Valla cok sevindim yeniden ayni sureci yasamadan insallah hamile kalirsin canim dualarim sizinle
Hadi gozunaydin cnaim.insallah cok kaliteli bebis olurlar :) kac yumurta toplandiSlm arkadaşlar benimde bugün opm oldum dua etini Allah herkese nasip etsin evlat tatmayı Allah kimsenin emeğini boşa vermesin
Sağol canım 16 tane toplandıHadi gozunaydin cnaim.insallah cok kaliteli bebis olurlar :) kac yumurta toplandi
Oo masallah cok guzel.hepsi dollenip 1. Kalite bebis olsunlar canimSağol canım 16 tane toplandı
Sağol canım Allah razı olsun inşallahhh sende tez zamanda kalp atışını duyarsın bebeğinin:))Oo masallah cok guzel.hepsi dollenip 1. Kalite bebis olsunlar canim
Amin saol canim :*Sağol canım Allah razı olsun inşallahhh sende tez zamanda kalp atışını duyarsın bebeğinin:))
Hayırlı olsun cnm inşAllah güzel haberler verirsinkizlar transferimin gunu belli oldu haftaya persembe yani 14 aralik
totem listesine ekleyin lutfen :)
dua edin olur mu
MaşAllah cnm inşAllah kaliteli embriyolar olup bebişlere dönüşürlerSağol canım 16 tane toplandı
Sağol canım Allah razı olsun:)MaşAllah cnm inşAllah kaliteli embriyolar olup bebişlere dönüşürler
Allah ıma bin şükürYok ya desteklik durumda degilim cok sukur canim yani en azindan simdilik hatta acikcasi 3 senedir bu tedavilere basladigimizdan beri ilk defa kendimi bu kadar iyi ve hazir hissediyorum. Ama iste hic bir sey kesin degil insan o kadar cok sey yasayinca surekli engel cikacak gibi hissediyor. Siz ilk denemede pozitifi gordugunuz icin sanslisiniz kizlar ne mutlu size allah bozmasin. Ama ben bu grupta cok iyi hissediyorum kendimi hem herkesin pozitif almasi hem de desteginiz cok iyi geliyor sagolun kizlar
İnternetim yok canım inşaallah ben inanıyorum olacak .. kendim için de öyle diyordum ilki olmasa da bir dahaki Doğum günüme ya karnımda ya kucağımda olacak bebeğim diyordum.. daha önce yumurtlama takiplerinde dr ikiz bile olur derken hep negatif gördüm .. çok zor bir süreç .. ama inanıyorum canım.. çok güzel bir haber alacağız senden .. dualarım hepinizleMustafa bey ve Kübra hanım. Opu'yu Kübra hanım yaptı transferi Mustafa bey. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 tane daha dondurulmuş var. Olacağı varsa oluyor zamanı varmış demek. Hayırlısı hepimiz için
İnşaallah gerek kalmaz ama tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında yaşa bakmayabiliyorlarmışEvet bir yaş sınırı var ben 28 yaşımdayım henüz
Evet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorumAllah ıma bin şükürben de beklemiyordum ilk seferde çünkü ben de yumurtlama takipleri klomenler falan uzun zamandır uğraşıyorum Ve eğer negatif olsaydı hemen 2.denemeye başlayamayaktık gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç. Rabbim bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın biraz olumsuz gibi geldi konuşman tedavini etkilemesin diye öyle bir öneride bulunmuştum ablam inşaallah pozitifleri herkes sırayla görür Ve hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi
İnşaallah gerek kalmaz ama tekrarlayan tüp bebek başarısızlıklarında yaşa bakmayabiliyorlarmış
O endişe bu süreçteki herkeste oluyor ne yazık ki inşaallah son denemen olur Ve pozitifle sonuçlanırEvet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorum
amin insallah :)Hayırlı olsun canım inşallahhh güzel sonuçlanır:)
insallah beklemediyim artık :)Hayırlı olsun cnm inşAllah güzel haberler verirsin