Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Günaydınlar,
Cevabın için teşekkürler.. Acıbadem laboratuvarı Bahçeci lab düzeyindemidir acaba?
canım ben memoryılda falan da deneme yaptım çok araştırdım. bahcecinin labaratuvarı üzerine laboratuvar yok bence. gerçekten böyle. 20 yıldır aynı embriyologla çalışıyorlar. bu bile seçmek için bir sebep

Kizlar az önce sadece tuvalet kagina acik pembe lekelenmem oldu. Normal sanirim ama ins devam etmez 5 +2 olduk bugun.
Birde normal de adet gunim olmasi lazim etki eder mi
hayatım yerleşme kanamasıdır. güzelce dinlen inşallah sağlıkla alıcan kucağına.

Merhaba arkadaşlar;
Bende bahçeci fulya da tedavi görüyorum. Mustafa Bey in hastasıyım. Genetik araştırmaya giden iki adet embriyom vardı çok şükür ikisi de sağlıklı geldiler. Şimdi cd 56 ve era testi yapacaklarmış bana. Aranızda daha önce bu testleri yaptırmış olan varmı. Nasıl ve ne zaman yapıldığını merak ediyorum ve birazda korkuyorum. Yaşayan arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var.
Büyük Allahım hepimizi sevindirir inşallah. Bu yıl kucaklarımıza sağlıklı sıhhatli bebişler alırız inşallah
canım era testi rahimin ne zaman bebeği kabul edeceğini gösteriyor. benim arkadaşlarım var era ile gebe kalan. bekleme salonunda taa tedavinin başında tanıştıklarım var . cd 56 da tekrarlayan düşüklerde yada hiç tutmayan gebelikler için oluyo. bebeği öldürebilecek hücreleri serumla bastırıyorlar. artık uzman oldum her konuda hayırlısı olsun . inşallh 2 sağlıklı bebişinde annelerine sarılıp hiç bırakmazlar

Çok zor bir karar gerçekten.. bir tarafta doktor iyi diğer tarafta labaratuvar?? Acaba Bahçeciden ayrılmış Erbil bey dışında yine kendisi kadar başarılı başka doktor var mıdır? Bu konuda bilginiz var mı
labıratuvar çok önemli canım arkadaşım. kesinlikle. ben müstecep hocamın hastasıyım şükür bahcecide ilk denemede gebeyim. güvenç bey çok iyi. mustafa hoca kübra hanım hepsi çok iyi. çok iyi düşün canım

Doktor seçimi bence kendini hangi doktorda rahat hissettiğine göre değişiyor benim doktorum Mustafa hoca takiplerimi Kübra hoca yaptı ikiside çok İyi forumda adını çok duyduum diğer doktor güvenç bey ön görüşme ücretsiz birinden ön görüşme al bi git tanış bence canım ona göre karar ver

Doktor seçimi bence kendini hangi doktorda rahat hissettiğine göre değişiyor benim doktorum Mustafa hoca takiplerimi Kübra hoca yaptı ikiside çok İyi forumda adını çok duyduum diğer doktor güvenç bey ön görüşme ücretsiz birinden ön görüşme al bi git tanış bence canım ona göre karar ver
bencede öngörüşme imkanı sunmaları çok iyi. en azından kafandakileri anlatmak doktoruda tanıman için iyi bir imkan

Haklısınız !! Peki Mustafa hoca ön görüşmede muayene ediyor mu? Sonrasında durum değerlendirmesi için
On görüşmelerde muayene yok olmak istediğinizde ücret ödüyorsiniz. Mustafa hoca çok şeker ama birebir ilgi istersen diğerleriyle görüş bence Mustafa hoca yoğun ve başkası hasta takibini yapiyor

Çok şükür cok sevindim ins sağlıkla da kavuşun kuzulariniza bana yapılmadı ama bildiğim kadarıyla biri bağışıklık sistemini olcuyor digeri embriyo transferi için en doğru günü belirlemek için yapiyolar
Teşekkürler sebiss internette öyle oldukları yazıyor evet. Ama nasıl yapılıyor acaba genel anestezi mi yapıyorlar acaba ? Birde bir yerde okudum tedaviden en az iki ay sonra yazıyordu ama benim yumurta toplamam aralık 18 de oldu. Bu ayki adetle gidersem ona uymuyor gibi. Hoca ile bi görüşeceğim. Gerekirse 1 ay daha bekleyeceğim. Hayırlısı bakalım

Bahçecide bana era testini 2 kez yaptılar. Birincide sonucun yeterli olmadığı için ikinci kez yaptılar. Ancak hata kendilerinin olduğu halde 2 kez 5 bin tl aldılar. Transferim akşamın saat 18 de yapıldı. Malesef sonuç negatif.

Daha sonra görüştüğüm doktorların hepsi era testinin çok sağlıklı sonuç olmadığını, çünkü rahimin her ay aynı şekilde hazılanmadığını aynı tepkiyi vermeyeceğini söylediler.

Orada tanıştığım bir arkadaşın cd 56 sı pozitif çıkmıştı aylarca farklı şehirden gelerek Bahçeci de serum aldı. Ona da yapılan 2x2 embriyo transferinde sonuç negatif çıktı.

Sağlıklı embriyomu ziyan etmemek için ne dedilerse yaptım. Ancak Bahçeci; insanların en hassas duygularını kullanarak hiç umursamadan insanları maddi manevi tüketiyor.
Owww ... 5000 tl miymiş era nın ücreti. Bana era birde cd 56 yapılacak fiyatı düşünemiyorum bile. Çok yıprandık maddi manevi. Ama insan bunca olumsuz denemeden sonra bütün yenilikleri denemek istiyor sorgulamadan.
Daha önce 2 defa acıbadem maslakta prof Bülent traş hastasıydım. İnanki onlar tamamen insanlığını kaybetmiş. Burda en azından daha insani yaklaşıyorlar. Tabi bu benim görüşüm. Belki doktordan doktora fark ediyordur onu bilemem.
Ama kendi hatalarından dolayı ikinciye yaptıkları testten tekrar para almaları bencede çok kötü olmuş. Üzüldüm keşke en azından sonu güzel olsaymış.

Şimdi durumun nedir peki ? Umarım herşey iyi gidiyordur.
Nasıl yaptılar era testini? Nasıl hazırladılar ilaç falan kullandınmı?

canım era testi rahimin ne zaman bebeği kabul edeceğini gösteriyor. benim arkadaşlarım var era ile gebe kalan. bekleme salonunda taa tedavinin başında tanıştıklarım var . cd 56 da tekrarlayan düşüklerde yada hiç tutmayan gebelikler için oluyo. bebeği öldürebilecek hücreleri serumla bastırıyorlar. artık uzman oldum her konuda hayırlısı olsun . inşallh 2 sağlıklı bebişinde annelerine sarılıp hiç bırakmazlar

İnşallah zeycan88. Güzel dileklerin için teşekkürler. Sen hangi aşamadasın? İnşallah herşey yolundadır

X