amın canım Allah onlardanda razı olsun
Çok guleryuzlu ben ılk gıttıgımde doktor sanmıştım onu hatta esıme bu doktora mı geçsek dıye esprı yapmıştım
Dun bı arkadaşla konuştuk mustafa hoca haftaya yokmuş benımkıde haftaya baslıcak allahın ıznıyle ınsallah olur Mustafa Hoca ya bana tedavını ben yapıcam demıstı cunku bıraz tedırgınlık oldu açıkçası ama ne yapalım herseyde vardır bı hayır
Bebekler için her şeye değer. İyiii yapmışsın kilo olayını. Mustafa hoca ne derse ben de yaptım. Benim yarın evlilik yıldönümüm biraz daha sabretseydim eşime güzel bir hediye olacaktı. Ama dayanamadım. Gerçi hamile olduğum haberini de o verdi benim yüreğim o kağıdı almaya dayanamadı hala gözlerim doluyor. 2 kere negatif haberi aldım. Günlerce ağladım. Gözlerim şişti. Şimdi de şiş ama sevinçten. Eşim diyoki ya ne sulugözsün sen her şeye ağlıyorsun. Bütün ilaçları ben aldım. Gerçekten zor bunu yaşamayan anlamaZ. Ve bir bilinmezle uğraşmak. Sebep aradık hep. Geçen ay progesteron um yüksek çıktı diye sevinçten deliye döndüm. İlk defa elle tutulur bir neden bulundu diye:) zamanı varmış. Bu Allah'tan gelen bir şey. Ama sana tavsiyem transferden sonrada ibadetlerini aksatma.hiç bir şey bahane değil.. Mustafa hoca işinde 1 numara.1-0 öndesin diğerlerinden.. Hayırlısı olsun hakkımızda.Evet canım aslında kadercı olmak lazım herseyde rabbımın bır hayırı vardır mutlaka.Ben oyle düşünüyorum her zaman.Anadolda ınsanlar devlet hastanelerınde yapıyor tutuyor Allah ol dedıgı ıcın.Kısmet bu işler aslında tabı emın ellerde olmakta ınsanı rahatlatıyor.Çok bekledik cok sabrettık canım inşallah mükâfatını alırız.Birde Mustafa hoca bana kılo ver dedı ramazanda ınsanın canı herseyı cekıyor ama tuttum kendımı nefsime hakım olmaya çalıştım gıttı bi 5 kılo başka zaman olsa cabuk pes ederdım kesın.İnşallah rabbım hayırlı kılmıştır bu bebişi bana