Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

merhaba canım,

şimdiden tedavin hayırlı olsun :)) inşallah güzel sonuçlarıda alırız burdan :))

hipoglisemi duymuştum ama tam olarak ne bilmiyorum. şeker hastalığı mı canım? inş daha hızlı kilo verirsin insan bebek hayaliyle neler yapmıyorki... Memnun olman ve tedavini kabullenmen çok güzel o zaman Türkiyeye bekliyoruz seni :)))

Merhaba canım,
Hiopglisemi düşük kan şekeri demekmiş ben de yeni oğrendim. yemek yedikten sonra saçmalayan pankreas çok fazla insülün salgılayıp kandaki şekeri çok düşürüyormuş. Bu da halizlik, kilo, uyku hali, kelimeleri unutma gibi bende de olan sendromlar yaratıyomuş. Tam bi hastalık değil semptompmuş, dikkatli yiyerek ve ilaçla düzeliyormuş. Doktor temmuza kadar kullnamam için bir ilaç verdi, şimdi daha iyi hissediyorum işte. İnşallah bebiş gelirse daha da iyi hissedicem :)

Merhaba elfje, tedavin hayırlı olsun.. inşallah çektiğin o sıkıntıların son bulur ve mutlu sona ulaşırsın. Bende histereskopi oldum polip vardı bende. Yanş içeride parça bırakıp nasıl temiz derler ben anlamıyorum dediğin gibi onlar kesin iç organlara bakmışlardır :)))))
Sorma canım, hollandada şaka gibi olaylar yaşadım, en basiti yumurta toplama işini bayıltmadan lokal anestesisiz, canlı canlı yaptılar, çok canım yandı... düşün yani, daha ne soyliim...

selam elfje, tedavin hayırlı olsun.

O kadar kısa sürede ilaçlarla mı kilo verdin? bende akupunktura gidiyorum Hasan Ali Beye. Kendisi Bahçecide zaten. benimde fazla kilolarım var veremiyordum bide polikistikover hastasıyım :KK43:( Ama acilen vermem gerek yoksa tüp bebeğe geçemicez :KK43:( herşey bebiş için herşey......

Merhaba, doktorun verdiği ilacın yanında, hipoglisemisini yeşil kahve çekirdeği ile düzelten bir arkadaşımın tavsiyesiyle sabah akşam yeşil kahve çekirdeği içmeye başladım. Sanıyorum ikisi birden çok işe yaradı bende. Erbil bey zaten benim yumrutalıkların polikistik overe doğru gittiğini gordu ultrasonda ve hemen bu şeker ve tiroid ölçümlerını istedi. Polikistik over adayısın, yumurtalar yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bakmamız lazım dedi. Bakalım, temmuzda gorücez bir faydası olup olmadığını.

Kızlar değerim 36 çıktı sanırım hamileyim :))) ama yarın ve diğer günde kan vercem değerler yükselir inşallah :)) kaç gündür kendimi yedim bitirdim inanın gözüme uyku girmiyor kaç gündür inşallah şu değerim artar da içim rahat eder lütfen dua edin :KK43:((

Tebrikler !!! Darısı bizim başımıza. :KK16:

Cok saol cnm bnm bnde bianda karar verdim badka hadtaneyle anlasmiktk ama icmden gecn yer buradi senin esinin ne sorunu var acaba

Canım eşim tese ameliyatı oldu sperm bulunamıyordu testlerde. Ama ameliyatta bulundu çok şükür ve donduruldu. şimdi de bende rahimde biraz kalınlaşma varmış ilaç kullanıyorum. Rahim normal kalınlığa dönünce tüp bebeğe geçicez inşallah. İçin rahat olsun canım hem merkez hem doktorlarımız çok iyi ve çok başarılı. Bahçeci ekibi gerçekten bu işte çok başarılı

Şimdiden farkı gordum canım, 17 nisandan beri bebeği düşürmeğe çalışıyorum burdaki doktorların verdiği ilaçlarla. Her ultrason kontolunde bebek düşmüş rahim temiz dediler, gene kanama başladı belki biliyorsundur.

28 mayısta Erbil Bey ultraonla baktı ve direk bebekten parça var düşmemiş dedi. Acil histeroskopi yapıldı ve bir 1 cm bir 0,5 cm parça alındı bebekten kalan. Burdakiler ultrasonla dalak bobrek mi baktılar da düşmüş dediler anlamdım yani

canım ya gerçekten bahçeci çok dikkatli ve işini en iyi yapan bir merkez.inanıyorum sende bebişini alıp döneceksin.seni takip ettim canım.kanamanı ve süreçte salak drlardan neler çektiğini biliyorum.biz türk drlarına güveniyoruz.dualarımdasın canım.inşallah hipoglisemi değerinde normale döner.

