kizlar merhaba bende 4 kez tup bebek denedim ama olmadi ankarada bahceciye giden varmi memnun kaldiniz mi? birde bu havuz yöntemi nasil cok mu maliyetli
Merhaba genetik pıhtılaşmA histereskopi yaptırdınız mı ? Neden tutmAmış doktorunuz ne söyledi? Havuz yönteminin tek farkı transfer yapılmıyor. İlaç kullanılarak yumurta büyütülüp toplanıyor bu işlem duruma göre 2-3 kere tekrarlanıyor.Dolayısıyla ilaç ve opu var masraflı yani. Oluşan embriyolarınıza ngs mi yapılacak ?

kızlar bana ön görüşmeye gittiğim bir merkeze prp önerdiler yumurta rezervimde sorun vardı zaten benim o yüzden bu yeni çıkan yöntemi uygulamamız lazım dediler hangi merkezde yapılıypr prp
Bahçecide yapılıyormuş.Ancak Prp için laboratuvar koşulları çok önemli. Enfeksiyon riskini ekarte edecek denli sıkı bir çalışma yapabilecek merkez olması lazım.Biliyorsunuz Bahçeci de embriyo karışıklığı oldu , basına yansıdı.Umarım hiçbir şekilde olumsuz bir laboratuvar koşullarına ,dikkatsizliğe yer vermezler.

bol bol saglıklı yumurtaların olsun insallah
5 tane toplandı canım hayırlısı olsun artık

Ben yumurtalıklara yaptırmayacağım ama yine de prp başarısı açısından sorayım.Normalde prp öncesinde kaç yumurtanız çıkıyordu prp uygulandıktan ne kadar zaman sonra 5 yumurta görüldü ?
Ben yumurtalıklara yaptırmayacağım ama yine de prp başarısı açısından sorayım.Normalde prp öncesinde kaç yumurtanız çıkıyordu prp uygulandıktan ne kadar zaman sonra 5 yumurta görüldü ?
Benim ilk tedavim daha önce hiçbirşey yaptırmadım şu andaki de prp değil

Valla benim tedavim bitti prp falan çok detaylı bilgi sahibi değilim ama bahceciye cok güveniyorum ben çok merkezde tedavi gördüm bahcecinin lab kadar iyisini görmedim.

Valla benim tedavim bitti prp falan çok detaylı bilgi sahibi değilim ama bahceciye cok güveniyorum ben çok merkezde tedavi gördüm bahcecinin lab kadar iyisini görmedim.
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.Baahçeci nin lab ının diğerlerinden daha iyi olduğunu nasıl anlayabildiniz ?

Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum.Baahçeci nin lab ının diğerlerinden daha iyi olduğunu nasıl anlayabildiniz ?
Benim bir arkadaşım özel profesörün muayenehanesine gidiyordu,dolayısıyla transfer vs işlemleri bir hastanede yapması gerekiyordu.Mesela o arkadaşıma doktoru lab konusunda Türkiye de en iyisi bahçeci 2. Florance nightingale ve 3. Yü unuttum x bir hastaneydi.Embriyologların yanısıra kullanılan teknolojik ekipmanların güncel teknolojiyi takip eden ve sadece alanlarının tüp bebek olmasının farkı var diye düşünüyorum

Çok iyi embriyologları olmasına rağmen embriyoları yanlış aileye transfer etmişlerdi biliyorsunuzdur.Bu ciddi dikkatsizlik ,beni Bahçeci konusunda düşündürüyor.Bahçede kime gitmeye karar verdiniz?
Doktorun yaklaşımı ,tecrübesi,hastaya yoğunlaşabilmesi,embriyolog ve laboratuvar hepsi çok önemli .

Bana da birçok kişi bu olayı dedi ama ben hiç takılmadım.İnsan olan yerde hata payı her zaman olur diye düşünüyorum.Bir kişinin hatasını bütün kuruma yüklemek doğru değil bana göre.

Evet embriyo karışma olayını biliyorum,en iyi merkez için böyle bişey olmuşken diğer yerler açıkçası bana hiç güven vermiyor.İnanılmaz kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın ama insanın olduğu heryerde her işte hata payı vardır.Doktorum Güvenç Karlıkaya

Arkadaşım tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende seni takip ediyordum. Çünkü doktor değiştirdin acaba nasıl olacak diye hep forma bakıyordum. Çok şükür sen pozitif sonucu aldın. Malesef bende yok birşey. Doktorlarımız aynı olunca dahada merak ediyordum. Tekrar tekrar hayırlı olsun. Bizlerede dua et.

Çoook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Valla dr değiştirmesem bile kısmette varsa pozitif olurdu herhalde :)) çünkü extra bi işlem uygulanmadı. Ngs ye gönderdik yine, bu sefer 1 tane sağlam geldi. Onu diğer dr da transfer etseydi tutardı sanırım :))
Allah hepinize en kısa zamanda olumlu gelişmeler nasip etsin inşallah, isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun

Canımmm gözün aydın çok sevindim Darısı bana ve isteyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…