Hayırlı olsun güzel haberlerini alırız inşallahkızlar serlam bende tedavime remzi beyde başladım hadi hayırlı olsun :):)
maşallah sağlıkla büyüt inşallah. Bize de dua et ağlamaktan göz yaşım kalmıyor bazen Allah'ım bizede nasip etsin o duyguyu bazen çok umutlu oluyorum bazen çok karamsar tevekkül ediyorum yapacak bir şey yok.kızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
Cok sevindim cnm saglikla buyusun kuzucuk benim transferimde tuttu cok sukur insallah busefer dogar bebeisim dua et bizedekızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
HAYIRLI OLSUN allah bizede nasip etsin cok sevindim takip ediyordum sizikızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
Merhaba bende senin gibi düşüncedeydim. Yani aylarca devlet hastanesine gidip orda tup bebek yaptıracakken olumsuzluklar beni yıldırmisti. Artik paradan da geçtim dedim ki psikolojik olarak yıpranmayayım. Ayrica her raporu devlet hastanesi vermiyor. Belirli hastaneler veriyor Sayet beklemeye tahammülün var ise rapor çıkartabilirsin. Ancak yok ise ben öyle yaptim güvenç hocaya gittim. Sadece bir güven var niyeyse.. bu arada kist problemim yoktu aylarca kist çıktı bende... doğum kontrol kullandim. Sayet kuculm3 olmadıysa kist aspirasyonu yapılacak. Sonra tuP bebek tedavisine başlayabileceğim. Allahim bende niyeyse geciktiriyor. Insallah daha güzeli olacağı içindir... sabırla bekliyorum.. ama gerçekten bu zamanlarım bile geçmek bilmiyorMerhabalar kizlar bende güvenc bey e ya da rapor cikartip cem bey e gitmeyi düsünüyorum ya olmazsa diye korkuyorum troid im ve yumurta rezervi azligim var napsam bilemedim
Hayırlı olsun canım.Güle güle büyütkızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
Allah im insallah en kisa zamanda en kisa zamanda bizlere de versin insallah bu mübarek günlerde kabul etsin dualarimiziMerhaba bende senin gibi düşüncedeydim. Yani aylarca devlet hastanesine gidip orda tup bebek yaptıracakken olumsuzluklar beni yıldırmisti. Artik paradan da geçtim dedim ki psikolojik olarak yıpranmayayım. Ayrica her raporu devlet hastanesi vermiyor. Belirli hastaneler veriyor Sayet beklemeye tahammülün var ise rapor çıkartabilirsin. Ancak yok ise ben öyle yaptim güvenç hocaya gittim. Sadece bir güven var niyeyse.. bu arada kist problemim yoktu aylarca kist çıktı bende... doğum kontrol kullandim. Sayet kuculm3 olmadıysa kist aspirasyonu yapılacak. Sonra tuP bebek tedavisine başlayabileceğim. Allahim bende niyeyse geciktiriyor. Insallah daha güzeli olacağı içindir... sabırla bekliyorum.. ama gerçekten bu zamanlarım bile geçmek bilmiyor
Allah hepimize güzel sonuçlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cnaım çok zor süreçler yaşamayan bilemez umudumuzu kaybetmemek lazımmaşallah sağlıkla büyüt inşallah. Bize de dua et ağlamaktan göz yaşım kalmıyor bazen Allah'ım bizede nasip etsin o duyguyu bazen çok umutlu oluyorum bazen çok karamsar tevekkül ediyorum yapacak bir şey yok.
Öyle her ay bir umurla baslayip sonra aglamakla bitiyor dedigin gibi yasamayan bilmez dua edelim birbirimizeAllah hepimize güzel sonuçlar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cnaım çok zor süreçler yaşamayan bilemez umudumuzu kaybetmemek lazım
Aynen canım dua edelim destek olalım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallh Rabbim boynumuzu bükük bırakmasınÖyle her ay bir umurla baslayip sonra aglamakla bitiyor dedigin gibi yasamayan bilmez dua edelim birbirimize
Hayırlı olsun inşallah hamileliğiniz de güzel geçsin. kimdi doktorunuz sorununuz neydi acaba bir adetin kaçıncı günü transfer yapıyorlar :)Slm kızlar bende 29 nisanda transfer oldumsukurgüzel haber aldık şu mübarek günde Rabbım herkese nasip etsin ınsllah dualarım sizinle ınslalah
transfer kaçıncı gün emriyosuysa ona göre belirleniyor canım benim ki 16 günü konuldu. Pko vardı bende esımde sorun yoktu sukur rabbime nasıp etti sizler de olsun ınslalahHayırlı olsun inşallah hamileliğiniz de güzel geçsin. kimdi doktorunuz sorununuz neydi acaba bir adetin kaçıncı günü transfer yapıyorlar :)
İnşallah inşallah dua edin lütfen bize :)transfer kaçıncı gün emriyosuysa ona göre belirleniyor canım benim ki 16 günü konuldu. Pko vardı bende esımde sorun yoktu sukur rabbime nasıp etti sizler de olsun ınslalah ❤
Tebrikler canım Allah analı ve babalı büyütsün inşallah meleğinikızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?