Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Aykız9 hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza inşallahhh

Tebrikleer Aykız, çok sevindim adına. Herkes anneliği yaşasın. Ben de araştırıyorum ya şimdi, senin ilk denemen miydi? Mesajlarından takip edebildiğim kadarıyla sende sorun yoktu sanırım. Yaş kaçtı, ve FSH problemin var mıydı?
Ben 34üm 35 olacagım bu sene FSH ım biraz sınırdaymış 10.18gibi. Senin durumun neydi. Tekrar çook tebrik ediyorum seni:)

canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına:nazar: Bende sorun yoktu canım eşimde sayı hız morfoloji çok düşüktü ilk denemem 28 yaşındayım Allah herkese nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aykız tebrik ederim çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin.böyle haberler almak çoookk güzel.yanılmıyorsam doktorun Güvenç beydi dimi??

Aykiz allah hepimize nasip etsin cok sevindim senin adina o duyguyu bende cok yasamak isterdim bende 5. denememi bahcecide yapmayi düsünüyorum dr. ümit beyde ilk 4 denememi yurt disinda oldum yumurta kalitem pek iyi degildi tutmadi, dr. ümit bey pgt testi yapmak istedi ve dondurmasi gerekiyor mus bende ikinci kez istanbula gelmem gerekiyor hesapladim ilac haric 10 milyar ilaclar ne kadar bilmiyorum, iki kez istanbula gelmek cok masraf insan tutacagini bilse parayi hic dusunmez siz nasil yaptiniz ümit beyin hastasi var mi
cok tskler

arkadaşlar mrh,peki önerdiğiniz yer çok masraflı oluyo mu aydınlatır mısınız

Merhaba hayat_gun hoşgeldin.

Canım Bahçecide tüp bebek fiyatı 4950 tl. birde kullandığın ilaçlar var o ilaçların fiyatıda ayrı. Onlar kişiye göre değişiyor ama. Biraz kendinden bahsetsene canım kaç yaşındasın, sorun ne ve ilk deneme mi olcak senin?

ya kızlar bir de ben istanbul da değilim ki,tanıdığım kimse de yok ya

Canım hastanenin anlaşmalı olduğu uygun oteller var. Orda kalırsınız olmazmı? sorun ne bilmiyorum ama şunu söyleyeyim çok başarılı çok kaliteli bi merkez. Ben ilk denememde hamile kaldım. Allah razı olsun herkese tavsiye ediyorum

Aykiz allah hepimize nasip etsin cok sevindim senin adina o duyguyu bende cok yasamak isterdim bende 5. denememi bahcecide yapmayi düsünüyorum dr. ümit beyde ilk 4 denememi yurt disinda oldum yumurta kalitem pek iyi degildi tutmadi, dr. ümit bey pgt testi yapmak istedi ve dondurmasi gerekiyor mus bende ikinci kez istanbula gelmem gerekiyor hesapladim ilac haric 10 milyar ilaclar ne kadar bilmiyorum, iki kez istanbula gelmek cok masraf insan tutacagini bilse parayi hic dusunmez siz nasil yaptiniz ümit beyin hastasi var mi
cok tskler

Merhaba canım,

Öncelikle negatif sonuçların için geçmiş olsun :KK43:( inşallah bu kez son olur ve bebeğin seninle olur.. Ben Ümit Beyin hastasıyım ve çok şükür ilk denemede hamile kaldım. Kesinlikle doktorumu ve merkezi sana tavsiye ederim. Çok başarılı bir merkez çünkü. Ben sana dene derim canım ama tercih tabiki senin. Allahım yolunu açık etsin inşallah. Bizlere yaz lütfen :))

Bugun on gorusmem var cok heyecanliyim ya:) hatta bugun 2 gunum adettimin ama esim ameliyat olacagi icin obur aya kaldi

