hanımlar selam neler yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor tedavide olan arkadaşlar vardı sonuçlarını alabildiler mi?

Sanırım merkezi karalamak için hesap açmış birisi zaten çok belliydi.Bu arada inşallah bebeğinize kavuşursunuzBende Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum
Meaajlariniza gec gordugum icin gec cevap verebiliyorum.Karalamak gibi bir niyetim olmadigi gibi tam tersi umut sahibi bir cok insanin bilgi sahibi olmasini istedim.Cunku sukur ki ben baska yerde pozitif sonuc aldim.Orda cok iyi bir hizmet oldugunu gormek icin baska yerleri de gormek gerekiyor sanirim.Ben saglik calisaniyim ve benim kotu tecrubemi paylasmam son derece dogal.Cunku herkesin durumu cok iyi degil.Sadece bir kere denemek icin bile oraya gelen insanlar içinde hayvanını satan çiftçiye rastladım.Benim 3 arkadaşım da bir sürü sıkıntı yaşadı ve keşke onlarla daha önce karşılaşsaydım kendim de gitmez onları da göndermezdim.Hastasını muayene odasında unutan, kist boyutunu yazmayı unutan asistandan tutun, uçakla yurtdışından gelecek olan eşim için lütfen son gün söylemeyin dememe rağmen aaa unuttuk üzgünüz sonraki ay transfer yaparız diyen bir ciddiyetten bahsediyoruz.Çünkü çok iyi reklam yapılmış.Orda mustafa bey de diğer doktorlar da iyi olabilir ama potansiyelinin üstünde hasta alınan bir yerde kimse sizin gerçek probleminizi göremez.Sgk da yaşanılan durum gibi.Şikayet, ilaç , gönder gitsin!! Lütfen insanların yaşadığı olumsuzlukları da görmeye bakın.Çünkü dediğim gibi herkesin inkanı olmayabilir.Ki benim çok şükür imkanım vardı ..Yine de bu tedavi iki ay sürecekken unutulan sebeplerden 6 ay sürdü.Bu arada bayram’a denk gelirseniz dae doktorlar tatilde olunca yumurta toplama transfer için başka başka doktorlara yönlendiriliyorsunuz.Biri bence bekleyin biri yok bu kist’in size zararı olmaz diye kafanızı karıştırıyor.Oysaki tıpta acabalar’a kalmamalısınız!!!Hesabım ortada ve fake değik arkadaşlar.Dediğim gibi bazı kişilerin denemeleri başarılı sonuçlanmış olabilir ama bana yumurtan yok deyip te başka yere gittiğimde tersini yaşamak normal gelmedi.Bunu gözden kaçırmış olmaları imkansız..Sağlıkla kalın

Bu arada daha sonra gittiğim hekim ismini de vermedim ama kendisi Zorlu Center ‘da Dr.Serkan Oral..Butik olduğu için randevu saatinde alıyor sizi ve sıfır stres ile tedaviniz geçiyor..Emin olun tedavi sürecinde stres yaşamamak sonucu değiştirir..

senin dondurulmuşun yok mu ?

Slm canım ben yurtdışında yaşıyorum senden şey soracam Sgk heyet raporu ne demek oluyor bu sadece Türkiye de yaşıyanlar içinmi geçerli yurt dışında yaşıyorum aman Türk vatandaşı yım
Merhaba bende yurt dışından geldim biz Almanya daki sigortaya ödeme planını gönderdik ödemeyi kabul ettiler.Siz ordaki sigortanızla görüştünüz mü

Maalesef kalmadı.4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi.2 iyi kalite 1 orta kaliteydi,transferden sonra 5.güne bekletince dğr embriyolar devam edemedi
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bu durum neden kaynaklanıyormuş?Tedaviye başlamadan önce böle bir olasılıktan bahsetmişler miydi sizin için?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bu durum neden kaynaklanıyormuş?Tedaviye başlamadan önce böle bir olasılıktan bahsetmişler miydi sizin için?
Transferden sonra doktorumla telde çok kısa görüştük o yüzden benimde hiç bir bilgim yok.muayenelerde 14 15 yumurtam varken 4 yumurta toplandı açıkçası sebebini bende çok merak ediyorum.

kızlar ben tedaviye başlamak istiyorum remzi beyin adını duydum giden var mı? nasıl bir doktor memnun musunuz?
Merhaba canım.Bende remzi beyin hastasıydım.Şu anda çok şükür hamileyim.Allah sanada hayırlısıyla nasip etsin.Remzi bey çok saygılı, dertlerinize çare bulmaya çalışan ,her zaman mesajlarınıza ve telefonlarınıza ne olursa olsun geri döner.

kızlar bana ön görüşmeye gittiğim bir merkeze prp önerdiler yumurta rezervimde sorun vardı zaten benim o yüzden bu yeni çıkan yöntemi uygulamamız lazım dediler hangi merkezde yapılıypr prp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…