evet canım forumda okudum remzi beyden ön görüşme randevusu almak istiyordum sordum prp bahçecide yapmaya başlamış ama henüz yeni yapmaya başladıkları bir uygulama sanırım ön görüşmede doktorunuz sizi detaylı bilgilendirecek dediler bakalım bu hafta bilgi alabilirsem sizlere de yazarım

Çok çok sevindim darısı bizim başımıza bişey sorucam bende Mayıs adetiyle başlıcam da 2 ay mı sürüyor 3 ay mi

MaşAllah çok sevindim canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.Allah tamamına erdirsin.İlaç ve iğnelerini düzenli alıyormusun?Dikkat et kendine bol bol dinlen .Allaha emanet ol.Hamilelik cetvelini unutmada :)

MaşAllah çok sevindim canım.Sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.Allah tamamına erdirsin.İlaç ve iğnelerini düzenli alıyormusun?Dikkat et kendine bol bol dinlen .Allaha emanet ol.Hamilelik cetvelini unutmada :)
Cinsiyet belli oldumu bebeğin merak ettim

Ay canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Evet ilaç ve iğnelere devam Eylemcim. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…