Günaydın canım. Doğal yoldan hamile kalman aslında iyi birşey değil mi? Yani ben tam olarak bilemem tabi akraba evliliğinin yarattığı bazı sorunlar olabilir. Sağlıklı embriyo seçilip transfer edilecek olabilir. Bunun için tüp bebek merkeziyle görüşüp bilgi alman gerek canım. Belki farklı bir tedavi yolu olabilir. Nerdesin canım sen? Bahçeciden randevu alsan hem muayene olup, hem görüşme yapsan daha sağlıklı olur
mrh ilgin için teşekkür ederim,Adana dayım ben,acaba ilk denemede hamile kalabilir miyim,inan ki kafam karışık eşim doğal yoldan denemekten yana.'Hep sorun olacak değil ya'diyor,ben riske atamam diyorum ama sorun olmayacağından emin olsam tekrar denerdim bilmiyorum..(((((((
Herkese günaydın,
Bayanlar sonunda bende hamileyim.. Bahçeci ekibi sayesinde.. Allah onlardan razı olsun. Onlara çok inandım, çok güvendim.. Diğer doktorların istemediği farklı testler ve yöntemlerle tedavi gördüm. Taa en başta farkı anlamıştım. Çok mutluyum çooookkkk.. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.......
Dilek78 tebrikleer:))çok sevindirici haber. Senin yaş, sorun ve geçmiş tedavilerin neydi? Ben forumda kendi durumumu bayagı özetledim. Paylaşırsan sevinirim,çünkü ben de bu aysonu yada aybaşı tedaviye başlamalıyım. Bunlar fikir veriyor bizlere.
Aslında hepimiz msj başında özetle yaş, sorun, geçmiş tedavi belirtirsek daha faydalı olmaz mı diye düşünüyorum.
Örneğin benim yaş34, sorun FSH 10 üstü, 2 ay klomen+ovitrelle tedavisi-başarısız gibi.
Bayanlar selam, benim nisan ayındaki tedavim haziran ayına kalmıştı maalesef. En son muayenemde tekrar başlayabileceğimizi söyledi doktorum. Bende o duran heyecan yeniden başladı. Benim 3. deneme olcak ve doktorum Aytun Hanım
Bayanlar selam, benim nisan ayındaki tedavim haziran ayına kalmıştı maalesef. En son muayenemde tekrar başlayabileceğimizi söyledi doktorum. Bende o duran heyecan yeniden başladı. Benim 3. deneme olcak ve doktorum Aytun Hanım
Dilek78 tebrikleer:))çok sevindirici haber. Senin yaş, sorun ve geçmiş tedavilerin neydi? Ben forumda kendi durumumu bayagı özetledim. Paylaşırsan sevinirim,çünkü ben de bu aysonu yada aybaşı tedaviye başlamalıyım. Bunlar fikir veriyor bizlere.
Aslında hepimiz msj başında özetle yaş, sorun, geçmiş tedavi belirtirsek daha faydalı olmaz mı diye düşünüyorum.
Örneğin benim yaş34, sorun FSH 10 üstü, 2 ay klomen+ovitrelle tedavisi-başarısız gibi.
Herkese merhaba.
Ben 2010 yılında oğlumu tüp bebekle dünyaya getirdim şimdide oğlumdan kalan embriyolarla hamileyim gebelik haberimii daha yeni aldık 2 ay olcak doktorum Ümit Bey, çok memnunum Bahçeci ekibini herkese tavsiye ederim. Çok güzel bi duygu Allah herkese yaşatsın..
merhaba canım benim doktorumda Mustafa Bahçeci. Gerçekten harika bi ekipler bende bi kız bebiş bekliyorum Allah izin verirse Eylül ayında doğum var heyecanla o günü bekliyorum. Yıllarca hamile olmayı bekledim ama şu son 4 ay geçmeyecek gibi geliyor(
Tnamm çook tebrik ediyorum seni:), ne sevindirici bir durum! Merak ettim yaş kaç ve sorun neydi? Oğlun için de mi bahçecikteydin? Dondurulmuşlarla ilk denemende mi hamile kaldın? Ben de bu aysonu tedavilere başlıcam, belk aşılama belki direk tüp bebek. Yaşım 34, sorun sanırım FSH 10un üzerinde olması.Bilgilendirirsen sevinirim. (Ben de Ümit beyle öngörüşme yaptım gecen gün.) tekrar tebrikler:)
swcan seni de tebrik ediyorum, hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini:) Senin yaş ve sorun neydi? Aşılama olmuş muydun, kaçıncı denemede tuttu? Ben de gecen gün bahcecik Fulyaya gittim, Ümit beyle görüştüm anacak Mustafa Bey de aklımda. Öngörüşmeyi başkasında yaptım, aklımda Mustafa bey de var,ancak aysonu müsaitmiş, onda da muayene olmak gerek sanırım (ücretli yani).
