Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Yarın mutlaka erkenden gidiyosun ve sonucu bizimle paylaşıyosun canım tamammı? Bu arada bende haftaya randevu aldım kızlaaaarrrr :))

Merhaba kızlar ben nedense kendimi çok kötü hissediyorm ayağa kalkcak halim yok midem bulanıyo bunlar normal dimi yaa (

arkadaşlar merhaba.bir sorum olacak.tüp bebek raporu burda geciyor mu?kaç liraya mal oldu tedavileriniz?

merhaba canım. Bahçeci Fulyada rapor geçmiyor ancak Bahçeci Umut'ta rapor geçiyor canım. Umut tüp bebek karşıda Koşuyolunda canım

merhaba canım. Bahçeci Fulyada rapor geçmiyor ancak Bahçeci Umut'ta rapor geçiyor canım. Umut tüp bebek karşıda Koşuyolunda canım
cevap verdiğin için teşekkür ederim.peki yine de merak ettim.kaç liraya mal oldu tedaviniz?

cevap verdiğin için teşekkür ederim.peki yine de merak ettim.kaç liraya mal oldu tedaviniz?

canım tup bebek fiyatı 4950 tl benim ilaçlarımda 1500 tl tuttu. Ama verilen ilaçlar kişiden kişiye göre değişiyor.yani benimkinden daha az veya daha çok tutabilirde

selam kızlar... 30 martta test günüm ve bende artık hamileyimmmmmm diye haber vermek istiyorum (

Tubaycım inşallah seninde güzel haberini bekliyorum ben heyecan yaptım yahuu :))

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz :)) test sonucu verecek arkadaşlar hala bekliyoruz hadi nerelerdesniz :))))

kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........

canım bak gördünmü dedik sana dimi git testini yaptır diye :)) belki bana kızdın sana çocukça davranıyosun dedim ama boşu boşuna bigün daha stres yaşadın.... Hadi hayırlı olsun tubaycım :)))

canım bak gördünmü dedik sana dimi git testini yaptır diye :)) belki bana kızdın sana çocukça davranıyosun dedim ama boşu boşuna bigün daha stres yaşadın.... Hadi hayırlı olsun tubaycım :)))

Hayır canım sana kızmadım sadece beni anlamadığınız için kızdım :)) insan o panikle ne yaptığını bilmiyor gerçekten büyük bi korku basıyor insanı :)) Rabbim sizlerede nasip etsin her zaman takipteyim yani sizinleyim yine merak etmeyin tamammı :)))

canım ne güzel haberler almaya başladık çok şükür arkadaşım hamişler kervanına katıldın sende :)) bu arada bende hamile olduğum haberimi bikaç gün önce aldım hala inanamıyorum ve ağla arkadaşım bunlar sevinç gözyaşların :))

hamıle arkadaşlarım hepınızı tebrık edıyorum gozunuz aydın rabbım sonuna kadar gıtmeyı nasıb etsın bekleyenlerede tez zamanda nasıb etsın.

hamıle arkadaşlarım hepınızı tebrık edıyorum gozunuz aydın rabbım sonuna kadar gıtmeyı nasıb etsın bekleyenlerede tez zamanda nasıb etsın.

canım çok teşekkür ederim.. darısı isteyen herkesin başına.. cemrecim sende durumlar nedir? sen nasılsın pek girmiyosun foruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…