Bu kadar olumsuzlukla nasıl karşılaştınız açıkçası şaşırdım,unutmalar vs bahçeci haklısınız yoğun ama bu kadar ilgisiz bir yer değil.Tüplerin kapalı olması ya da alınmış olması vs tüp bebekle alakası yok,çünkü zaten embriyoyu direk rahime yerleştiriyorlar.Şuan haklı olarak öfkelisiniz ama çoğu kişi o merkez ve laboratuar sayesinde hamile kaldı.Sonuç olarak siz mutlu sonuca ulaşmışsınız umarım bebeğinizi de sağsalim kucağınıza alırsınız

canım valla bekleme dışında açıkcası bende bir olumsuzluk yaşamadım ve çokta memnun ayrıldım kurumdam hele doktorum ebru hanım dünya iyisi bir hekim her anımda her sorunumda destek oldu inşallah hepiniz benim gibi mutlu haberi alırsınız

Bu sayfayı acmaktaki amacım yaşadığım deneyimleri paylaşmak ve sürece yeni başlayanlara yol göstermekti belki bilenler vardır daha önceki denemelerimde çok çektim ben laparoskopi olmam gerekti falan yolum bu noktada kesişti bahçeci ile iyi ki derim hep onlardan bahsederken çünkü benim çocukluk hayalimi eksik kalan parçamı aile özlemimi dindirdiler ayaklarına tas değmesin hiçbirinin

Ben sizinle aynı görüşte değilim. Yazdıklarınızı gerçekten hayretle okudum ve inanamadım.Çünkü Bahçeci son derece iyi bir kliniktir. Hatta dünyadaki en önemli 3 5 klinikten Türkiye'de ise bana göre en iyisidir.Ticari yere gelince elbette ki bütün kliniklerde olduğu gibi bir klinik ama aynı zaman da ticari işletme. Sonuçta para kazanamazsa yatırım yapamaz yatırım yapamazsa da bizlere iyi bir hizmet veremez diye düşünüyorum.

İnsanlarla ilgilenmelerine gelince ben Güvenç Bey'in hastasıydım.Bu süreçte 1 kez dışında hep Güvenç beye muayene oldum sürekli başka doktor baktı cümlesini de ilk sizden duyuyorum.Tedaviye başlamadan önce Memorial Şişli
,Acıbadem hastanesiyle de ön görüşme yapmıştım. Memorial da çok iyi bir hastane olmasına ve Semra Hoca'ya tanımadan güvenmeme rağmen oradaki bir doktorun son derece kötü,empati yoksunu tutumundan ötürü kaçarcasına oradan ayrıldım .Yaşadığım bazı tecrübeler ve travmalar sebebiyle normal şartlarda doktorlara büyük bir güven problemi yaşayan biriyim.Ama Bahçecide Güvenç Bey daha ilk görüşmemizde bir psikolog gibi bu sorunumu aşabildiği, empati kaabiliyetini ve bilgisini bana gösterebildiği için tedavime orada başladım. Laboratuvarının ve başındaki Necati Fındıklı ismininde etkisi büyük oldu bu seçimde.

Bahçecide Güvenç Beyle yaşadığım tedavi sürecinde 47 kadın yaşı ve 0 morfolojili sayı azlığı erkek problemine rağmen hamile kaldım. Tedavi boyunca son derece titiz davranan,başarılı,hastasını çok sahiplenen,hastasıyla sevinip onunla hüzünlenen bir doktor bulduğum için halime hep şükrettim.O gebelik kesesini ve kalp atışını duyduğumuzda ya da talihsiz bir sebeple bebeğimi kaybettiğimde keşke kendisini görebilseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

Klinikle alakalı tecrübeme gelince orada kendimi hep bir aile üyesi gibi hissettim. Kürtaj olduğum gün halimi gören işletme müdürü Emine hanım işini gücünü bırakıp odasından kalkıp yanıma geldi muayene sırasında elimi tuttu bana güç verdi Personel etrafımda dört döndü ne yapacağını şaşırdı bana güç verebilmek için. Bir klinikte empati kaabileyeti olmaz ise siz o klinikte müşteri olmaktan öteye geçemezsiniz.Ben Bahçeci de hiç müşteri gibi hissetmedim kendimi.