Bugun on gorusmem var cok heyecanliyim ya:) hatta bugun 2 gunum adettimin ama esim ameliyat olacagi icin obur aya kaldi

selam tatlım :)) hadi bakalım inşallah güzel geçer canım. Peki doktorun kimdi canım yani görüşmeyi kimle yapacaksın? daha önceden yazdıysan kusura bakma unutmuş olabilirm :KK43:(

cok tskler

Merhaba canım benim doktorum Ümit Bey. Şuan tedavim devam ediyor daha transferim olmadı. Ancak çok memnunum doktorumu seviyorum ve onunla gönül rahatlığıyla herşeyi konuşup anlatabiliyorum. Bizdende Pgt test ve farklı tahliller istedi. Diğer doktorların istemediği şeylerdi bunlar. O zaman farklı ve iyi bir merkeze gelmişim dedim. Ayrıca benimde 4. deneme olcak. Bide topikte hamile haberleri arttıkça ben dahada mutlu oluyorum bigün bende hamileyim diye yazcam diyorum :))

arkadaşlar mrh,peki önerdiğiniz yer çok masraflı oluyo mu aydınlatır mısınız
Merhaba,

Ben yaklaşık 2 hafta once hastaneydim. doktor oncebir hsg istedi, çünkü düşük yapmıştım ve daha once açık karın ameliyatı olmuştum. Yanında tiroid, şeker, sperm, genetik gibi testler istedi. Çünkü yumrtalıklarım polikistik olma yolunda ilerliyordu ve kontrolsüz bir klo artışım vardı.
Bunlar yaklaşık 2000 küsür bir rakam tuttu.
İçeride parça kaldığı anlaşılınca histeroskopi yapıldı o da 2000 tl tuttu.

Ama bunlar herkese yapılan şeyler değil, ayrıca biz seve seve odedik, çünkü onden bir araştırılmak istiyorduk. Daha onceki hastanede doğru düzgün araştırılmadan tüp bebeğe giriştiler, sonuç hiç te iyi olmadı.

Yani bence tüp bebek ve ilaçlar oncesi için bir butce hazırlamak, gerek olmazsa o parayla tatile gitmek mantıklı olabilir. :21:

Ben Hollanda da yaşıyorum, bana Erbil bey adet olunca gel ilaçları yazayım geri don, sonra eşinle yumrta toplama ve transfer için gelirsiniz demişti. Yani oyle haftalarca kalmaya gerek yok. İstanbulun trafiği ve karmaşasıda düşünülünce, hastanenin ayarladığı yakın bir otelde birkaç gün kalmak mantıklı oabilir.

Kızlar selam bende Bahçecide tedaviye başladım doktorum Mustafa Bahçeci. Çok iyi bi doktor ve merkez baya kalabalık bu demekki doğru adrese geldim :)) şimdi adet olmayı bekliyorum hormon sonuçlarıma bakılcak ona göre tedavi yöntemi belirlencek. Bu arada benim yaşım 40 olduğundan dolayı tedirginim ben :KK43:( malum yaş ilerledikçe iş zorlaşıyor :KK43:(

Canım ben İstanbulda yaşıyorum ama bildiğim kadarıyla anlaşmalı oteller var. Hem merkeze yakın hemde uygun fiyatta. Zaten öyle haftalarca kalmanıza gerek yokki. Sadece opu ve transfer için yani. yumurta takibini bulunduğun yerdeki doktorunda yapabilir

Kızlar selam bende Bahçecide tedaviye başladım doktorum Mustafa Bahçeci. Çok iyi bi doktor ve merkez baya kalabalık bu demekki doğru adrese geldim :)) şimdi adet olmayı bekliyorum hormon sonuçlarıma bakılcak ona göre tedavi yöntemi belirlencek. Bu arada benim yaşım 40 olduğundan dolayı tedirginim ben :KK43:( malum yaş ilerledikçe iş zorlaşıyor :KK43:(

Merhaba, ilk tedaviniz mi? Bence 40 o kadar da geç bir yaş değil, tedirgin olmaya gerek yok. Üstelik çok iyi bir merkezdesiniz. Benim tedavimin de temmuzdaki adetimle başlayacak inşallah. Ben de 38 yaşındayım..

