Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman cikacak ay cok heyecanliKızlaaar beklemedeyim
Var daha bakalımNe zaman cikacak ay cok heyecanli
Bekliyoruz canimKızlaaar beklemedeyim
Aayyy cok guzel canim masallahhhh darisi da basimiza degerin kac ?Çok şükür bin şükür kızlar hamileyim Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
Amin inşaallah 240Aayyy cok guzel canim masallahhhh darisi da basimiza degerin kac ?
Masallah canim toteme gore 4. Sirada ben vardim dua edin bana olurmu :)))Çok şükür bin şükür kızlar hamileyim Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
Etmez olur muyuz canımMasallah canim toteme gore 4. Sirada ben vardim dua edin bana olurmu :)))
Çok şükür bin şükür kızlar hamileyim Allah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun
1.gün arada batmalarım oluyordu kasıklarımdaCanicimm musait zamanda belirtilerini bekliyoruz canim
Amin canim duanizi eksik etmeyin insallahOley oley oley çok şükür canı. Yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla maşallah hamislerimize
basbelasiyim darısı sana guzelim
Amin canim insallah dualarimdasiniz1.gün arada batmalarım oluyordu kasıklarımda
2.gün de öyle ve bel ağrım biraz oldu
3.gün göğüs hassasiyetim oldu ama hep bunlar adetle aynı belirtilerdi.
4.gün farklı bişey olmadı.
5.gün azıcık sarı akıntım oldu Ve ben çok mutlu oldum
Daha Sonra ise 1 damla kadar kahverengi lekelenmem oldu
Sonraki günlerde biraz daha artarak kasık batmalarım devam etti arada çok fazla acıdı 10-15saniye devam ettiği oldu
Çok korktum ama Allah'ıma bin şükür güzel haberlerle sonuçlandırdı
İnşaallah kese, kalp atışı Ve sağlıklı bir şekilde Doğumla kucağımıza almayı da nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Canim artik allah kucagina saglikla almayi kismet etsin. Bana kendiminki hayal gibi geliyor hala sen calistin mi bu surecte yattin mi?1.gün arada batmalarım oluyordu kasıklarımda
2.gün de öyle ve bel ağrım biraz oldu
3.gün göğüs hassasiyetim oldu ama hep bunlar adetle aynı belirtilerdi.
4.gün farklı bişey olmadı.
5.gün azıcık sarı akıntım oldu Ve ben çok mutlu oldum
Daha Sonra ise 1 damla kadar kahverengi lekelenmem oldu
Sonraki günlerde biraz daha artarak kasık batmalarım devam etti arada çok fazla acıdı 10-15saniye devam ettiği oldu
Çok korktum ama Allah'ıma bin şükür güzel haberlerle sonuçlandırdı
İnşaallah kese, kalp atışı Ve sağlıklı bir şekilde Doğumla kucağımıza almayı da nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin
Yatmadım da çalışmadım da valla hiç hayal gibi gelmesin iyi düşün iyi olsunCanim artik allah kucagina saglikla almayi kismet etsin. Bana kendiminki hayal gibi geliyor hala sen calistin mi bu surecte yattin mi?
Amin bu aradaCanim artik allah kucagina saglikla almayi kismet etsin. Bana kendiminki hayal gibi geliyor hala sen calistin mi bu surecte yattin mi?