Şuan tekrar tedaviye gene Bahçecide ve Güvenç Karlıkaya ile başladım.Yaş itibarıyla şansımın ne kadar az olduğunun farkındayım .Sonuçta kimsenin elinde sihirli değnek yok ama yapılabilecek ne varsa orada fazlasıyla yapılabileceğini net biliyorum.

Elbette her klinikte olduğu gibi orada da bazen insan olmanın doğası gereği bazen hata yapabilen insanlar çalışıyor. Sonuçta insanız hepimiz .Beni de kızdıran bazı hatalar olsa da beni hiç pişman etmediler.Neden böyle oldu sorusuna eğer ben hatalıysam açıklayıcı ben haklıysam özür dileyip telafi yoluna giden bir muatap hep buldum karşımda.

Nasıl kötü olan şeyler eleştirilir aynı şekilde iyi olan şeylerinde alkışlanması ve duyurulması gerektiğine inanıyorum ki bu sayede belki bizim gibi evlat hasreti çeken insanlar da bu tecrübelerden faydalanır ve belki de gerçekten hasta değil müşteri zihniyetinde yaklaşan kliniklere gitmekten kurtulur.

Bu sebeplerle bana göre Türkiye'nin en iyi kliniklerinden biri olan Bahçeci kliniğine ,Bu kadar iyi ve profesyonel bir klinik açarak bu profesyonel hizmeti alabilmemizi sağlayan Mustafa Bahçeci'ye ( Kendisiyle tanışmadım ancak duyduğum yorumlar ve izlediğim videolara göre çok babacan ve dürüst konuşan biri olduğu yönünde bir izlenimim var. Ben onu sempatik buluyor ve biraz Temel Reis' e benzetiyorum, klinikte tanıştığım başka bazı hastalarla beraber lakabını Temel Reis koyduk İnşallah bunu duyarsa bize kızmaz.) ,En zor anımda bana büyük destek veren her sorunumla ilgilenen ve çözüm üreten işletme müdürü Emine hanıma ve sevgili doktorum Güvenç Karlıkaya'ya teşekkürü borç bilirim.

Son düzenleme:
Sanırım merkezi karalamak için hesap açmış birisi zaten çok belliydi.Bu arada inşallah bebeğinize kavuşursunuzBende Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum

şu an şu yazınızı okuyunca inanın çok şaşırdım. ben güvenç karlıkayanın hastasıyım. ilk kez gittim kendilerine. çok özverili hasta psikolojisini anlayan bir yer. kötü haldeyken moralim yerle birken işletme müdürü emine hanım elleri ile gözyaşlarımı sildi.ego sıfır yapılacak ne varsa tedavi için yapılıyor. ben daha yeni başlıycam tedavime. ama iyiki seçmişim bu merkezi. kesinlikle tavsiye ediyorum herkese. en iyi laboratuvar en iyi teknolojik imkanlar burada.

Tecrübe ettiğiniz için birşey sormak istiyorum. Bu teste göre heyecanlanmalımıyım

Transfer günü hariç 6 gün
Aslında yavaş yavaş kandada belli etmeye başlamıştır kendini diye düşünüyorum.Bazen daha geç olabiliyor ama genel olarak şu an düşük değerler de olsa yükseliş başlamıştır. İsterseniz kandan baktırın bir yarın 5 e yaklaşan rakamlar varsa yada 5 üzerine çıktıysa zaten rahat rahat heyecanlanmaya başlarsınız. Benim 11 . gün değerim 78 di. Geriye doğru düşününce 7-8 . günler kendini belli etmiş olmalı mantıken

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için sizde sağ Salim kucağınıza alın bebeğinizi

Dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu çözülüp 4. Günü transfer oldum. Transfer harici 6. Gümümdeyim
Cuma transfer oldun sanırım bugün 5. Gün oluyor ama bu test tabi ki pozitif gözüküyor inşallah öyledir bence bebiş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…