Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

selam bayanlar. dün eşimle Bahçeci kliniğine görüşmeye gittik çok beğendik klinik olsun, doktor olsun herkes ne güzel ilgilendi. Onca zaman tedavi istemiyorum diyen eşim bile çok beğendi. Emre bey onunla arkadaş gibi konuştu eşimin yüzündeki o güzel ifadeler beni dahada çok mutlu etti. İnşallah sonucumuzda güzel olur. benden ve eşimden bazı testler istendi. Onları yaptırıp sonuçlarla tekrar gitcez. Bakalım neler olacak :))

merhaba canım şimdiden tedavin hayırlı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almanı nasip etsin. anladığım kadarıyla eşin sana zorlu süreçler yaşatmış umarım o acıların son bulur hepsini unutursun :))

tedavin hayırlı olsun arkadaşım gelişmelerden haberdar et bizleri :)

kıslar istanbulda tüp bebek fiyatları nasıl yani.benim yada eşimin herhangi bir problemi yok bende haif bir yumurta tembelliği varmış o kadar.bana fiyat hakkında bir bilgi verebilirmisiniz birde taksitlendirme falan yapıyorlarmı?

evet canım hemde zorluklar... asla tedavi görmeyi kabul etmiyodu. beraber zar zor gittik bi doktora eşime testler yapıldı ve tedavi görmesi gerektği söylendi bize ama kesinlikle kabul etmedi. yıllarca bunun mücadelesini verdim sonunda kazandım :))

fiyat hakkında bir bilgin varmı canım?

fiyat hakkında bir bilgin varmı canım?

canım tup bebek fiyatı 4950 tl. onun dışında eşime ne gibi bişey uygulancak bilmiyorum yani ekstra bişey yapılcakmı bide yumurta geliştirici iğneler falan kullanılıyor ya o ilacın fiyatıda kişiye verilcek ilaca göre değişiyor. sizde sorun ne canım peki?

canım tedavin hayırlı olsun.. bizde de eşimde problem var ve doktorumuz Emre Bey. bizde çok memnun kaldık hem doktordan hem merkezimizden. Bu yolda önce doktorunu iyi seçeceksin.. Sonra sabır ve bol bol dua lazım insana. eşine destek ol canım onlar bizim gibi değiller biz kadınlar kendi aramızda konuşup paylaşabiliyoruz ama hangi erkeğin çocuğum olmuyor deyip dertleştiği görülmüş (

Allah herkesin sabrını arttırsın inşallah...

figencim aynen canım erkekler çok hassas bu konuda çok dikkatli olmak lazım ama bayanlar biraz tez canlı olduğumuz için herşey hemen olsun istiyoruz :))

Kızlaaaar iğnelerimin son 3 günü ... sonrasında transferim var zaman öylesine yavaşkii çıldırıyorum sinir oluyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaa

bende bahçecıde guvenç beyın hastasıyım çok sukur tahlılımı aldım ve hamıleyım 12.gun değerım 989.9rabbım herkese nasıb etsın doktorumdanda allah razı olsun

bende bahçecıde guvenç beyın hastasıyım çok sukur tahlılımı aldım ve hamıleyım 12.gun değerım 989.9rabbım herkese nasıb etsın doktorumdanda allah razı olsun

canım benim çoooookkk sevindim bu ne güzel bi haber :)) Allahım kucağında görmeyi nasip etsin arkadaşım.. Güvenç bey harika bi doktor bizde harika anneler olacağız inşallah :)))

Allahımmmm gözünaydın cemrecimmm.. Allahım analı babalı büyütsün inşallah :)) Bende Güvenç Beyin hastasıyım herkes gebelik haberleini veriyor bende çok seviniyorum duydukça darısı başıma kızlarrrrrr :)))))

Cemrecim harikasın çok sevindim canım benim :))) Kızlar topiğimiz coşsun :)) bi sürü bebişlerimiz olsun

canım gözün aydın olsun arkadaşım. bu haberleri alınca hem çooook seviniyorum hemde biraz üzülüyorum acaba benimde olurmu diye ( bende Mayıs ayında inşallah bahçecide tedaviye başlıcam banada dua edin nolur bende sizlere güzel haberler vereyim ((

canlarım hepınıze çoook tesekkur edıyorum bahçecı klınığınden ve ekıbınden allah razı olsun toplama işlemınde ve transferde hep agladım doktorum sarılarak tesellı ettı ekıbı elımı tuttu işlem sırasında ınanılmaz ıyıler benım donduruldu çok yumurtam oldu ve şıştım yanı 1 ay sonra yapıldı tek transfer çok sukur tuttu çok umutsuzdum ınanıyorumkı hepınızın olucak olanlara mevlam kucağına almayı nasıb etsın dığer arkadaşlarımada olumlu sonuçlar almayı nasıb etsın dualarım hep sıze bıran aklımdan çıkmıyosunuz ve heeep dua edıyorum benımgıbı bekleyenlere dıye ama tekrar soyluyorum çok guzel bı hastane mevlam doğru yerı buldurdu çokşukur şanslıyız bence hepınızı öpuyorum kader arkadaşlarım daha yazarsam ağlıycam zor bı sureçtı bızımkısı (

topiğin güzel hatunları bugun 13.gün doktor kontrolum vardı.çok şükür herşey yolunda rahim kalınlığı 8.3 doktor güzel dedi.şimdiyse pazartesiyi baklicem ve gidip alıcam bebişimi allahın izniyle.cumartesi çözcekmiş bebişimi 5.güne taşıcakmış inşallah gelişir ve benim mutluluğuma mutluluk katar.anlıcanız 1 nisan şakası gibi gelicek göbişime:)

canım günaydın kıyamam sana yaaa yazını bile okurken benimde ağlayasım geldi.. Ama bunlar mutluluk gözyaşları be arkadaşım Allahım evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh. Rabbim yardımcımız olsun sende bizleri habersiz bırakma olurmu :))

ayyy canım hayırlı olsun ne güzel yaa.. darısı başıma inşallah cemre. bende Allah izin verirse mayısta istanbula gelcem tedavi için hayırlısı olsun hakkımızda

ayyy canım hayırlı olsun ne güzel yaa.. darısı başıma inşallah cemre. bende Allah izin verirse mayısta istanbula gelcem tedavi için hayırlısı olsun hakkımızda

selam canım, nerden gelceksin sen kaçıncı denemen olcak hayırlısı olsun hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…