- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
Korkma canım benim de halıları yıkamaya yolladım aynı şey oldu bir de annemlerde ayağım bir yere takılmıştı korkmaaaIgneden kalkinca ayagim kaydi dusmedim ama cok korktum insallah bisi olmamistir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım benim de halıları yıkamaya yolladım aynı şey oldu bir de annemlerde ayağım bir yere takılmıştı korkmaaaIgneden kalkinca ayagim kaydi dusmedim ama cok korktum insallah bisi olmamistir
Insallah ya cok canim skldi gerci olacagi varsa herturlu olurKorkma canım benim de halıları yıkamaya yolladım aynı şey oldu bir de annemlerde ayağım bir yere takılmıştı korkmaaa
Tabi canım iyi düşün hem 5.gün embriyoları ilk veya 2.gün tutunuyor bildiğim kadarıyla endişelenme bebişin belki de seninle etkileme onuInsallah ya cok canim skldi gerci olacagi varsa herturlu olur
Insallah canim oyledirTabi canım iyi düşün hem 5.gün embriyoları ilk veya 2.gün tutunuyor bildiğim kadarıyla endişelenme bebişin belki de seninle etkileme onu
Hayırlı haberlerini paylaşırsın canim inşaallahSlm kızlar,İstanbula geldik yarın muayene transfer günü belli olacak inşallah
İnşAllah birşey yoktur canım. İyi düşün iyi olur inşAllah.Igneden kalkinca ayagim kaydi dusmedim ama cok korktum insallah bisi olmamistir
İnşAllah hayırlısıyla güzel haberlerini paylaşırsın canım. Hayırlı uğurlu olsunSlm kızlar,İstanbula geldik yarın muayene transfer günü belli olacak inşallah
Canmm hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah listeye sende eklenirsinSlm kızlar,İstanbula geldik yarın muayene transfer günü belli olacak inşallah
Allah hayirlisini versin insallah iyi okur ama bende oyle batma falan yok Allah sonumuzu iyi etsinCanm benimde otelde ayağım takıldı düşme tehlikesi geçirdim korkma rabbim isterse düşsen bile bebeğin seninle kalir.@Mmihrimahin dediği gibi 5 gün embriyosu çoktan tutunmuştur bile transferden en geç bir gün sonra tutunması lazımmış cnku
Belirtilerin ne canım her hangi belirtim var mı?Allah hayirlisini versin insallah iyi okur ama bende oyle batma falan yok Allah sonumuzu iyi etsin
Ben ilk transfer oldugum gun sag bacagimda cekilme ve uyusma oldu ertesi gun karin agrisi falan ama bugun onlar yok biraz karnim sis sadece insallah hayra cikarBelirtilerin ne canım her hangi belirtim var mı?
İnşAllah kuzum inan dua ediyorum ama taktir Allahın Rabbim inşAllah benişine kavuşturur seni deBen ilk transfer oldugum gun sag bacagimda cekilme ve uyusma oldu ertesi gun karin agrisi falan ama bugun onlar yok biraz karnim sis sadece insallah hayra cikar
Amin hepimizi insallahİnşAllah kuzum inan dua ediyorum ama taktir Allahın Rabbim inşAllah benişine kavuşturur seni de
Amin insallah canim :*Teşekkür ederim kızlar, İnşallah güzel haberler veririm size
Canım tedavin inşaallah pozitif olur ama sadece sperm sayısına göre oran verilmesi doğru olmaz ki Prof da söylese doğru olmaz. Bütün sonuçlarınız değerlendirilir ona göre oran verilir. Bu durumda yüksek oran verilince insan daha fazla ümitleniyor tabi ki ama herşey takdiri ilahi gerçekten tek sağlıklı sperm ve tek sağlıklı yumurta ile sağlıklı bir embriyo ile başarıya ulaşan çok arkadaşımız var sonuçta. Kötü anlamda yazmadım bunları sadece bunlara çok fazla girme bence diye söyledim stres çok kötü etkiliyor sonuçta insanı . Umarım dr istediğin şekilde bilgilendirir ve tedavin başarıyla sonuçlanırİyi akşamlar, ben bişey sormak istiyordum eşimin sperm sayısı 200.000 1 yıllık evliyim tüp bebek tedavisi görücem sizce tutup tutmama şansı nedir ?