Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun darısı hepinizin başına inşallah :))
benim doktorum Güvenç Bey ve ikinci denemede hamile kaldım. Allah onlardan razı olsun.. Bahçeci gerçekten çok iyi bi merkez.
Orda olduğunuz için çok şanslısınız kızlar içiniz rahat olsun. Allahımda nasip etmişse olmaması için neden yok..

canım benim gözünaydın Allahım tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin inş.. banada bol bol dua edin yarın opum var Ümit beyin hastasıyım bana çok yardımcı oldu Allahımda nasip ederse bende güzel haberlerimi veririm kızlar...

canım benim gözünaydın Allahım tamamına erdirsin kucağında görmeyi nasip etsin inş.. banada bol bol dua edin yarın opum var Ümit beyin hastasıyım bana çok yardımcı oldu Allahımda nasip ederse bende güzel haberlerimi veririm kızlar...

canım inşallh çok sayıda ve kaliteli yumurtalarını alır gelirsin Allah yardımcın olsun ve sonuçlarını yaz mutlaka..

Kızlar herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ediyorum, çok sağolun darısı hepinizin başına inşallah :))
benim doktorum Güvenç Bey ve ikinci denemede hamile kaldım. Allah onlardan razı olsun.. Bahçeci gerçekten çok iyi bi merkez.
Orda olduğunuz için çok şanslısınız kızlar içiniz rahat olsun. Allahımda nasip etmişse olmaması için neden yok..

yuppi bak şimdi bi kez daha sevındım çünkü güvenç bey benımde doktorum allaaaahhhh darısı başımıza:)dediğin gibi herşey yolunda gittikten sonra olmaması için hiçbir neden yok...

Kızlar fena halde başım ağrıyo midem ağrıyo stresim mideme vurdu bi tuhafım oldum stres yaptm yarın opu nasıl geçecek bilmiyorum.. bu kezde olmazsa yıkılırım sanırım :KK43:( lütfeen dua edin bana sanırım bu gece sabahlıcam bu sıkıntıyla uyuyamam ben offf Allahım yardım et nolurrr..

yuppi bak şimdi bi kez daha sevındım çünkü güvenç bey benımde doktorum allaaaahhhh darısı başımıza:)dediğin gibi herşey yolunda gittikten sonra olmaması için hiçbir neden yok...

Aynen benimde doktorum coksevindim hayirli olsun insallah bende guzel haber veririm size

Yıpratmıstır ıllakı
tartısma degıl ama benım yasım cok kucuk oldugu ıcın ben olgunlukla karsılayamaıyordum
aglıyordum cok sık
ama benım evlılıgımın bıtme sebebı ıhanet
.. evlılıgın basından berı
ama ben hamıleyken florte baslamıs asık oldugu kadın ıcın ayrılmayı tercıh ettı
ama kendısı bunun sebebını benım cok aglamama baglamıs
halbukı onca acı , onca emek onca sey kadın ıcın hıc zor degıl ıkı aglamama goz yumaydı
ama olsun neyse ayrıldık ve cocugunu aramıyor
ne hayatlar var dımı avuclarca para doktuk , senelerce umut bagladık sonunda oldu ama nasol oldu neyse ben uzulmuyorum
cocugumu cok ama cok sevıyorum
suanda 7 aydır evlıyım bebısım benımle kocam yanımda cok mutluyuz yanı yın eellerımle ugrasa ugrasa kavustum mutluluga

bızdekı sorun azospermia idi ..
mıkroenjeksyon kısa protokol uygulandı
benle alakalı bır sorun yoktu ama ben cok emek verdım
ısı bıraktım spora gıttım aylarca yuzdum
murat beyın soyledıgı gıbı beslendım sımdı net hatırlamıyorum transfere kadar et urunlerı yemedım bı takım bı program vermıstı bana
akupunktru ve noral terapi gordum ve o denemede hamıle kaldım cok sukur

allah herkeze nasıp etsın ınsallah

Aminnnn Tesekkurler bu arada
Ben Burda yeniyim daha oncede söyledîgîm gibi 3 denememde basarisizlikla sonuclandi bahcecide ilk denemem dr Mustafa by hastasiyim ve birden Fazla deneyipte bebeklerine kavasan arkadaslarin kacusma hikayelerini duymak umut veriyor.BIR UMUT

