Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

cnm hayırlı uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.Benimde doktorum Güvenç Karlıkaya.bizim ilk denemede tutmuştu ama sonra devam etmedi.Nasip değilmiş.Sizin kaçıncı deneme+sorununuz neydi.çok sevindim senin adına böyle hamile haberleri duyunca tekrar başlamak için içim kıpır kıpır oluyor.

canım isteyenlere yada tedavi aşamasındaki herkese umut olabiliyosak ne mutlu bize zaten buraya yazmamızdaki amaç birbirimize destek olmak değilmi :)) canım senin adına üzüldüm dediğin gibi nasip değilmiş ama vardır zamanı. Mesela benim üçüncü de tuttu. Çok yıprandık eşimle hem maddi hem manevi ama asla yılmadık. Bu kezde tutmasaydı yine deneyecektik... Sorun bende canım çikolata kistim vardı zamanla büyüdü ameliyat oldum bu son tüp bebekte de tuttu işte :))

Eşime azosperm teşhisi konuldu. Bizde tüp bebek merkezlerini ve fiyatlarını araştırıyoruz. Bi yerden başlamak lazım. Her konuda fikirlerinizi bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese o duyguyu tatdırsın inşallah.

34 kelebek benim eşimede azospermi teşhisi konuldu.47 xxy li.bizde fulya bahçecide emre beye mikro tese ameliyatını yaptırdık.sperm bulundu çok şükür.Emre bey iyi bir ürolog zaten Türkiye de ilk mikrotese yi yapan kişi.

canım çok sağol inş güzel haberler verirsin peki hiç belirtileri varmı sende benim kasıklarda ağrı falan olmuştu hala azcık var ))

ya biliyomusun adet sancısı gibi bi ağrı var bide belim ağrıyor biraz. test yapmak istedim hafta sonu ama eşimde kızdı erken yapınca negatif çıkabilir bekleyelim dedi. Bekliyoruz bakalım yarın büyük gün...........

canım isteyenlere yada tedavi aşamasındaki herkese umut olabiliyosak ne mutlu bize zaten buraya yazmamızdaki amaç birbirimize destek olmak değilmi :)) canım senin adına üzüldüm dediğin gibi nasip değilmiş ama vardır zamanı. Mesela benim üçüncü de tuttu. Çok yıprandık eşimle hem maddi hem manevi ama asla yılmadık. Bu kezde tutmasaydı yine deneyecektik... Sorun bende canım çikolata kistim vardı zamanla büyüdü ameliyat oldum bu son tüp bebekte de tuttu işte :))

Canım hadi gözün aydın çok sevindim :))

34 kelebek benim eşimede azospermi teşhisi konuldu.47 xxy li.bizde fulya bahçecide emre beye mikro tese ameliyatını yaptırdık.sperm bulundu çok şükür.Emre bey iyi bir ürolog zaten Türkiye de ilk mikrotese yi yapan kişi.

Selam canım. bizde Emre beyin hastasıyız ve şuanda hamileyim, sende durum nedir canım şuanda? birde ilk mikrotese ameliyatı yapan kişinin Emre bey olduğunu yazmışsın bilmiyodum baya şaşırdım ne güzellll :))

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar size bi haberim var :))

Cumartesi test günümdü eşimle gittik sabah veeeee teyze oluyosunuz :)))))))

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

neeeeee bi hamiş daha mııııııııı oleeyyyyyyyyyy haydi kızlar güzel güzel hamiş haberleri verin bizlere :)))

Canım hadi gözün aydın çok sevindim :))

Selam canım. bizde Emre beyin hastasıyız ve şuanda hamileyim, sende durum nedir canım şuanda? birde ilk mikrotese ameliyatı yapan kişinin Emre bey olduğunu yazmışsın bilmiyodum baya şaşırdım ne güzellll :))

selam cnm biz ilk tüp bebek dememizi yaptık ama 9 haftalıkken bebeklerimin yaşamadığını öğrendik kontrole gittiğimizde.14.03.2013 te kürtaj oldum.Bu arada hamileliğinde hayırlı olsun.Rabbim sonuna kadar sağlıklı,sıhhatli eylesin.sen ne kadarlık hamilesin?doktorun kim.evet cnm bencede güzel:)))

selam cnm biz ilk tüp bebek dememizi yaptık ama 9 haftalıkken bebeklerimin yaşamadığını öğrendik kontrole gittiğimizde.14.03.2013 te kürtaj oldum.Bu arada hamileliğinde hayırlı olsun.Rabbim sonuna kadar sağlıklı,sıhhatli eylesin.sen ne kadarlık hamilesin?doktorun kim.evet cnm bencede güzel:)))

selam canım geçmiş olsun inşallah bi sonraki denemende bebeğini kucağına alırsın inşallah.. eşim Emre beyde tedavi gördü canım. benim doktorum ise Gürkan beydi şuanda ise 3 aylık hamileyim.

