ciddi misin canım bak beni motive etmek için söylüyosan kızarım valla( dediğim gibi stresimden belirtilerin farkında bile değilim inşallhhh senin dediğin gibidir yarın sabah gitcez teste eşimde kızdı zaten (
canım hangi doktordan randevu aldın? Ben inşallh nisan adetimle tedaviye başlıcam
Merhaba kızlar ben nedense kendimi çok kötü hissediyorm ayağa kalkcak halim yok midem bulanıyo bunlar normal dimi yaa(
arkadaşlar merhaba.bir sorum olacak.tüp bebek raporu burda geciyor mu?kaç liraya mal oldu tedavileriniz?
cevap verdiğin için teşekkür ederim.peki yine de merak ettim.kaç liraya mal oldu tedaviniz?merhaba canım. Bahçeci Fulyada rapor geçmiyor ancak Bahçeci Umut'ta rapor geçiyor canım. Umut tüp bebek karşıda Koşuyolunda canım
cevap verdiğin için teşekkür ederim.peki yine de merak ettim.kaç liraya mal oldu tedaviniz?
Kızlar teste gidiyorum dua edin(
canım hamilesin tabiiki normal bu sıkıntılar :)Merhaba kızlar ben nedense kendimi çok kötü hissediyorm ayağa kalkcak halim yok midem bulanıyo bunlar normal dimi yaa(
tubaycım dualarım seninle güzel haberle dön inşallah canımmKızlar teste gidiyorum dua edin(
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
canım bak gördünmü dedik sana dimi git testini yaptır diye :)) belki bana kızdın sana çocukça davranıyosun dedim ama boşu boşuna bigün daha stres yaşadın.... Hadi hayırlı olsun tubaycım :)))
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
hamıle arkadaşlarım hepınızı tebrık edıyorum gozunuz aydın rabbım sonuna kadar gıtmeyı nasıb etsın bekleyenlerede tez zamanda nasıb etsın.