Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Selam canım ben 32 yaşındayım ve 2 kez aşılama yaptık ondan sonra tüp bebeğe geçtik ve ilk denemede ben hamile kaldım. Kesinlikle çok iyi bi merkezdesin inan ancak bu kadar güzel ilgilenilir hastayla :)) Eğer Ümit Bey aşılamada ihtimal verdiyse bence dene canım bakarsın tutar :))

Ben geldm kizlar :) cok guzel yere bnziyor doktorum gurkan bey cok nazik bey %35 sans verdi uzun protokol olucak bnimki bu hafta muane olmaya gidecegim nasipse :)

Ben geldm kizlar :) cok guzel yere bnziyor doktorum gurkan bey cok nazik bey %35 sans verdi uzun protokol olucak bnimki bu hafta muane olmaya gidecegim nasipse :)

hadi bakalım hayırlı olsun canım :)) memnun kalmış olman çok güzel inşallah sonuçlarında güzel olur :)) senin ilk deneme miydi peki?

Evet cnm ilk denemem :) uzun protokol dedi acaba uzun protokol nasil oluyor onu sormayi unuttum ya

Merhaba,

Benim ilk denemem uzun protokolle olmuştu. Benimkinde 1 ay doğum kontrol hapı kullandım. hap bitince 4 ekimde Decapepty başladık, 16 ekimde gonal f eklendi, 29 ekimde ovitrelle (yumurta çatlatma iğnesi) 31 ekimde de yumurta toplama işlemi yapıldı. Yani doğum kontrol hapını saymazsak yaklaşık 1 ay boyunca hormon kullandım. Bazı uzun protokllerde doğum kontrol hapı kullandırılmıyormuş zaten.

hoşbulduk 29 yaşındayım,doğal yoldan hamile kalabiliyorum ancak akrabamla evliyim ve bebeğimi hamileyken kaybettim,doktorum o yüzden tüp bebek önerdi

hoşbulduk 29 yaşındayım,doğal yoldan hamile kalabiliyorum ancak akrabamla evliyim ve bebeğimi hamileyken kaybettim,doktorum o yüzden tüp bebek önerdi

Günaydın canım. Doğal yoldan hamile kalman aslında iyi birşey değil mi? Yani ben tam olarak bilemem tabi akraba evliliğinin yarattığı bazı sorunlar olabilir. Sağlıklı embriyo seçilip transfer edilecek olabilir. Bunun için tüp bebek merkeziyle görüşüp bilgi alman gerek canım. Belki farklı bir tedavi yolu olabilir. Nerdesin canım sen? Bahçeciden randevu alsan hem muayene olup, hem görüşme yapsan daha sağlıklı olur

Herkese günaydın,

Bayanlar sonunda bende hamileyim.. Bahçeci ekibi sayesinde.. Allah onlardan razı olsun. Onlara çok inandım, çok güvendim.. Diğer doktorların istemediği farklı testler ve yöntemlerle tedavi gördüm. Taa en başta farkı anlamıştım. Çok mutluyum çooookkkk.. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.......

Selam canım. Sana tavsiyem Bahçeciye gel muayene ol, ön görüşmeni yap. Ondan sonra karar ver. Benim doktorum Burçak Hanım ve şuanda hamileyim :)) Kesinlikle çok başarılı bir merkez için rahat olsun arkadaşım emin ellerde olcaksın :)))

Gözün aydın arkadaşım :)) Allahım tamamına erdirsin inşallah.. Bende ilk denemede hamile kaldım ve doktorum Güvenç Bey. Bende her sorana merkezimi tavsiye ediyorum. Sizlerden böyle güzel haberler alıncada daha mutlu oluyorum.

Maşallah maşallah.. İkinizide tebrik ediyorum kızlar darısı başıma inşallah :))))

Kızlar çok şükür bebeğim benimle korktuğum başıma gelmedi :))

İlk test: 36
ikinci test:70 küsür
üçüncü test: 124,10
dördüncü gün 275,45 çıktı

Cnm tşkr yanıtın için:) sende o zaman hiçbir sorun yok muydu,açıklanamayan infertilite miydi senin durumun? FSH değerim için Ümit bey iyi dedi, ama diğer doktorlar aman aman iyi bir durum değil dedi. )10.18 gibi. Senin yumurta rezerv azlığı, yani FSH sorunun yoktu değil mi? Yanıtlayabilirsen sorumu sevinirim.
Aşılaman da mı Ümit beydeydi? (Ümit bey görüşme için denk geldi, yoksa kimseyi bilmediğim için seçmemiştim.)
Mustafa Bahçeci mi Ümit beye mi gitsem diye düşünüyorum...Mustafa beyle görüşmedim.
Hamileliğin kaçıncı ayın, tekrar çok tebrik ediyorum. Sağlıklı bebiş ve rahat bir doğum dilerim:)

