Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

arkadaşlar doktorlar kendi numaralarını vermiyorlarmı..sadece hastaneyi arayarakmı ulaşılıyor..numarasını istemedim ama doktorda vermedi..

mrb canım bende güvenç beyin hastasıyım bana dr kartını verdi numarası var onda ama ben çalışma saatleri içindeyse ve acil değilse merkezden arıyorum genelde not bırakıyorum o bana müsait olduğunda dönüş yapıyo

bende istemedim numarasını daha doğrusu hiç aklıma bile gelmemişti ama ilk gittiğimde o kendi verdi kartını

mrb canım bende güvenç beyin hastasıyım bana dr kartını verdi numarası var onda ama ben çalışma saatleri içindeyse ve acil değilse merkezden arıyorum genelde not bırakıyorum o bana müsait olduğunda dönüş yapıyo

bende istemedim numarasını daha doğrusu hiç aklıma bile gelmemişti ama ilk gittiğimde o kendi verdi kartını

ayy üzüldüm bak şimdi..bana vermedi..ve ben adanalardan gidiyorum ..istanbul içinde değilim..demekki hastasına göre muamele..

ayy üzüldüm bak şimdi..bana vermedi..ve ben adanalardan gidiyorum ..istanbul içinde değilim..demekki hastasına göre muamele..

güvenç beyin bi ayrımcılık yapıcağını sanmıyorum canım kafasının karışık olduğu bi ana denk gelmiştir ara merkezi iste istersen vericeklerdir

Zaten bizim için beklemesi çok zor bu karmaşa iyice bunaltıyor insanı. Bizide saat 10 gibi aradılar 1 de dediler belki bu işler böyle gidiyordur o zaman bunun normal olduğunu böyle bir süreç yaşayacağımızı söyleseler hazırlıklı oluruz bende 3 yada 4 kez aradım ne oldu ne zaman die kesin birşey demediler inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım hakkımızda hayırlısı olsun artık

sen ne aşamadasın tatlım??

güvenç beyin bi ayrımcılık yapıcağını sanmıyorum canım kafasının karışık olduğu bi ana denk gelmiştir ara merkezi iste istersen vericeklerdir

bana merkezi ara bana bağlarlar dedi..kendi vermek istemesse ben istemem..hayırlısı bakalım..sen ne aşamasındasın...allah herkesin gönlündekini versin işallah en kısa zamanda...:KK49:

bana merkezi ara bana bağlarlar dedi..kendi vermek istemesse ben istemem..hayırlısı bakalım..sen ne aşamasındasın...allah herkesin gönlündekini versin işallah en kısa zamanda...:KK49:
ummucum bazi doktorlarin nolari hastanenin telesekreterinde soyluyodu ben ordan almistim hem vermek istemese orda da soylemezlerdi bence...hemsirenin nosunu al ben hep onunla iletisime geciyodum oda cok guleryuzlu biri ben cok memnun kaldim ikisindende:)

ben beklemedeyim bugün 6. günüm kafam o kadar karışık ki ve günlerde geçmiyor 3ünde test günüm ama gün yaklaştıkça içimi bir korku sarıyor sen ne yaptın canım

daha 2. günüm işte benimde 7 ekim test tarihşm..ama günler geçmiyor..senin yine az kalmış..3 ekim ile 7 ekim arası 4 ay gibi :) kasık ağrısı falan oldu mu sen de? herhangi bişey..

daha 2. günüm işte benimde 7 ekim test tarihşm..ama günler geçmiyor..senin yine az kalmış..3 ekim ile 7 ekim arası 4 ay gibi :) kasık ağrısı falan oldu mu sen de? herhangi bişey..

benim belim ağrıyo biraz ayaklarım uşuyo bunlar adet oluncada oluyodu batmalarda oluyo ne biliyim işte hiç bilemiyorum ne olur ne olmaz.anneme dedim ayaklarım uşuyo belim ağrıyo diye başladı ağlamaya çok uzuldu olmadı galiba diye şimdi birde ona uzuluyorum çok zor allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
benim belim ağrıyo biraz ayaklarım uşuyo bunlar adet oluncada oluyodu batmalarda oluyo ne biliyim işte hiç bilemiyorum ne olur ne olmaz.anneme dedim ayaklarım uşuyo belim ağrıyo diye başladı ağlamaya çok uzuldu olmadı galiba diye şimdi birde ona uzuluyorum çok zor allah yardımcımız olsun

benim de annem memleketten geldi..elimi hiç bir işe attırmıyor..pozitif bir güç sürekli çevremde..kıyamam annene de yaa o da çok üzülüyordur..benim opu da falan annem diyordu ben yavruma üzülüyorum o yavrusunun derdinde diye..

benim de annem memleketten geldi..elimi hiç bir işe attırmıyor..pozitif bir güç sürekli çevremde..kıyamam annene de yaa o da çok üzülüyordur..benim opu da falan annem diyordu ben yavruma üzülüyorum o yavrusunun derdinde diye..

anhedoni sabah test yaptım idrar silik çizgi kan yaptırdım şimdi 36 inşallah vardır allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
selam kızlar. bişey sorucam size. bahçeci çok mu yoğun, ilgi alaka nasıl. gittiğimizde çok mu bekliyruz. birkaç arkadaş çok yoğun diye yazmış.

anhedoni sabah test yaptım idrar silik çizgi kan yaptırdım şimdi 36 inşallah vardır allahım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Oyy oyy bu kadar erken belli etti demek kendini..güçlü bir bebek demek ki.2 gun sonra bi daha yapsana kan testini. O zaman tam emin oluruz iste..ama bence bebisin seninle. . :) nasilsin peki?? Ağrıların usumen ne durumda?

