selam bayanlar. dün eşimle Bahçeci kliniğine görüşmeye gittik çok beğendik klinik olsun, doktor olsun herkes ne güzel ilgilendi. Onca zaman tedavi istemiyorum diyen eşim bile çok beğendi. Emre bey onunla arkadaş gibi konuştu eşimin yüzündeki o güzel ifadeler beni dahada çok mutlu etti. İnşallah sonucumuzda güzel olur. benden ve eşimden bazı testler istendi. Onları yaptırıp sonuçlarla tekrar gitcez. Bakalım neler olacak :))
selam bayanlar. dün eşimle Bahçeci kliniğine görüşmeye gittik çok beğendik klinik olsun, doktor olsun herkes ne güzel ilgilendi. Onca zaman tedavi istemiyorum diyen eşim bile çok beğendi. Emre bey onunla arkadaş gibi konuştu eşimin yüzündeki o güzel ifadeler beni dahada çok mutlu etti. İnşallah sonucumuzda güzel olur. benden ve eşimden bazı testler istendi. Onları yaptırıp sonuçlarla tekrar gitcez. Bakalım neler olacak :))
merhaba canım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almanı nasip etsin. anladığım kadarıyla eşin sana zorlu süreçler yaşatmış umarım o acıların son bulur hepsini unutursun :))
fiyat hakkında bir bilgin varmı canım?
evet canım hemde zorluklar... asla tedavi görmeyi kabul etmiyodu. beraber zar zor gittik bi doktora eşime testler yapıldı ve tedavi görmesi gerektği söylendi bize ama kesinlikle kabul etmedi. yıllarca bunun mücadelesini verdim sonunda kazandım :))
canım tedavin hayırlı olsun.. bizde de eşimde problem var ve doktorumuz Emre Bey. bizde çok memnun kaldık hem doktordan hem merkezimizden. Bu yolda önce doktorunu iyi seçeceksin.. Sonra sabır ve bol bol dua lazım insana. eşine destek ol canım onlar bizim gibi değiller biz kadınlar kendi aramızda konuşup paylaşabiliyoruz ama hangi erkeğin çocuğum olmuyor deyip dertleştiği görülmüş(
Allah herkesin sabrını arttırsın inşallah...
bende bahçecıde guvenç beyın hastasıyım çok sukur tahlılımı aldım ve hamıleyım 12.gun değerım 989.9rabbım herkese nasıb etsın doktorumdanda allah razı olsun
bende bahçecıde guvenç beyın hastasıyım çok sukur tahlılımı aldım ve hamıleyım 12.gun değerım 989.9rabbım herkese nasıb etsın doktorumdanda allah razı olsun
canlarım hepınıze çoook tesekkur edıyorum bahçecı klınığınden ve ekıbınden allah razı olsun toplama işlemınde ve transferde hep agladım doktorum sarılarak tesellı ettı ekıbı elımı tuttu işlem sırasında ınanılmaz ıyıler benım donduruldu çok yumurtam oldu ve şıştım yanı 1 ay sonra yapıldı tek transfer çok sukur tuttu çok umutsuzdum ınanıyorumkı hepınızın olucak olanlara mevlam kucağına almayı nasıb etsın dığer arkadaşlarımada olumlu sonuçlar almayı nasıb etsın dualarım hep sıze bıran aklımdan çıkmıyosunuz ve heeep dua edıyorum benımgıbı bekleyenlere dıye ama tekrar soyluyorum çok guzel bı hastane mevlam doğru yerı buldurdu çokşukur şanslıyız bence hepınızı öpuyorum kader arkadaşlarım daha yazarsam ağlıycam zor bı sureçtı bızımkısı(
ayyy canım hayırlı olsun ne güzel yaa.. darısı başıma inşallah cemre. bende Allah izin verirse mayısta istanbula gelcem tedavi için hayırlısı olsun hakkımızda