selam canm akşam erken uyudum k.bakma şimdi yazabiliyorm elbette soru sorabilrsin :) benim ilk denememdi canm evlenince 4 ay korunduk ve hemen çocuk istedk ama 1 yıl olmadı. sonra doktora gittik herşey normal görünüyo dedi farklı doktorlar ama nedense olmadı işte . sonra Bahçeciye gittik ve benim 3. gün transferiydi canm genelde 5. gün transferlerinin başarı oranı yüksekmiş ama şansıma bizim tuttu :)

arkadaşım hayırlı olsun.Allah kucağınada almayı nasip etsin.Bende bahçecide güvenç beyin hastasıyım.klinikten ve doktorumdan memnunum.bizimde ilk denemede tutmuştu.ama sonra nasip değilmiş devam etmedi.Rabim bundan sonra sağlıklı bebişler versin.Cnm tekrar hayırlı olsun.

hayırlı uğurlu olsun cnm şimdiden Allah kucağındada göstersin.Benimde doktorum Güvenç bey bende 1 hafta önce kürtaj oldum bebeişlerim karnımda öldü.9 haftalıkken.Rabbimin verdiği nefes buraya kadarmış demekki.Bizde şuan kürlere falan başladık.Bir süre normal yolla deneyeceğiz olur mu olur :) Daha sonra olmazsa tekrar 2.tüp bebek için Güveç beyi görmeye gideceğiz.Senin dediğin gibi Rabbim nasip etmişse olmaması için neden yok.

hayırlı uğurlu olsun cnm şimdiden Allah kucağındada göstersin.Benimde doktorum Güvenç bey bende 1 hafta önce kürtaj oldum bebeişlerim karnımda öldü.9 haftalıkken.Rabbimin verdiği nefes buraya kadarmış demekki.Bizde şuan kürlere falan başladık.Bir süre normal yolla deneyeceğiz olur mu olur :) Daha sonra olmazsa tekrar 2.tüp bebek için Güveç beyi görmeye gideceğiz.Senin dediğin gibi Rabbim nasip etmişse olmaması için neden yok.

canım günaydın. önemli olan bu yolda inancımızı yitirmemek bende 2. denememde tuttu ama öncesinde iğneler, aşılamalar falan o kadar yıpratıcı bi süreçki sen beni çok iyi anlarsın.

arkadaşım hayırlı olsun.Allah kucağınada almayı nasip etsin.Bende bahçecide güvenç beyin hastasıyım.klinikten ve doktorumdan memnunum.bizimde ilk denemede tutmuştu.ama sonra nasip değilmiş devam etmedi.Rabim bundan sonra sağlıklı bebişler versin.Cnm tekrar hayırlı olsun.

Allah razı olsun arkadaşım sağolasın. senin adına üzüldüm ama ümidini yitirme zaten en büyük avantajımız bahçecide olmamız ve senin azimli, sabırlı olman gerek bu yol çok zorlu ama sonu çok güzel :) Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın

Arkadaslar benim bugun transferle birlikte 8.gunum sabahkalktim idrarda yaptim silik ama baya belirgin cikti insallah vardir doktorum guvenc bey

Arkadaslar benim bugun transferle birlikte 8.gunum sabahkalktim idrarda yaptim silik ama baya belirgin cikti insallah vardir doktorum guvenc bey

canım her zaman idrarda çıkmayabilir ayrıca 8. günmüş daha zamanın var net sonuç kanda belli olur azcık daha sabret arkadaşım inş hamilesindir..

kızlar sabah eşimle gidip kan verdik ve orda bekledik sonuçlar çıktı veeeee hamileyim... merkezde önce çığlıklar attım sonra başladım ağlamaya şuan yazarken bile ağlıyorum... sonrasında bi telefon trafiği annem, kayınvalidem, kardeşim, arkadaşlarım herkesi aradık ve müjdeyi verdik... Kızlar çok güzel bi mutlulukmuş kalbim fırlayacak gibi atıyo kaç saattir.. Rabbim isteyen herkese bu sevinci yaşatsın.. Bahçeci kliniğne çok çok teşekkür ediyorum onların sayesinde anne olcam inş. çok mutluyum çoook...

canım benim gözünaydın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallh :) ayyy darısı başımıza arkadaşım çok sevindim yaaa :))))

tebrik ederim arkadasım daha şimididen çizgi çıktıysa test gunu epey guzel bı değer gelıcek bellı.benım doktorumda güvenç bey.senın kaçıncı gundu embrıyo?kaçıncı denemeydı?

bugün öğlen 1, 1:30 gibi ordaydım ümit beyi bekledim opuya gitti demişlerdi acaba seni mi bekledim :)

X