Aysonu belki onunla da görüşür ona göre karar veririm. Sen direk Mustafa beyi mi seçmiştin? Önceki tedavin varsa neredeydi?
Paylaşırsan sevinirim. Rahat bir gebelik ve dogum diliyorum:)
Keşke herkesin durumunu özetleyen bir liste olsa...tek tek sormatansa kuşbakışı kimin ne durumda oldugunu görmek çok faydalı olurdu...
Tnamm çook tebrik ediyorum seni:), ne sevindirici bir durum! Merak ettim yaş kaç ve sorun neydi? Oğlun için de mi bahçecikteydin? Dondurulmuşlarla ilk denemende mi hamile kaldın? Ben de bu aysonu tedavilere başlıcam, belk aşılama belki direk tüp bebek. Yaşım 34, sorun sanırım FSH 10un üzerinde olması.Bilgilendirirsen sevinirim. (Ben de Ümit beyle öngörüşme yaptım gecen gün.) tekrar tebrikler:)
swcan seni de tebrik ediyorum, hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini:) Senin yaş ve sorun neydi? Aşılama olmuş muydun, kaçıncı denemede tuttu? Ben de gecen gün bahcecik Fulyaya gittim, Ümit beyle görüştüm anacak Mustafa Bey de aklımda. Öngörüşmeyi başkasında yaptım, aklımda Mustafa bey de var,ancak aysonu müsaitmiş, onda da muayene olmak gerek sanırım (ücretli yani).
Aysonu belki onunla da görüşür ona göre karar veririm. Sen direk Mustafa beyi mi seçmiştin? Önceki tedavin varsa neredeydi?
Keşke herkesin durumunu özetleyen bir liste olsa...tek tek sormatansa kuşbakışı kimin ne durumda oldugunu görmek çok faydalı olurdu...
Canım sen kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır evlisin? Normal yolla gebelik oluşabilir ayrıca direk tüp bebeğe geçilmez zaten. Yumurta takibin yapılır bi süre sonra çatlatma iğneleri aşılama falan en son aşama tüp bebektir
Slm arkadaslar desteginiz icin cok tskler anneligi tadanlari cok tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlerinde insallah artik allah bizimde yüzümüze gülerde bir tanede olsa saglikli bir evlat vermesini dilerim ben 33 yasindayim ve 4 bucuk yildir ugrasiyorum dr ümit beye bende cok isindim butun raporlarimi dikkatle inceledi benim tutmama sebebi yumurta kalitem cok iyi degil ve bir sürü baska seyler, dr. ümit bey pgt yapmak istiyor, hamilelik asisi , embryscope ve bir sürü baska seyler bunlar tabi tedavi masraflari da cok artiyor bundan önce 2 devada histeroskopi oldum bahcecide ve 4 tüp bebek artik siz düsünün arkadaslar halimi ama beklemekle de olmuyor cok istiyorum bir bebek
Günaydın kızlar, buraya ilk kez yazıyorum. Bende Bahçecide tedavi görüyorum ve doktorum Ümit Bey. Allah izin verirse eylül ayında 3. tüp bebek denememi yapıcaz. ilk 2 negatifim başka yerde olmuştu. Araştırınca Bahçecinin bu konuda iyi olduğunu gördüm ve bu 3. şansımı orda denemek istedim. İnşallah bu son olur ve ben artık bebeğime kavuşurum çünkü ben 38 yaşındayım yaşımdan dolayı korkularım var( benim yaşlarda olup pozitif gören var mı ???
Günaydın kızlar, buraya ilk kez yazıyorum. Bende Bahçecide tedavi görüyorum ve doktorum Ümit Bey. Allah izin verirse eylül ayında 3. tüp bebek denememi yapıcaz. ilk 2 negatifim başka yerde olmuştu. Araştırınca Bahçecinin bu konuda iyi olduğunu gördüm ve bu 3. şansımı orda denemek istedim. İnşallah bu son olur ve ben artık bebeğime kavuşurum çünkü ben 38 yaşındayım yaşımdan dolayı korkularım var( benim yaşlarda olup pozitif gören var mı ???
Selam bubble12,
Çok teşekkür ederim tebriğin için darısı başına güzel arkadaşım
Benim ilk tüp bebekte FSH 12.lerde çıkmıştı 3 ay cyclo progyonava kullanmıştım ve normale dönmüştü. Sonra rahimde miyom oluştu, histereskopi ile alındı. Bahçecide histereskopi oldum ve ikinci tüp denemede yine hamile kaldım çok şükür. Bence sen FSH değerini çok kafana takma çünkü değeri 45, 60 olan kişiler var ve sürekli değişmesi daha kötü bence. 10.un ne kadar üstünde blmiyorum ama ilaçla düşüyor canım.Birde Ümit Beye güvenebilirsin çok tatlı ve sakin bi doktor :))))