Selam herkese bugun test gunumdu ve malesef negatif aldim arkadaşlar insallah diger sonuc bekleyen varsa onların pozitif olur
Çok üzüldüm canım. Tabi herşey nasip kısmet vardır doğru zamanı pes etmek yok devam et

Çok üzüldüm canım. Tabi herşey nasip kısmet vardır doğru zamanı pes etmek yok devam et
Çok kotu oldum çok ugraştm kaç aydır ilaç tedavisiydi ameliyattı tiroiddi o kadar emek werdikten sonra maddiyati da geçtim yıprandım çok yine d tabi herşey Allahtan

Çok kotu oldum çok ugraştm kaç aydır ilaç tedavisiydi ameliyattı tiroiddi o kadar emek werdikten sonra maddiyati da geçtim yıprandım çok yine d tabi herşey Allahtan
Maddi manevi zor süreç ki bizlerin çektiği sıkıntı daha fazla pes etme sakın bi süre dinlen var mı yumurtan geride yoksa sıfırdan mi başlıcaksiniz bu kaçıncı denemeniz acaba

Maddi manevi zor süreç ki bizlerin çektiği sıkıntı daha fazla pes etme sakın bi süre dinlen var mı yumurtan geride yoksa sıfırdan mi başlıcaksiniz bu kaçıncı denemeniz acaba
Bu ilk denemem 8 yumurtam war 1 tane 5 gunluk 1 tane 6 gunluk digerleri 3 gunluk ama ameliyat oldugumdan dolayı dogal yolla kalmam imkansiz gbi bisey o yuzdn yine dondurulmuşlarla dewam ederm muhtemelen

Bu ilk denemem 8 yumurtam war 1 tane 5 gunluk 1 tane 6 gunluk digerleri 3 gunluk ama ameliyat oldugumdan dolayı dogal yolla kalmam imkansiz gbi bisey o yuzdn yine dondurulmuşlarla dewam ederm muhtemelen
Daha ilk denemenizmis üzülmeyin elbet doktorunuz 2 denemede pozitif haberini verir. Çok ara vermeyin ağır bi ameliyat mi geçirdiniz

Selam herkese bugun test gunumdu ve malesef negatif aldim arkadaşlar insallah diger sonuc bekleyen varsa onların pozitif olur
Moralini bozma canım zamanı değilmiş yapacak bişeyimiz yok,hiç bşy bitmedi biz güçlü olmalıyız ve devam etmeliyiz

Moralini bozma canım zamanı değilmiş yapacak bişeyimiz yok,hiç bşy bitmedi biz güçlü olmalıyız ve devam etmeliyiz

Esimde öyle diyo bu sefer kısmet deglmis ömru okadarms ama yine üzülüyo insan
sen d tekrar guwenc hocaya baslamssn kacinci denemen bend guwenc hocanın hastasym

Esimde öyle diyo bu sefer kısmet deglmis ömru okadarms ama yine üzülüyo insan
sen d tekrar guwenc hocaya baslamssn kacinci denemen bend guwenc hocanın hastasym
2.denemeye başlayacağız,sen ne zaman başlayacksın tekrar?öyle hiç sıkma canını zaten boşuna kendimizi üzüyoruz sonuç değişmiyor.Moralimizi yüksek tutalım ki 2.de başarılı olsun

2.denemeye başlayacağız,sen ne zaman başlayacksın tekrar?öyle hiç sıkma canını zaten boşuna kendimizi üzüyoruz sonuç değişmiyor.Moralimizi yüksek tutalım ki 2.de başarılı olsun
Güvenç hocayla daha konuşmadım gittgmde konuşuruz nasil ilerleyecegimizi benim dondurulmuşlarm war muhtemelen birkaç ay gecsin der diye dusunuyorum. Senin 1. Denemend mi guwenc hocayladı tutmadı mi bska sey mi

Güvenç hocayla daha konuşmadım gittgmde konuşuruz nasil ilerleyecegimizi benim dondurulmuşlarm war muhtemelen birkaç ay gecsin der diye dusunuyorum. Senin 1. Denemend mi guwenc hocayladı tutmadı mi bska sey mi
Evet 1. Denememde güvenç hocayla oldu.10 nisan da 2. İçin görüşeceğiz muhtemelen mayısda başlarız iğnelere diye düşünüyorum.neden olumsuz olduğu hakkında bir fikrimiz yok kaliteli bir embriyoydu ama olmayınca olmuyor.

Ne kadar ara werdin ilk denemedn sonra
Bugun telefonda knustk bizd guwenc hocayla bana bi birkaç ay ara werelm ddi

Bahçeci hastaları olarak bilgi paylaşımı yapmak için açtım konuyu
Hayatımda daha ticari bir yere rastlamadım.İnsanların beklentilerini sömüren bir yer.Benim ilaçlarımın dozlarını , kistimin büyüklüğünü yazmayı unutan bir asistan.Doktorlar desen bir gördüğünü bir daha görmek zor çünkü kapasitenin üstünde hasta alımı yapıyorlar.saatlerce beklenilen bir ortamda herkes negatif tüp bebek geçmişini paylaşıyor.Kontrol odasında yarı çıplak bekletildim, unutuldum.Bu sektöre yıllardır hizmet veren biri olarak maalesef acı gerçeklerle karşılaştım.Tüpleri kapalı olan biriydim ve bu durumda iki kez yumurta toplayıp (bu arada çok az yumurtanız var deyipte bu işlemi bir sürü hormon alıp iki kez yaptıktan sonra) embriyolarımı transfer ettiler.Bu hormonların biz kadınlara dönüşü iyi değil, kanser riskinden tutun , emboli riskine kadar bir sürü etkisi var ve hormon vermeden önce asıl sorunları görmektir profesyonellik!!!Sonuç tabiiki başarısız.İkinci gittiğim yerde ilk işlem olarak tüplerim açıldı ve söyledikleri gibi yumurta sayım bu kadar az değildi.Nihayetinde de pozitif sonuçlandı.Bahçeciyi kimseye tavsiye etmem.Zaten olabilecek, hamileliği mümkün küçük bir historoskopi işlemi ile sorunu çözebilecekler sonuç alıyor.Reklamlarına aldanmayın!!!!

Gittgniz doktorun da adını yazablrmisinız rica etsem. Kendi adima knusursam ewet benim negatıf oldu ama ben yine d memnunum hastanedn bna bıkmdan hep aciklama yaptlar doktorum o kadar yogun oldugu halde hiç unutmuyorum bi gun tam masadan kalkarken tekrar geri otrdu aklında soru isaretleriyle dwam etmeylm once bu knuyu aşalım ddi asiye hemsirem sagolsun benm hep yanımda oldu gunduz dönuş yapamadgnda ewe gdrken dönüp aradı hep rahatlattı ama tabi bazen herkes memnun kalmaya biliyor bazı seyler kısmet meselesı

Ne kadar ara werdin ilk denemedn sonra
Bugun telefonda knustk bizd guwenc hocayla bana bi birkaç ay ara werelm ddi
Mart 13 negatif sonuçlandı Nisan 10 görüşmeye gideceğim.Ara vermek istiyemiyorum ama bakalım doktorum ne söyleyecek sanırım en fazla 1 ay bekleriz belki o sırada yumurta baskılanır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…