Kızlar günaydın herkese,

Bugün tekrar kan vermeye gidiyorum bakalım değerim kaç olmuş inşş yükselmiştir :KK43:(

herkese merhaba belki hatırlayanlar olur tüp bebeğe başlamak için geçen ay doktorumla görüşmeye gittim fakat biraz daha beklemem için ısrar etti bebeğimi kaybedeli 6 ay oluyo hiçbir sorun yok demişti..o yüzden ertelemiştik tedaviyi..onun yerine yumurtlama takibi yapalım dedi doktorum ve yumurta olgunlaşınca çatlatma iğnesi oldum..söylediği günlerde ilişkiye girdik ve hamile kaldım..:KK16: geçen hafta adet günümde öğrendim hamile olduğumu :nazar: doktorumun sözünü dinledim sonunda bebeğime yeniden kavuştum :KK16: cuma günü kontrolüm var kese ve kalp atışı görücem inşallah..allahım herkese bu duyguyu yaşatsın..

Tebrikler ne kadar güzel beklemediğiniz anda bebeğiniz size gelmiş darısı bizlerin başına inşallah...

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz????

Merhaba size de hayırlı cumalar. Bende Bahçecide tedaviye başladım doktorum Mustafa Bahçeci :)) 38 yaşındayım ve 4 tüp bebek negatifim var inşallah bu son olur :KK43:( sizlerin deneyimlerinizi okuyorum genel olarak sonuçlar pozitif bu durum beni çok mutlu etti inş benimde son olur :KK43:(

Merhaba size de hayırlı cumalar. Bende Bahçecide tedaviye başladım doktorum Mustafa Bahçeci :)) 38 yaşındayım ve 4 tüp bebek negatifim var inşallah bu son olur :KK43:( sizlerin deneyimlerinizi okuyorum genel olarak sonuçlar pozitif bu durum beni çok mutlu etti inş benimde son olur :KK43:(

merhaba yyonja; sorun neydi acaba? İnşallah Bahçeci sana uğur getirir ve bebeğine kavuşursun

hayırlı cumalar canım. benim bulantılarım var kafamı kaldıramıyorum nedense :KK43:( bişey yiyemiyorum puff gerçekten sıkıntı çekiyorum ondan yoktum bi iki gündür. Bugün daha iyiyim çok şükür sanada hayırlı cumalar burcum :))

Hayırlı cumalar canım. Valla ne olsun uğraşıyoruz işte benim oğlanın peşinden koşturuyorum yürüyoruz artık teyzesi sağı solu kurcalıyor sağolsun :)) valla darısı başına benden söylemesi ortalıkta bişey bırakma ne bulsa devirip fırlatıyor valla kime çekti biz hala çözemedik :)))

Yaşım 35 ilk deneme Maslak Acıbadem de yapıldı Malatya da oturuyorum. Burada ki birim dede bunlar yapılıyor. Ama insan gidebilecegi en iyi yere gitmek istiyor. Önemli çünkü. Birde daha iyi olur muydu acaba dememek lazim.gerci istanbul a gidince de herkes duyuyor.

Mrb Sadil, benim de yaş 34. 9 aydır bebek olmuyor. Problem sanırım FSH:10.16, yumurta rezervinin az olması. HSG çekildi, sorun yokmuş. Spermiyogramda da anormallik yokmuş. Ben de artık tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım ve Acıbadem Maslak ile görüştüm. Yaş ve FSH nedeniyle hemen tüp bebek en mantıklısı dediler. Senin sorunun neydi, öncesinde aşılama denedin mi? Benim de aklımda Acıbadem Maslak olduğu için şimdilik, sorununu ve tavsiye ettikleri tedavi direk tüp bebek miydi merak ettim. Paylaşabilirsen sevinirim. (istersen özelden de atabilirsin, olursa)

Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.

sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...

Mrb Yildirimm, durumuna üzüldüm.Umarım bu sefer hayırlısıyla gebe kalırsın. Ben de artık tüp bebek merkezlerini araştırıyorum. Merak ettiğim başarısız sonuçların nerede oldu, yaş ve sorunun neydi.

Aslında bence herkes-mesajta kısaca yaş,sorun, merkez ve gebe kalındı/ kalınmadı gibi özetlersek, hepimize daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Tşkrler

Mrb Yildirimm, durumuna üzüldüm.Umarım bu sefer hayırlısıyla gebe kalırsın. Ben de artık tüp bebek merkezlerini araştırıyorum. Merak ettiğim başarısız sonuçların nerede oldu, yaş ve sorunun neydi.

