- 7 Mart 2019
- 89
- 56
- 8
- 40
ACI BADEM YAPIYORkızlar bana ön görüşmeye gittiğim bir merkeze prp önerdiler yumurta rezervimde sorun vardı zaten benim o yüzden bu yeni çıkan yöntemi uygulamamız lazım dediler hangi merkezde yapılıypr prp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ACI BADEM YAPIYORkızlar bana ön görüşmeye gittiğim bir merkeze prp önerdiler yumurta rezervimde sorun vardı zaten benim o yüzden bu yeni çıkan yöntemi uygulamamız lazım dediler hangi merkezde yapılıypr prp
Çok çok sevindim darısı bizim başımıza bişey sorucam bende Mayıs adetiyle başlıcam da 2 ay mı sürüyor 3 ay miKızlar selamlar. Transferden sonra giremedim pek siteye. Bugün kese ve kalp atışı duyduk çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah. Mustafa bey ve lale hanımın hastasıydım, ngsli embriyo transfer yapıldı
Allah razı olsun. Darısı başınıza.Çok çok sevindim darısı bizim başımıza bişey sorucam bende Mayıs adetiyle başlıcam da 2 ay mı sürüyor 3 ay mi
BURDAN DA TEBRİK EDERİM ARKADASIM DARISI BAŞIMA :)Kızlar selamlar. Transferden sonra giremedim pek siteye. Bugün kese ve kalp atışı duyduk çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah. Mustafa bey ve lale hanımın hastasıydım, ngsli embriyo transfer yapıldı
MaşAllah çok sevindim canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.Allah tamamına erdirsin.İlaç ve iğnelerini düzenli alıyormusun?Dikkat et kendine bol bol dinlen .Allaha emanet ol.Hamilelik cetvelini unutmada :)Kızlar selamlar. Transferden sonra giremedim pek siteye. Bugün kese ve kalp atışı duyduk çok şükür. Darısı sizlerin başına inşallah. Mustafa bey ve lale hanımın hastasıydım, ngsli embriyo transfer yapıldı
Cinsiyet belli oldumu bebeğin merak ettimMaşAllah çok sevindim canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.Allah tamamına erdirsin.İlaç ve iğnelerini düzenli alıyormusun?Dikkat et kendine bol bol dinlen .Allaha emanet ol.Hamilelik cetvelini unutmada :)
Çok saol kuzu:)) darısı marısı kalmadı artık:)) sen de anne adayısın Allahın izniyleBURDAN DA TEBRİK EDERİM ARKADASIM DARISI BAŞIMA :)
Ay canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet ilaç ve iğnelere devam Eylemcim. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah :))MaşAllah çok sevindim canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.Allah tamamına erdirsin.İlaç ve iğnelerini düzenli alıyormusun?Dikkat et kendine bol bol dinlen .Allaha emanet ol.Hamilelik cetvelini unutmada :)
Ben başladım 8 gün yumurta büyütme iğnesi yaptım bugün 9. Günüm çatlatma iğnesini yaptımÇok çok sevindim darısı bizim başımıza bişey sorucam bende Mayıs adetiyle başlıcam da 2 ay mı sürüyor 3 ay mi
DR SORMALISIN BEN DEVAM ETTİMKizlar bisey sorcm gebeligi ogrendikten sonra da mi devam ediliyor iğne ilaca
Sağ salim kucağına almayida nasip etsin allah darisiida busun başımıza inşallahslm Kızlar bugun kese yi gördük çokkk sükür hamd olsun
Daha olmadı bugün randevum vardı gelecek haftaya ertelendi.Hayırlısı bakalımCinsiyet belli oldumu bebeğin merak ettim
Ay canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet ilaç ve iğnelere devam Eylemcim. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah :))
Hayırlı olsun canım inşaAllah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsınslm Kızlar bugun kese yi gördük çokkk sükür hamd olsun
onu dr la konuşmalısın canım:)Kizlar bisey sorcm gebeligi ogrendikten sonra da mi devam ediliyor iğne ilaca