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

Allahım ne güzel haber bu canım çooook sevindim 9 ay sonra sağ salim kucağına alırsın inş ... valla çok umutlandım bende yaa 3 negatif denemeden sonra ben bile yeniden umutlandım bu arada sanırım bende bahçecide tedavi göreceğim Allah izin verirse bende aranıza katılırım umarım :))

Allahım ne güzel haber bu canım çooook sevindim 9 ay sonra sağ salim kucağına alırsın inş ... valla çok umutlandım bende yaa 3 negatif denemeden sonra ben bile yeniden umutlandım bu arada sanırım bende bahçecide tedavi göreceğim Allah izin verirse bende aranıza katılırım umarım :))

amin canım inşallah sen içini ferah tut emi ve bi an önce tedavine başla dualarım hepinizle arkadaşım...

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten :KK43:( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et :KK43:(

Merhaba canım benim eşim azospermdi çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda hamileyim :)) Bizim doktorumuz Bahçeci Fulyadan Emre Bey. Allah onlardan razı olsun ben tavsiye ederim senin ve eşinin yaşı kaçtı canım?

Ben 26 yaşındayım , eşim 32. Rabbim tamamına erdirsin inş. Bahçeciyi duydum. Tedavi süreci nasıl canım? Zahmet olmazsa bilgilendirir misin?

Evet duymuştum Emre beyi. Şuan bilgileri toparlıyoruz. Sonrasında öngörüşmelere başlayacağız. Hakkımızda herşeyin hayırlısı.

Hayırlı olsun. İnşallah bize de nasip olurrrr :)))

Ben 26 yaşındayım , eşim 32. Rabbim tamamına erdirsin inş. Bahçeciyi duydum. Tedavi süreci nasıl canım? Zahmet olmazsa bilgilendirir misin?

canım valla herkesin tedavi süreci farklı oluyor kişiye göre değişiyor. Benim eşimede azosperm teşhisi konmuştu ama genel olarak spermiogram testi yapılıyor eşlere. sperm sayısına, hızına ve morfolojisine yani yapısına bakılıyor. Mikro tese denilen 2 operasyon geçirdi benim eşim ve sperm arandı ama birincide maalesef bulunamadı :KK43: sonra 6 ay ilaç kullandı takviye amaçlı ve bu arada eşim sigarayı bıraktı dikkat etti. 6 ay sonra tekrar ameliyat geçirdi ve bu sırada bende adetimin 2.günü yumurta olgunlaştırıcı iğnelere başladık. Eşimin ameliyat günü benden yumurta toplandı ve aynı gün eşimden alınan sperm döllendirildi sonra transfer oldu ve sonuç pozitif çıktı. Allah Emre Beyden razı olsun. Biz çok doktor gezdik ama bu alanda daha başarılı olana denk gelmedik. İnşallah sende güzel sonuçlarını paylaşırsın canım...

kızlaaaarr noolur bu gece herkes bana dua etsin yarın test günüm arkadaşlar midemde bi tuhaf zaten :KK43:( bu bi belirtimi onu bile bilmiyorum.. stresten olumlu hiçbişey düşünemiyorum.. Allahım yardım et :KK43:(

günaydın tubay ne yaptın kan verdin mi ne durumdasın canım

canım bugün yaptırmıcam korkuyorum yarın yaptırcam :KK43:( bide hiç halim yok niye böyle oldu anlamıyorum başım, midem çok kötü

canım bunlar hamilelik belirtileri ama :)) hadi kalk ve git test yaptır lütfen canım olmaz böyle yaa yolun sonuna gelmişsin ve çocukça davranıyosun kusura bakma ama öyle yanii..

canım bugün yaptırmıcam korkuyorum yarın yaptırcam :KK43:( bide hiç halim yok niye böyle oldu anlamıyorum başım, midem çok kötü

canım seni çok iyi anlıyorum bende test günümden önce öldüm öldüm dirildim sürekli negatif düşündüm ama şimdi diyorumki ne kadar yanlış yapmışım.. Tamam eğer bugün kendini iyi hissetmiyosan tamam gitme yat ve dinlen ama yarın sabahtan mutlaka git tamammı haberini bekliyoruz canım..

selaammm.. lütfen kızın üzerine gitmeyin bayanlar tamam istemiyosa yarın gitsin. Ama biliyomusun midem falan tuhaf halim yok diyosun yaa sen hamilesin tatlımmmmm :))))

selaammm.. lütfen kızın üzerine gitmeyin bayanlar tamam istemiyosa yarın gitsin. Ama biliyomusun midem falan tuhaf halim yok diyosun yaa sen hamilesin tatlımmmmm :))))

ciddi misin canım bak beni motive etmek için söylüyosan kızarım valla :KK43:( dediğim gibi stresimden belirtilerin farkında bile değilim inşallhhh senin dediğin gibidir yarın sabah gitcez teste eşimde kızdı zaten :KK43:(

X