Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.Baahçeci nin lab ının diğerlerinden daha iyi olduğunu nasıl anlayabildiniz ?
Benim tek denemem olmadi bir kaç farklı merkezde süreç yaşadım.ne bahcecide gördüğüm ilgi alakayı gördüm nede burada gördüğüm tecrübeyi başka yerde görmedim transfer aşamasına bile gelemiyorken burda pozitif sonuç aldım bence buraya güvenmem için yeterli bence

kızlar ben tedaviye başlamak istiyorum remzi beyin adını duydum giden var mı? nasıl bir doktor memnun musunuz?

Remzi bey benim doktorum dur kendisi tam anlamıyla bir beyefendi aynı zamanda hastasının sorunlarına en güzel şekilde Bilgi vererek rahatlatır cep telefonundan kesinlikle ona ulaşabilirsiniz o an size dönüş yapamazsa da gece saat 8-9 da olsa size dönüş yapar bilgi verir konuşur mütevazi ve sıcak kanlıdır Ben anne olabildiysem önce Allah'ın izni sonra onun vesilesi ile iyiki onun gibi bir insana denk geldim

Son düzenleme:

Bende seni merak ediyordum çok şükür güzel haberlerini aldık çok bekledin rabbim sana nasip etti şükür Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

İki ay önce gittiğim özel bir hastanede yumurta rezervimin az olması (amh:0,79) sebebiyle hemen tüp bebek tedavisine başlamam gerektiği söylendi. Doktora doğal yollarla hamile kalıp kalamayacağımı sorduğumda yaşın çok ileri olmadığı için (yaş:31) olmaz demiyorum ama neden bekleyesin ki dedi. Doktorun tuhaf tavrından şüphelendiğim için eşime iki üç ay kendimiz deneyelim olmazsa tedaviye başlayalım dedim. Doktorların tavsiye ettiği sıklıkta ilişkiye girmemize rağmen hamile kalamadım. İlk adetten sonra eşimin morali fazlasıyla çöktü. Bir an önce tedaviye başlamak konusunda ısrarcı oldu. Ben de doğal yollarla hamile kalacağıma dair inancımı kaybettim. Çevremde tedavi gören insanların tecrübeleri, internette yapılan yorumlar ve en önemlisi iç sesimi dinleyerek Ankara Bahçeci Tüp Bebek Merkezine gitmeye karar verdim. Merkezi aradığımda şehir dışından gelmeyeceğim için adet öncesi ücretsiz ön görüşmeye gitmemin faydalı olacağı söylendi. Ben de doktorumla tanışmak ve tavsiyeleri olursa faydalanmak için Berfu Hanımla görüşmeye gittim. Berfu Hanım tüp bebek merkezinde çalışmasına rağmen bana doğal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi ve bunun için sağlıklı yaşam, beslenme, vitamin vs tavsiyesinde bulundu. Zaten hamile olduğumdan haberdar olmadan gittiğim bu görüşmeden çok pozitif düşüncelerle ayrıldım. İnternetteki pek çok yorumda da okumuştum ama bu kadarını beklemiyordum. Berfu Hanım psikolojik olarak çok destek oldu bana. Adetin 2. günü gideceğim muayene randevusunu ayarlamak için adet olmayı beklerken geciken ikinci gün hiç ihtimal olmadığını düşünmeme rağmen gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgiyi görünce büyük bir şok yaşadık. Çünkü hamile kalma ihtimalimin en düşük olduğu, en az çaba ile geçirdiğimiz hatta hamile kalmak isteyenlerin yapmaması gereken ne varsa aksini yaptığım bir aydı bu.
Çocukları olmadığı için çeşitli tedavilerle yıllarını geçiren pek çok aileye göre bizim yaşadığımız sıkıntılı günler kısacıktı evet ama yaşarken gördük ki gerçekten çok yıpratıcı, zor zamanlar. Allah hepinize sabır versin, emeklerinizi boşa çıkarmasın. Asla unutmayın "Ol der ve olur". Sizler çok güçlü insanlarsınız bunu da unutmayın.
Ankara'da tüp bebek tedavisi yaptıracaklar için Bahçeci'yi gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. O aşamaya gelmememe rağmen pek çok merkez hakkında yapılan "parayı aldıktan sonra hiç ilgilenilmedi" yorumunun Bahçeci için yapılması zor olacaktır diye düşünüyorum.
Allah en kısa zamanda mutlu haberler almayı sizlere de nasip eder inşallah. Hepinize umut dolu günler diliyorum.

Haklısın bende aynı doktorun hastasıydım ama maalesef olmadı. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

bana hic bir problem yok dedi hep doktorym ama yok yaptirmadim. artik yeni bi denemeye bile cesaretim yok. pgs ben istedim ama doktorum gerek yok demisti

Çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli olsun da Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun çok sevindim.Benim transferden sonra 3.günüm bugün.İlk günden beri karın,kasık ağrım var.Bugünde bel ağrım başladı.Sizde de olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…