- 6 Mart 2015
- 1.155
- 896
Çok şükür canım darısı bizlere inşaallahKızlar cok şükür Bnde keseyi gördüm bugun rabbime binlerce şükür olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım darısı bizlere inşaallahKızlar cok şükür Bnde keseyi gördüm bugun rabbime binlerce şükür olsun
Ayy ne guzel bir gun bugun :) masallah canimcimmmKızlar cok şükür Bnde keseyi gördüm bugun rabbime binlerce şükür olsun
Evet kuzum Allah a bin şükür inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız hiç fire vermeden sıraylaAyy ne guzel bir gun bugun :) masallah canimcimmm
Amin insallah cnaim ben inaniyorum :)Evet kuzum Allah a bin şükür inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız hiç fire vermeden sırayla
Rabbim Herkese nasip etsin insallah bol bol dua ediyorum HerkeseAyy ne guzel bir gun bugun :) masallah canimcimmm
Canım nasıl sevindim bilemezsin çok şükür gozun aydınÇok şükür bin şükür kızlar hamileyim Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
Allah razı olsun canımCanım nasıl sevindim bilemezsin çok şükür gozun aydın
Aminnn canmÇok şükür canım darısı bizlere inşaallah
Darısı isteyen herkese insallah canim benim
İnşaallah canım dualarımız sizinleKızlar çok güzel haberler verdiniz bize, daha bir heyecanlanıyorum valla inşallah biz de güzel haberler veririz size.
İnşaallah canım inşaallah sırayla kimse fire vermeden hamiş olacak dua zincirimiz büyüyecek bebişlerimizle beraber
hayırlı olsun :) darısı başımıza artıkÇok şükür bin şükür kızlar hamileyim Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
İnşaallah canımhayırlı olsun :) darısı başımıza artık