemem olmadi bir kaç farklı merkezde süreç yaşadım.ne bahcecide gördüğüm ilgi alakayı gördüm nede burada gördüğüm tecrübeyi başka yerde görmedim transfer aşamasına bile gelemiyorken burda pozitif sonuç aldım bence buraya güvenmem için yeterli benceYanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.Baahçeci nin lab ının diğerlerinden daha iyi olduğunu nasıl anlayabildiniz ?
kızlar ben tedaviye başlamak istiyorum remzi beyin adını duydum giden var mı? nasıl bir doktor memnun musunuz?
Kızlar selamlar. Transferden sonra giremedim pek siteye. Bugün kese ve kalp atışı duyduk çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah. Mustafa bey ve lale hanımın hastasıydım, ngsli embriyo transfer yapıldı
Haklısın bende aynı doktorun hastasıydım ama maalesef olmadı. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.Çoook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Valla dr değiştirmesem bile kısmette varsa pozitif olurdu herhalde :)) çünkü extra bi işlem uygulanmadı. Ngs ye gönderdik yine, bu sefer 1 tane sağlam geldi. Onu diğer dr da transfer etseydi tutardı sanırım :))
Allah hepinize en kısa zamanda olumlu gelişmeler nasip etsin inşallah, isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun
bana hic bir problem yok dedi hep doktorym ama yok yaptirmadim. artik yeni bi denemeye bile cesaretim yok. pgs ben istedim ama doktorum gerek yok demistiMerhaba genetik pıhtılaşmA histereskopi yaptırdınız mı ? Neden tutmAmış doktorunuz ne söyledi? Havuz yönteminin tek farkı transfer yapılmıyor. İlaç kullanılarak yumurta büyütülüp toplanıyor bu işlem duruma göre 2-3 kere tekrarlanıyor.Dolayısıyla ilaç ve opu var masraflı yani. Oluşan embriyolarınıza ngs mi yapılacak ?
Tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsinslm Kızlar bugun kese yi gördük çokkk sükür hamd olsun
Senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu canm merak ediyorumTebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin
Merhaba arkadaşlar.Dün dr randevum vardı bir Oğluşumuzun olacağını öğrendik.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsinDarısı başınıza inşaAllah
Allah razı olsun canımÇok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar.Dün dr randevum vardı.bir Oğluşumuzun olacağını öğrendik.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsinDarısı başınıza inşaAllah
evet olmustu dr ilacların yan etkisi demişti canım.İnşaAllah bebeğin sana tutunmuşturHayırlı olsun çok sevindim.Benim transferden sonra 3.günüm bugün.İlk günden beri karın,kasık ağrım var.Bugünde bel ağrım başladı.Sizde de olmuşmuydu?
İnşallah devamlı ağrım olduğu için hiç aklımdan çıkmıyor çok gergin ve stresliyim.Rahat olun stres yapmayın dediler ama bu süreçte nasıl nasıl rahat olunur bilmiyorumevet olmustu dr ilacların yan etkisi demişti canım.İnşaAllah bebeğin sana tutunmuştur
COK SEVİNDİM ALLAH ANALI BABALI BUYUTSUNMerhaba arkadaşlar.Dün dr randevum vardı.bir Oğluşumuzun olacağını öğrendik.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsinDarısı başınıza inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?