Oyy oyy bu kadar erken belli etti demek kendini..güçlü bir bebek demek ki.2 gun sonra bi daha yapsana kan testini. O zaman tam emin oluruz iste..ama bence bebisin seninle. . :) nasilsin peki?? Ağrıların usumen ne durumda?

ya üşümem devam ediyor ama kabız oldum dün biraz zorladım kendimi ama çok değil önceden batma oluyordu sızı gibi böyle bugün hiç olmadı korktum açıkçası ama tekrar idrar yaptım daha koyulaşmıştı kan testini salı yada çarşamba mı yapsam diyorum çok umutlanmak istemiyorum belki ilaçlardandır ya öyle kafam karışık ki senin kaç gün oldu nasıl hissediyorsun kendini aman kabız olma ben başta olmadım olmam diye de gayet rahattım ama dünden beri sıkıntı var şimdi şurup aldırdım bide nöbetçi ecz aradık inş sıkıntı olmaz inşallah gerçekten hamileyimdir sende yat dinlen ama çok şartlama kendini ben olumsuza hazırlamışım kendimi 6 yıl sonra olunca insan hala inanamıyor hatta test yaptırmadan merkezi aradım dondurulmuşlarla tekrar denemenin maliyetini falan öğrendim

selam kızlar. bişey sorucam size. bahçeci çok mu yoğun, ilgi alaka nasıl. gittiğimizde çok mu bekliyruz. birkaç arkadaş çok yoğun diye yazmış.

umut oldukça yoğun ama şöyle bir gerçek var başarı oranları oldukça yüksek burda takip ettiğim çoğu hasta olumlu sonuç aldı

Son düzenleme:
Fulya da da durum ayni.dr cok iyi tamam da bugün ben arayip tekrar tekrar sormasam ne zaman haber vereceklerdi bilmiyorum.dun de aramadilar.bu sabah 10 da aradim donecez dediler. 11:30 da aradım anlamıyorum taze transfer di niye donduruyorsunuz dedim.dr.la konusup doneyim dedi.12 de aradilar 3:30 da transferiniz var diye. .sinirden agladim resmen..

Evet ya bilgilendirme olayi cok kotu. Sorulara cevap alamiyorsun. Dondurulmuslarla tedavi nasil olur bilemedigim icin kac kere sorsamda cevap alamadim. O yuzden gunlerce gereksiz yere otelde kaldim. Bana pahaliya patladi.

ya üşümem devam ediyor ama kabız oldum dün biraz zorladım kendimi ama çok değil önceden batma oluyordu sızı gibi böyle bugün hiç olmadı korktum açıkçası ama tekrar idrar yaptım daha koyulaşmıştı kan testini salı yada çarşamba mı yapsam diyorum çok umutlanmak istemiyorum belki ilaçlardandır ya öyle kafam karışık ki senin kaç gün oldu nasıl hissediyorsun kendini aman kabız olma ben başta olmadım olmam diye de gayet rahattım ama dünden beri sıkıntı var şimdi şurup aldırdım bide nöbetçi ecz aradık inş sıkıntı olmaz inşallah gerçekten hamileyimdir sende yat dinlen ama çok şartlama kendini ben olumsuza hazırlamışım kendimi 6 yıl sonra olunca insan hala inanamıyor hatta test yaptırmadan merkezi aradım dondurulmuşlarla tekrar denemenin maliyetini falan öğrendim

kendini hiç kasma sen hamilesin.. :) :emir_bebek: kabızlık olayına dikkat et aman...tek embriyo transfer edildi değil mi??

Ne güzel canım ya. Allah bize de evlatlarimizla misafirlige gidecegimiz günleri gösterir inşallah. Çok vefalı bir arkadassin allah işlerini her daim rast getirsin. Oglusu öp benim yerime ve bu arada benimkiler de erkek :) kocaman öpüyorum:KK16:

canım maşallah ikizlere ooo çok zor ama bir okadarda muhteşem duygular seni bekliyor evet öyleki yarın gece gruptan 1-2 kişi bende kalmaya gelecek nasipse sabaha kadar bol kahkaha dostlarla :) sizde face açın doğuma yakın :) sağol cnmm amin cümlemizin işleri rast gelsin inşallah bende öpüyorum buraya çok nadir giriyorum inş güzel haberlerini bekliyorum hatta face adresimi atıyım sana ordan ekle beni seni takip ederım daha g

benim 2düşüğüm var canım onun nedenlerini araştırdık Allaha şükürde en son artık geçen hafta sonlandırdık yapılabilicek herşeyi bütün testlerimi yaptık şimdi beklemedeyim bayramdan sonra gidicez konuşmaya ya tüp bebek yapıcam ya da beklicem biraz daha güvenç bey pek tüp bebek taraftarı değil normal yolla hamile kalabiliyorum diye ama bende sabırsızlanıyorum

sen hangi aşamadasın

X