Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Saol canom az kahverengi lekegeldi onsallah hayirlosi plsun

Kusurabakmayin arkadaslar kafamyerinde diil okurken eksik okuyom benim ilkdenemem tupte dondurulmuslarla denedim tek embriyo koydu ama tam bilmiyorum hesap yapiyorum galiba 5.gun emriyosu doktorumuz inanilmaz insan cokguvendim cokyerle gorustum ondan vazgecemedim tekrar olsa onunla devam ederim insallah guzel olur sonuclarimiz

Canimben 27 yasindayim haziranda 28 olucam gormedim soruyu ilk:)

cemrecim senden 1 yaş büyüğüm bende :) en büyük avantajın yaşın canım biliyosun yaş ilerledikçe yumurtalar azalıyor. bu yüzden gönlünü ferah tut ve Allah korusun sonucun negatif olsa bile hemen tekrar dene eğer nasipse zaten ilkinde hamile olacaksın inşallah dualarını esirgeme canım :))

cemrecim senden 1 yaş büyüğüm bende :) en büyük avantajın yaşın canım biliyosun yaş ilerledikçe yumurtalar azalıyor. bu yüzden gönlünü ferah tut ve Allah korusun sonucun negatif olsa bile hemen tekrar dene eğer nasipse zaten ilkinde hamile olacaksın inşallah dualarını esirgeme canım :))

Haklisin canim insallah tutarda gerek kalmaz sadece jelden sonra leke geliyo cok koyu sonra beyaz oluyo aradim jele ddvam dedi insallah burdan hepimiz mutlu haber veririz

Kizlar bugun trasferle birlikte 9.gun testi tekrarladim gene ikinci cizgi silik cikti aslinda sabah yapicaktim sikisik diildim dayanamadim hayirlisi olsun

Eşime azosperm teşhisi konuldu. Bizde tüp bebek merkezlerini ve fiyatlarını araştırıyoruz. Bi yerden başlamak lazım. Her konuda fikirlerinizi bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese o duyguyu tatdırsın inşallah.

Eşime azosperm teşhisi konuldu. Bizde tüp bebek merkezlerini ve fiyatlarını araştırıyoruz. Bi yerden başlamak lazım. Her konuda fikirlerinizi bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese o duyguyu tatdırsın inşallah.

Merhaba canım benim eşim azospermdi çok şükür tedavimiz sonuç verdi ve şuanda hamileyim :)) Bizim doktorumuz Bahçeci Fulyadan Emre Bey. Allah onlardan razı olsun ben tavsiye ederim senin ve eşinin yaşı kaçtı canım?

Herkese günaydın iyi haftalar kızlar size bi haberim var :))

Cumartesi test günümdü eşimle gittik sabah veeeee teyze oluyosunuz :)))))))

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

haberi cumartesi vermek isterdim ama o mutlulukla o kadar çok ağladımki baş ağrısından akşama kadar uyumusum :) sonrada annemler kardeşim falan ziyarete geldiler dünde öyle kalabalıktık bi türlü fırsatım olmadı yazmaya. Çok güzel bi mutlulukmuş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhh........

canım benimmm çok sevindim gözünaydın :)) darısı başıma ve yarın test günüm ysmun çok heyecanlıyım çoook ....

canım çok güzel haber inşallah kucağına da al sağlıklı analı babalı büyüt. sanki burda hamile haberi okuyunca gaza geliyorum demek ki ben de kalabilirim diye. umut oluyosunuz :) doktorun kimdi ?

canım benimmm çok sevindim gözünaydın :)) darısı başıma ve yarın test günüm ysmun çok heyecanlıyım çoook ....

canım çok sağol inş güzel haberler verirsin peki hiç belirtileri varmı sende benim kasıklarda ağrı falan olmuştu hala azcık var ))

Arkadaim oncelikle hayirli olsun gozun aydin canim bende iki test yspmistim silikti 3.de nihayer iki kirmizi cikti cuma tahlil gunum ogun yada cars.yapmayi dusunuyorum idrarda ilk 7.gun ysptim sabirsizlik iste kanda sabrederim insallah hepimize nasib etsin mevlam oguzel duyguyu

canım çok güzel haber inşallah kucağına da al sağlıklı analı babalı büyüt. sanki burda hamile haberi okuyunca gaza geliyorum demek ki ben de kalabilirim diye. umut oluyosunuz :) doktorun kimdi ?

çok sağol canım amin inşallah :) Güvenç Karlıkaya doktorumun adı canım. Allah korusun sonucun negatif olsa bile sakın yılma tekrar dene bu mutluluğu yaşa canım

Arkadaim oncelikle hayirli olsun gozun aydin canim bende iki test yspmistim silikti 3.de nihayer iki kirmizi cikti cuma tahlil gunum ogun yada cars.yapmayi dusunuyorum idrarda ilk 7.gun ysptim sabirsizlik iste kanda sabrederim insallah hepimize nasib etsin mevlam oguzel duyguyu

Allah razı olsun canım çok sağolun :)) bence test gününü bekle. yani biliyorum beklemek çok zor ama kendimi çok zor tuttum annem falanda izin vermedi yapmama. tabi tercih senin ama benim tavsiyem bu.

çok sağol canım amin inşallah :) Güvenç Karlıkaya doktorumun adı canım. Allah korusun sonucun negatif olsa bile sakın yılma tekrar dene bu mutluluğu yaşa canım

ysmun inanılmaz sevindim süper ya bahçeci topiği coştu....hanımlar hamile kalmayan kalmayacak:)güvenç hoca benımde doktorum allahın izniyle haftasonu benımde transferim var ilk deneme dondurulmuş.senın kaçıncı denemeydı?

cnm hayırlı uğurlu olsun.Rabbim tamamına erdirsin.Benimde doktorum Güvenç Karlıkaya.bizim ilk denemede tutmuştu ama sonra devam etmedi.Nasip değilmiş.Sizin kaçıncı deneme+sorununuz neydi.çok sevindim senin adına böyle hamile haberleri duyunca tekrar başlamak için içim kıpır kıpır oluyor.

ysmun inanılmaz sevindim süper ya bahçeci topiği coştu....hanımlar hamile kalmayan kalmayacak:)güvenç hoca benımde doktorum allahın izniyle haftasonu benımde transferim var ilk deneme dondurulmuş.senın kaçıncı denemeydı?

bencede topiğimiz hep böyle coşsun darısı herkesin başına inşallah:)) benim üçüncü denemeydi canım baya yorulduk ama sonunda mutlu sonnn :)))

X