Cnm sen de Mustafa beyin hastası mıydın? (İnsanın aklında kalmıyor çok şey okuyunca) Ben Mustafa beyle konuşmaya pek fırsat bulamadım, tedavi başında başlamak için bir kere gördüm sonra transferde vardı ( malum yoğun, konferanslar vs.). Gerisinde hep Erbil bey takip etti. Benim de 12. Gün değeri 1400lerde felan çıktı..aslında yüksek bHcg değerleri hakkında bilgi okuyunca bu duruma pek sevinemedim..Doktorum yoktu hemşire yorum yaptı sadece. Dondurulmuş değildibenim, tek embriyo transferiydi.
Yüksek bHcg değeri olup sağlıklı gebelik sürdürenlerin deneyimlerini okusam rahatlayacağım biraz..
Tabii durum pozitif görününce buna gebelik takibi diyorlar artık, bana bunun için Aytun hnm bakıyor dendi. Kendisini de tanımıyorum, şimdi Erbil bey dediler. erbil beyde gebelik takibi yapan var mı? Dediğin doğrudur tüp olunca orda takip edilmesi başta daha doğru gibi. Bir kese ve kalp atışı duyulsun, 15 gün sonra heyecanla onu bekliyorum, anca inanacağım..pek hamile moduna giremedim .
Burçak hanım da yapar mı acaba takip? Tanışmadım henüz, ama içime sinerse ona geçsem olur mu acaba?
Durumum bu cnm, maliyetli derken takip için özel sigortan karşılar heralde değil mi, benim de var , takiplei karşılanır herhalde değil mi? (Uzun uzun anlattım :) )