Umarım ikimiz için de hayırlı olur...

Merhaba, ilk tedaviniz mi? Bence 40 o kadar da geç bir yaş değil, tedirgin olmaya gerek yok. Üstelik çok iyi bir merkezdesiniz. Benim tedavimin de temmuzdaki adetimle başlayacak inşallah. Ben de 38 yaşındayım..

Umarım ikimiz için de hayırlı olur...

çok sağol canım inşallah bizde anne olcaz :KK43:( Benim 5. deneme olcak canım 4 tane negatif tüp bebek denemem var.

çok sağol canım inşallah bizde anne olcaz :KK43:( Benim 5. deneme olcak canım 4 tane negatif tüp bebek denemem var.

Benim 1 tane hollanda da oldu, 1 taze 2 balst transferi ve malesef 2. blastta pozitif ve arkasından düşük.

Türkiyeye Microarray denilen (PGD değil) bir kromozom tarama yontemi de kullanarak tüp bebek yaptırmak için geldim. Bahçecide uygulanıyor fakat doktorumuz henüz erken size dediği için vazgeçtik.

Bu yöntem 37 yaş ve üzeri kadınlarda gorulen yumurta kromozom problemlerini elimine edip gebelik şansını %72 seviyesine taşıyormuş. Yani anne babanın kromozomlarıyla alakası yok.

Ilgilenirsen ben şu vieoyu izleyip bilgi sahibi olmuştum. Tüp bebek tedavisinde hangi yeni teknolojiler kullanılıyor? - YouTube

Belki merkezle bu konuyu da goruşebilirsin.

Benim 1 tane hollanda da oldu, 1 taze 2 balst transferi ve malesef 2. blastta pozitif ve arkasından düşük.

Türkiyeye Microarray denilen (PGD değil) bir kromozom tarama yontemi de kullanarak tüp bebek yaptırmak için geldim. Bahçecide uygulanıyor fakat doktorumuz henüz erken size dediği için vazgeçtik.

Bu yöntem 37 yaş ve üzeri kadınlarda gorulen yumurta kromozom problemlerini elimine edip gebelik şansını %72 seviyesine taşıyormuş. Yani anne babanın kromozomlarıyla alakası yok.

Ilgilenirsen ben şu vieoyu izleyip bilgi sahibi olmuştum. Tüp bebek tedavisinde hangi yeni teknolojiler kullanılıyor? - YouTube

Belki merkezle bu konuyu da goruşebilirsin.

Arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.. Beklemenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum :KK43:(

Canım hastanenin anlaşmalı olduğu uygun oteller var. Orda kalırsınız olmazmı? sorun ne bilmiyorum ama şunu söyleyeyim çok başarılı çok kaliteli bi merkez. Ben ilk denememde hamile kaldım. Allah razı olsun herkese tavsiye ediyorum

Mrb brc_1980. Hamile kalmana çok sevindim, rahat bir hamilelik ve doğum dilerim:) Alttaki msjında Ümit Beyin hastası oldugunu yazmıssın. Ben de tüp bebek olayını yeni araştırmaya başladım, belki de ilk aşılama yapılacak bana. Bu haftasonu ben de Bahçecik'de Ümit Bey ile öngörüşme yaptım.Gayet düzgün ilgilendi.
Benim yaş 34, sanırım FSH 10.18 diye yumurta rezervim çok iyi değil. Başka yerde biri hemen tüp bebek dedi. Ümit bey aşılama yapalım ondan sonra tüp dedi. Belki de tedavide hemen tüp yaparız duruma göre değerlendirilecekmiş.

Senin yaş kaçtı ve de, sorunun neydi ve de daha önce aşılama yapıldı mı sana? Bilgilendirirsen çok sevinirim. (Aysonu yada aybaşı adet döneminde tedaviye başlamam gerek.)

X