Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cok sukur canim Allah kim istiyorsa evlat herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin insallah benim minik yavrularimda bana tutunur :)
senden de umutluyum canım güzel olacak inşallah

Canicimm Canicimm ile güzel haberler vereceksiniz inşallah

fifi31 fifi31 bizim merkezde yaptırdı tedavisini oda bu gün hamilelik haberini paylaştı darısı bizlere olsun
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin hamişlerimize

benim bildiğim 2 kere negatif alan hastalara yaşa bakılmadan 2 embriyo transferi oluyor
Bizim de 2 negatifimiz var canim. Yani aslinda hic dusunuyorduk embriyo ama ne bileyim doktor sorarsa belki dusunuruz . Bizi korkuttu guvenc hoca ikiz gebelik riskli dedi:eek: ama iki bebek de guzel olabilir diye dusunuyorum:KK49:

Bizim de 2 negatifimiz var canim. Yani aslinda hic dusunuyorduk embriyo ama ne bileyim doktor sorarsa belki dusunuruz . Bizi korkuttu guvenc hoca ikiz gebelik riskli dedi:eek: ama iki bebek de guzel olabilir diye dusunuyorum:KK49:
ikiz gebelik süreci doğuma kadar sıkıntılı olabiliyor genelde erken doğum riski oluyor arkadaşım ondan dolayı bende korkuyorum ama bir defada iki kuzuyu büyütmekte ayrı bir güzellik zorluklarına rağmen

rabbim ikiz gebelik nasip eden kadınları özel olarak seçip nasip ediyor diye düşünenlerdenim ben bir bebek büyüttüm 10 yaşında şimdi inan onu bile çalışan anne olarak büyütürken çok zorluklar yaşadım
ikiz gebelikte aynı anda iki bebeğe ve evlada o sevgiyi ve sabrı göstermek büyük bir olgunluk ve yürek genişliği gerekiyor
bende iki embriyo istiyorum zorluklarına ragmen çünkü oğlum tek büyüdü diğer kuzununda tek büyümesini istemiyorum

ikiz gebelik süreci doğuma kadar sıkıntılı olabiliyor genelde erken doğum riski oluyor arkadaşım ondan dolayı bende korkuyorum ama bir defada iki kuzuyu büyütmekte ayrı bir güzellik zorluklarına rağmen

rabbim ikiz gebelik nasip eden kadınları özel olarak seçip nasip ediyor diye düşünenlerdenim ben bir bebek büyüttüm 10 yaşında şimdi inan onu bile çalışan anne olarak büyütürken çok zorluklar yaşadım
ikiz gebelikte aynı anda iki bebeğe ve evlada o sevgiyi ve sabrı göstermek büyük bir olgunluk ve yürek genişliği gerekiyor
bende iki embriyo istiyorum zorluklarına ragmen çünkü oğlum tek büyüdü diğer kuzununda tek büyümesini istemiyorum
Aaa ne guzel. Biz de bu konyyu bir konusuruz bakalim doktorumla. Artik o nasil yonlendirirse. Sicak bakarsa biz de bir dusunuruz:dua:

Evet gercekten zor seylee yasamissin insallah artik bu son olur. Ama neden embriyolariniz dollenip saglikli ilerlemiyor aciklama yapildi mi? Sorun neymis. Biz de buna benzer seyler yasadik sorun spermde dediler tedavi olduk mesela ondan soruyorum
Yoo cekirdek bozuk bolunmus dedi 2. De okadar 1. Si de batti zaten haram olsun paramiz dna hasari olsaydi simdide 5. Gune 1. Kalitede gidemezdi diye dusunuyorum

senden de umutluyum canım güzel olacak inşallah

Canicimm Canicimm ile güzel haberler vereceksiniz inşallah

fifi31 fifi31 bizim merkezde yaptırdı tedavisini oda bu gün hamilelik haberini paylaştı darısı bizlere olsun
rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin hamişlerimize
Insallah canim Allah yuzumuze baksin bu arada kizlar dun 30 kisinin transferi varmis sok oldum duyunca

Isin ozu hersey nasip Allah verecekse 1 embiryo cift olur olur nasip degilse 3 te koysan tek olur artik takdiri ilahi ben genel olarak olaylari alosona birakiyorum cunku naparsam olacagi degistiremiyorum :)

Yoo cekirdek bozuk bolunmus dedi 2. De okadar 1. Si de batti zaten haram olsun paramiz dna hasari olsaydi simdide 5. Gune 1. Kalitede gidemezdi diye dusunuyorum
Aynen canim haklisin. Ama vardir bir sebebi kac denemissin yazik sana. Parayi gectim deneme tahtasina dondurduler bizi arastirsaydilar bari. Ay insallah artik pozitifi gorursun de deger:dua:

X