Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Allah ıma bin şükür ben de beklemiyordum ilk seferde çünkü ben de yumurtlama takipleri klomenler falan uzun zamandır uğraşıyorum Ve eğer negatif olsaydı hemen 2.denemeye başlayamayaktık gerçekten hem maddi hem manevi zor bir süreç. Rabbim bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın biraz olumsuz gibi geldi konuşman tedavini etkilemesin diye öyle bir öneride bulunmuştum ablam inşaallah pozitifleri herkes sırayla görür Ve hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

İnternetim yok canım inşaallah ben inanıyorum olacak .. kendim için de öyle diyordum ilki olmasa da bir dahaki Doğum günüme ya karnımda ya kucağımda olacak bebeğim diyordum.. daha önce yumurtlama takiplerinde dr ikiz bile olur derken hep negatif gördüm .. çok zor bir süreç .. ama inanıyorum canım.. çok güzel bir haber alacağız senden .. dualarım hepinizle

Evet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorum

Evet tatlim hem umutluyum hem de cok korkuyorum. Hem cok istiyorum hem de tekrar hayal kirikligindan cok korkuyorum
O endişe bu süreçteki herkeste oluyor ne yazık ki inşaallah son denemen olur Ve pozitifle sonuçlanır benim olmasaydı ara vermek zorunda kalacaktım Ve daha vahim olanı herşeye sil baştan başlayacaktım Allah ıma bin şükür Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah dualarım hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…