Gözünaydın canım. Allah kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Kızlar çok şükür bebeğim benimle korktuğum başıma gelmedi :))

İlk test: 36
ikinci test:70 küsür
üçüncü test: 124,10
dördüncü gün 275,45 çıktı

Maşallah maşallah :)))

Kelebegim30 mrb,ben de yeni araştırmaya başladım tüp bebek merkezlerini. Acıbadem'den sonra Fulya Bahçeci Ümit bey ile görüştüm, ilgi ve bilgilendirmeden memnun kaldım diyebilirim. Benim de yumurta rezerv durumum çok iyi değilmiş dedi başka doktorlar. Aşılama deneyebiliriz 1-2 ay dedi Ümit bey.Tedavi sürecinde duruma göre hemen tüp bebek de yapılabilirmiş. Senin FSH değer ve yaşın kaçtı cnm? Diğer denemelerin yurtdışında mıyıdı? Öncesinde aşılama yapıldı mı sana? Benim yaş 34 bu sene 35, FSH 10.18.
Özellikle rezerv azlığında dondurmak bana da çok mantıklı geliyor. Senin şu anki tedavi durumun nedir?
Bilgilendirirsen sevinirim. Olumlu sonuçlar dilerim:)

Canım bende polikistikover var. ben düzenli adet görmüyordum hatta 3-4 ay hiç olmadığımda oluyordu. yumurtalarda çatlama problemi yaşıyorduk. O yüzden 2 tane aşılamam var. Ama aşılamaları Bahçecide başka özel bi hastanede yaptırdım. Tüp bebek için merkez aramaya başlayınca Bahçeci adını çok duyduk ve buraya karar verdik. Ben doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim. Mustafa Bahçeci zaten çok başarılı bi doktor o tartışılmaz tercih senin tatlım :))

Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederiz teyzesi 3 aylık hamileyim :))

Cnm çook tebrik ediyorum seni:).Ben de şu an arayıştayım, aşılama veya tüp bebek için. Ben de Ümit bey ile görüştüm geçen gün, Acıbadem'e de gitmiştim ama cok ayrıntılı anlatım yapılmadı,orası hemen tüp bebek dio. Ümit bey aşılma 1-2 ay aşılama, tedavi sırasında belki hemen tüpe geçilebilir dedi. Benim yaş 34 bu sene 35, yumurta rezerv çok güzel değilmiş, FSH:10.18.
Senin yaş kaçtı ve sorunun neydi? Daha önceki tedavin neydi ve nerede? Paylaşabilirsen sevinirim ..tekrar tebrikler sağlıklı bebiş ve rahat bir doğum diliyorum:)

Arkadaşlar uzun kısa protokolün farkı nedir. Toplanan yumurta sayısı değişiyor mu. Neye göre karar veriyorlar

Slm arkadaslar cevaplariniz icin hepinize cok tsk ederim benim yasim 33 sorunum aslinda hepsinden biraz burda yumurta yolarin kapali normal yoldan olamasin dediler, tüp bebek yaptik hormonlarim iyi cikmadi yumurta kalitem iyi degil hep 3. gün iki tane geri kondu yumurta 10-11 tane toplaniyor ama malesef hep iki tane geri kaliyor. hic hamilelik testine gidemedim hep geri konduktan 5-6 gün sonra adet sancilarim basliyor 10 gün sonra da adet görüyorum. sonra bahceciye geldim rahim filmi cekildim yumurta yolarimin acik oldugunu rahim seklimin T-seklinde oldugu söylendi 2 kez histeroskopi oldum mustafa beyde, kendisi cok iyi bir doktor ama cok yogun ümit bey cok ilgilendi raporlarima daha iyi bakti ondan tedavimi onda yapmak istiyorum amh iki yil önce benim 1,9 cikmisiti simdi 5.9 ümit bey iyi dedi fsh degerim 7.87 onun hakinda bir bilgim yok iyi mi acaba? simdilik tek kan testlerimi yeniledim augustos - eylül yapmayi düsünüyorum tek korktugum yumurtam zaten hic kalmiyor birde pgt ve dondulursa sonra ne olur onu merak ediyorum...kusura bakmayin biraz uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…