Ilaclar biraz pahalı tutuyo disardan da gidip geliyosan 20 bini buluyo yapılan islemlere göre degsir tabi
Bakalım bende başlıcam inşallah nisanda inşallah hayırlı sonuç alırsın burdan paylaşırsın bizle

Kızlar transfer yaptıranlar transferden sonra kanamanız ne zaman geldi

Bende ilk görüşmemi yaptım Mustafa bey ile.Yumurta rezervim biraz düşük başkada sorun yok.Bahçeci de genelde bir ay dinlenme süresi oluyormuş transfer için ama biz beklemeyeceğiz yurt dışından geldiğim için.Sonucu çok fazla etkilemeyeceğini söyledi doktor ama aklıma takıldı

Evet canım doktorda öle dedi inşallah uygun olur tedavi fazla uzun sürmez yurt dışından gelip gitmek zor oluyor

Ngs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar
geçmiş olsun canım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin .dua ediyoruz olur inşaAllah.bu zamanda moral çok önemli biliyorsun:)

maaalsef bnm olumsuz oldu. yumutya toplnadıktan sonra 4.gün transfer oldum . 4.gün embriyosu idi.
umarım sizin güzel olur.
Doktorunuz kimdi acaba kaçıncı denemede geriye yumurtanız kalbimi nasip herşey ama denemeye devam edin

Selam herkese bugun test gunumdu ve malesef negatif aldim arkadaşlar insallah diger sonuc bekleyen varsa onların pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…