- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
Özel odada kaldım ben yarım saat yattım daha yatabildim ama istemedimAma transfer gununu biliyordun dimi ??? Yine ozel.oda mi yumurta toplama.gibi. ne kdr sure yatiriyorlar kalkmadan.idrar icin surgu veriyorlar mi ??
Özel odada kaldım ben yarım saat yattım daha yatabildim ama istemedim
Benim surguye ihtiyaç olmadi transferden 40 dk sonra wcde yaptim surguyu teklif ediyorlar
Mustafa beye gittim ben de. Tedavi ücreti diğer arkadaşların bahsettiği gibi.Merhaba arkadaşlar bahçeçi Fulya da tüp bebek yaptıran varmı? Bana yardımcı olabilirmisiniz? Prof. Dr. Mustafa bahçeci ye tedavi olan var mı? Güvenç beyi de duydum sizce hangisi. Muayene üçreti ve tüp bebek ne kadar tutuyor
Hayırlısıyla olur inşallah.Az önce arandim bu gün saat 4 te transfer olacak Allah'ın izniyle
Merhaba biz de de aynı durum vardı, Fulya Bahçeci de Dr. Müstecep Kavrut a gittik ilk denememiz de olumlu sonuç aldık, çok şükür sorun yaşamadık doktorumuzdan çok memnunuz 13. haftadayız. Doktor seçiminin çok önemli olduğunu öğrendim bu süreçte, kendinizi rahat hissettiğiniz ve güvendiğiniz bir doktoru tercih etmelisiniz. Olumlu sonuç almamızı diliyorum.kızlar merhaba bende 3. denemem için bahçeçi fulyayı düşünüyorum düktor olarak kararsızım erkek isnfertilitezi sorunumuz. acaba kime gitsem remzzi beymi güvenç bey mi bilemedim bir fikir verebilecek olan var mı
Merhana sizinde 3.denemeniz mi ? Bende 3. Denemem olucak ilk 2 basarisixliktam.sonra korkuyorumMerhaba biz de de aynı durum vardı, Fulya Bahçeci de Dr. Müstecep Kavrut a gittik ilk denememiz de olumlu sonuç aldık, çok şükür sorun yaşamadık doktorumuzdan çok memnunuz 13. haftadayız. Doktor seçiminin çok önemli olduğunu öğrendim bu süreçte, kendinizi rahat hissettiğiniz ve güvendiğiniz bir doktoru tercih etmelisiniz. Olumlu sonuç almamızı diliyorum.
Arkadas yumurta toplamayi anlatmis bende sonrasini anlatiyim.eger o ay transfer olacaksam yumurta toplandiktam sonra gelisiine gore 3 veya 5 gun transfer olursun.
Eger dondurulcak ise. Reglinin 2gunu basliyorsun ilaclara 1hafta sonra kont...sonra 4 gun sonra yani regl 12 veya 13 gun kont cagirirlip kan veriyorsun ve transferin planlaniyor .regl 17 . Ve 22
Gunleri arasi
Bana mı sordunuz benim transfer guzel geçtiAnladım canım peki transfer sonrası nasıldı peki ne kadar süre kaldın peki sonrası araba da rahat edebildin mi uzun yol gitmek beni korkutuyor biraz da
Bana mı sordunuz benim transfer guzel geçti
30 dk yattım transfer sonrası benim ev iki saat uzaklıkta ama biz merkeze yakın bir apart suitte bir gece kaldık ertesi gün arabayla eve geldik
Merhaba bizim ilk denememizdi, rahatlamaya ve olumlu düşünmeye çalışın, insanın elinde değil çok iyi anlıyorum fakat gerginlik olumsuz etkiliyor. Ben de çok korkuyordum kendi kendime söz verdim ve aklıma olumsuz herhangi birşey geldiğinde kendime bir uğraş bulup düşüncelerimden uzaklaşmaya çalıştım, olumsuz düşündükçe herşey daha da karmaşık ve olumsuz geliyordu bana. Bu yüzden hep oyalanacak birşeyler bulmaya çalıştım sevdiğim insanlarla birlikte zaman geçirmeye çalıştım. Merkezi ve dotoru iyice araştırıp doğru seçim yapmaya çalıştım çok şükür şanslıydım doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. Doktoruma çok güvendim her dediğini yaptım ve rahatlamaya çalıştım , beslenmeme de çok özen gösterdim gereksiz ve zararlı yiyecekleri hayatımdan çıkardım, gerçekten bunun dışında yapacak pek birşey yok. Olumsuz düşüncelerden biran önce uzaklaşmanızı ve olumlu sonuç almanızı diliyorumMerhana sizinde 3.denemeniz mi ? Bende 3. Denemem olucak ilk 2 basarisixliktam.sonra korkuyorum
Evet canım sana yazmıştım telefonun azizliğine uğradım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Bana mı sordunuz benim transfer guzel geçti
30 dk yattım transfer sonrası benim ev iki saat uzaklıkta ama biz merkeze yakın bir apart suitte bir gece kaldık ertesi gün arabayla eve geldik
Bu kişiye göre değişir hepimizin bünyesi farklı tepkileride farklı olacaktır. İlk denemede jel kullanmistim şimdi iğne kullaniyorumMerhabalar .progestan igne ? Crinojel mi ?progestan Kapsul mu etkili ?? Transferden sonra neyi ne kdr kulandiniz ?
Canım merhaba ben igne kullandim tek seferde 2 ampul. 11.haftaya kadar kullandimMerhabalar .progestan igne ? Crinojel mi ?progestan Kapsul mu etkili ?? Transferden sonra neyi ne kdr kulandiniz ?
Sadece ignemiydi ?yaninda jel veya kapsul.yokmuydu ?? Transfer oncesi ve sonuc alana kdrCanım merhaba ben igne kullandim tek seferde 2 ampul. 11.haftaya kadar kullandim
Ben ilk tedavide 6 kapsul 1 igne.. kimyasal oldu.. iki cide 1 igne 1 jel.negatif oldu... suan 3.de 2 kapsul 2 igne..ama yeterli mi yetersiz mi bilmiyorum korkuyorummBu kişiye göre değişir hepimizin bünyesi farklı tepkileride farklı olacaktır. İlk denemede jel kullanmistim şimdi iğne kullaniyorum
Bende müstecep beyin hastasiydimmm ilk denememde tuttu. 30. Haftada dogm yaptim . Bebisim henuz gecen hafta geldi evimize. Yogun bakimdan yeni cikti. Sizede hayirli dogumlar diliyorum.Merhaba biz de de aynı durum vardı, Fulya Bahçeci de Dr. Müstecep Kavrut a gittik ilk denememiz de olumlu sonuç aldık, çok şükür sorun yaşamadık doktorumuzdan çok memnunuz 13. haftadayız. Doktor seçiminin çok önemli olduğunu öğrendim bu süreçte, kendinizi rahat hissettiğiniz ve güvendiğiniz bir doktoru tercih etmelisiniz. Olumlu sonuç almamızı diliyorum.