- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
Bakalım bende başlıcam inşallah nisanda inşallah hayırlı sonuç alırsın burdan paylaşırsın bizleIlaclar biraz pahalı tutuyo disardan da gidip geliyosan 20 bini buluyo yapılan islemlere göre degsir tabi
İnşallahBakalım bende başlıcam inşallah nisanda inşallah hayırlı sonuç alırsın burdan paylaşırsın bizle
Ngs talep etsen ?Ngs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar
Gelmedi gelseydi başarılı olmazdı eğer lekelenmeden bahsediyorsan oda olmamisti bendeKızlar transfer yaptıranlar transferden sonra kanamanız ne zaman geldi
Ya olabilir lekelenme tarzi dediler hiç olmadı bende o yuzden merak ettim çok teşekkurler cewap werdgn içinGelmedi gelseydi başarılı olmazdı eğer lekelenmeden bahsediyorsan oda olmamisti bende
Bende ilk görüşmemi yaptım Mustafa bey ile.Yumurta rezervim biraz düşük başkada sorun yok.Bahçeci de genelde bir ay dinlenme süresi oluyormuş transfer için ama biz beklemeyeceğiz yurt dışından geldiğim için.Sonucu çok fazla etkilemeyeceğini söyledi doktor ama aklıma takıldı
[/QUO
Canım sen transfer için uygun olmazsan transfer yapılmaz zaten bahçeci evet rahim dinlendirme uyguluyor ama taze transfer olanda çok var inşallah olumlu olur sonucun
merhaba canım benim de 2.transferim taze oldu bahçeci de herkese donmuş olmuyorEvet canım doktorda öle dedi inşallah uygun olur tedavi fazla uzun sürmez yurt dışından gelip gitmek zor oluyor
geçmiş olsun canım. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin .dua ediyoruz olur inşaAllah.bu zamanda moral çok önemli biliyorsun:)Ngs yapilmadi benim pazartesi kurtaj oldum 3 ay sonra tekrar tramsfer olcam korkuyorum ya tutmazsa tuttu diyelim ya kalbi yine atmazsa off off cok zor surecler Allah hepimziin yardimcisi olsun kızlar
Sonucu güzel olmuştur inşallah.Yumurta toplandıktan kaç gün Sonra transfer oluyor kişiden kişiye değişiyor mumerhaba canım benim de 2.transferim taze oldu bahçeci de herkese donmuş olmuyor
maaalsef bnm olumsuz oldu. yumutya toplnadıktan sonra 4.gün transfer oldum . 4.gün embriyosu idi.Sonucu güzel olmuştur inşallah.Yumurta toplandıktan kaç gün Sonra transfer oluyor kişiden kişiye değişiyor mu
Doktorunuz kimdi acaba kaçıncı denemede geriye yumurtanız kalbimi nasip herşey ama denemeye devam edinmaaalsef bnm olumsuz oldu. yumutya toplnadıktan sonra 4.gün transfer oldum . 4.gün embriyosu idi.
umarım sizin güzel olur.
Canım hayırlı olsun umarım güzel haberler verirsin bize bahcecide hangi doktorda başladın pekiSelam kızlar bende 2.denemeye 10 nisan gibi başlıyorum...herkesin gönlünce olsun herşey
Sağol canım Güvenç hocayla başladım yine devamCanım hayırlı olsun umarım güzel haberler verirsin bize bahcecide hangi doktorda başladın peki
Hakkında hayırlısı olsun canım.Selam kızlar bende 2.denemeye 10 nisan gibi başlıyorum...herkesin gönlünce olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?