Tedaviniz hayırlı olsun bende Bahçeci fulyada tedavi görüyorum,ilk transferim taze oldu.Taze ya da dondurulmuş aslında bu sizin tercihinize bırakılmıyor embriyolarun durumuna göre doktorunuz karar veriyor,farklı şehirden gelmek zordur elbet ama başladığımız bu yol zaten fazlasıyla zorlu mecburen biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor
Evet 2.transferimdi doktorum Güvenç BeyHamilesiniz sanırım, bu ikinci transfer miydi?doktorunuz kimdi
Çok güleryüzlü bi doktor , allah tamamına erdirsin inş kucağınıza alırsınız hayırlısıyla.Evet 2.transferimdi doktorum Güvenç Bey
Canım ben bahcecide tedavi oldum oncesinde başka yerleri de görmüş biri olarak diyebilirim ki çok profesyonel işini layıkıyla yapan bir ekip var lab. Gelince zaten turkiyenin en iyisi bence bahçeciyi gönül rahatlığıyla öneririm ben mutlaka git gör derimSelam kızlar. Ben de fulya bahçeci de başlamayı düşünüyorum. Ama benim sıkıntım genetik. Aranizda var mi benim gibi resiprokal translokasyonu olup bahceciye giden ? Birde fulya bahcecinin laboratuvar kalitesi hakkında bilgi verebilecek olan var mi
Canım normalde bayrama işlem denk geliyorsa işlem yapıyorlar ama hasta bakiyorlarmi bilmem bence sen adet öncesi on görüşmeye git bayramda gel derse gidersin muayeneye belki öncesinde ilaç falan verir vitamin kullanman icinKızlar merhaba bende bahçeci ye gitmek istiyorum umut merkezine önümüzdeki ay adetim bayrama denk geliyor böyle durumlarda nasıl çalışıyorlar bulunduğum ilde takip yaptırmama sıcak bakarlarmı
Teşekkür ederim cnm cevabın için öğretmenim yaz tatili dışında olursa zor oluyor Ağustos ta bayrama denk geliyo napıcağımı bilemedim senin dediğin gibi olabilr birde Cem hoca orda başlayıp başka ilde takip yaptırmama sıcak bakar mıCanım normalde bayrama işlem denk geliyorsa işlem yapıyorlar ama hasta bakiyorlarmi bilmem bence sen adet öncesi on görüşmeye git bayramda gel derse gidersin muayeneye belki öncesinde ilaç falan verir vitamin kullanman icin
Canım genelde bahçeci takipleri dışarda yapmıyor ama bulunduğun yerde bahçecinin başka merkezi varsa olabilir sen arayıp.sor bence bunlarıTeşekkür ederim cnm cevabın için öğretmenim yaz tatili dışında olursa zor oluyor Ağustos ta bayrama denk geliyo napıcağımı bilemedim senin dediğin gibi olabilr birde Cem hoca orda başlayıp başka ilde takip yaptırmama sıcak bakar mı
Keşke önceden başlasaydınız hatta seminer döneminizde taze transfer olmazsa zaten o sonraya kalıyor ama benim 13 Temmuz başladı tedavim adetin 2. Günü idi öncesinde tahliller hazırladım ama şuan yumurta toplandı bekliyorum transfer için dondurulmuş olacak inşAradım canım fakat henüz dönen olmadı 3 gündür bekliyorum tüp bebek koordinatörlerimz arayacak dediler
Canım ben Ağustos ta giderim diye düşünürken bayrama denk gelicek bilmiyorum biraz rahatta davrandımKeşke önceden başlasaydınız hatta seminer döneminizde taze transfer olmazsa zaten o sonraya kalıyor ama benim 13 Temmuz başladı tedavim adetin 2. Günü idi öncesinde tahliller hazırladım ama şuan yumurta toplandı bekliyorum transfer için dondurulmuş olacak inş
Tesekkur ederim cevabınız için. Ilk görüşmeyi kübra hanimla yaptim. Peki sizin de mi sıkıntınız translokasyon ?Canım ben bahcecide tedavi oldum oncesinde başka yerleri de görmüş biri olarak diyebilirim ki çok profesyonel işini layıkıyla yapan bir ekip var lab. Gelince zaten turkiyenin en iyisi bence bahçeciyi gönül rahatlığıyla öneririm ben mutlaka git gör derim
Yok canım değildi ben çok deneme yaptım rahimde sıkıntı vardı falan ama mustafa hocam ve kübra hocam sağ olsun sayelerinde bebeğimi kucağıma aldimTesekkur ederim cevabınız için. Ilk görüşmeyi kübra hanimla yaptim. Peki sizin de mi sıkıntınız translokasyon ?
maşşalah transfer süreniz nasıldı neler yaptınz alalh analı bablı büyütsünYok canım değildi ben çok deneme yaptım rahimde sıkıntı vardı falan ama mustafa hocam ve kübra hocam sağ olsun sayelerinde bebeğimi kucağıma aldim
Amin canım allah olmayan herkese nasip etsin. Transfer surecim konforlu geçti aslında rahim dinlendirme yapıldı o dönemde rahim kalınlaştiri ilaç kullandım arada bir mustafa bey gördü rahim duvarıma falan baktı sonra transfer oldum bahcecide 40 dk yattım sonra evde o günü ve ertesi günü yatarak geçirdim sonra ağır ıs yapmadan günlük hayatıma geri döndüm canimmaşşalah transfer süreniz nasıldı neler yaptınz alalh analı bablı büyütsün