Aslında bence herkes-mesajta kısaca yaş,sorun, merkez ve gebe kalındı/ kalınmadı gibi özetlersek, hepimize daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Tşkrler

merhaba canım,

İnşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur. Ben 35 yaşındayım 3 defa tüp bebek denemem oldu. Bu dördüncü denemem olcak ve 4. deneme için Bahçeci kliniğine karar verdik. Eşimle baya araştırdık bu konuda çok başarılı bi merkezmiş. Doktorlarının hepsi çok iyi ve alanında yine başarılı isimler. Benim doktorum Ümit Göktolga. sizde durum nedir?

Tşkrler

Merhaba canım,

Ben sana kesinlikle Mustafa Bahçeciyi tavsiye ederim. Kaç tane merkez gezdim inan hatırlamıyorum. O kadar klomenler, çatlatma iğneleri falan filan tam 10 yılı aşkın bi süre mücadele verdik. Bende son olarak Bahçeci kliniğine geldim ve Mustafa Bahçeci ile tedaviye başladım çok şükür sonunda evladıma kavuştum. İşi bilen merkezlerde, işi bilen insanların elinde olmak çok güven verici. Laboratuvar, embriyolog, teknoloji ne bileyim her anlamda çok gelişmiş bir merkez. Bence bir git, gör, ön görüşme yap öyle karar ver arkadaşım. Yolun açık olsun inşallah...

Bnde mustafa beyi istiyorm ama on gorusme yapmiyorms o yuzdn ilk once baska doktorla yapacgim tamm dersem orada yaptirmaya mustafa beyi istiyorum acikcasi

merhaba canım,

İnşallah herkes en kısa zamanda bebeğine kavuşur. Ben 35 yaşındayım 3 defa tüp bebek denemem oldu. Bu dördüncü denemem olcak ve 4. deneme için Bahçeci kliniğine karar verdik. Eşimle baya araştırdık bu konuda çok başarılı bi merkezmiş. Doktorlarının hepsi çok iyi ve alanında yine başarılı isimler. Benim doktorum Ümit Göktolga. sizde durum nedir?

Benim yaş 34,bu sene 35 olacağım. FSH 10.18 gibi çıkmıştı. YUmurta rezervi azalması yani. HSG temiz, spermiyogramda da sorun yok. 8-9 aydır ugrastık gebe kalamadım. Zaman geçtikçe panıklemeye başlıyorum, benim yaşımdaki herkes doğuruyor çevrede.
Jinekoloğum 2 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi, 2. ay da estrofem kullandırdı. Yine olmadı. Kist oluşmuş, sanırım o nedenle bu ay tedavisiz geçirelim, sonra 1-2 aşılama deneyelim dedi. Ancak ben infertilite alanında uzman tüp bebklerini araştırmaya başladım. Acıbadem Maslak ile görüştüm, yaş ve FSH nedeniyle zaman kaybetmeden, aşılamaya da gereksiz para harcamadan tüp bebek dedi. Kist için de procto-gyvenol adında bi ilaç verdi. Ancak jinekolgumdan bu ilacın hormon baskılması nedeniyle hamile kalmanın zaten mümkün olmayacağını anlatınca, ilaçtan vazgeçtim. KLomen kistim kendi geçermiş dedi. O nedenle o tüp bebek dr.nu da çok içime sindiremedim. Biraz burdaki yorumlara da bakarak yönleneceğim,tüp bebek merkezi araştırıyorum.

Senin de sorunun yaş nedeniyle FSH yani yumurta rezerv azalması mıydı? Ve önceki başarısız sonuçlarının nerede gerçekleştiğini paylaşmadın, paylaşırsan memnun olurum. Tşkrler

kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar bugün 11. günüm yarın test yaptırmam gerekiyordu ama ben bugün yaptım idrarda çıkmıştı zaten kanda da çıkar dedim veeee değerim 610 çççooooooooooooookkkkkkkkkkkkk mutluyum darısı başınıza Allah hepinize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın sizin sayenizde buldum Bahçeciyi hepinize çok TEŞEKKÜRLER :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tebrikleer Aykız, çok sevindim adına. Herkes anneliği yaşasın. Ben de araştırıyorum ya şimdi, senin ilk denemen miydi? Mesajlarından takip edebildiğim kadarıyla sende sorun yoktu sanırım. Yaş kaçtı, ve FSH problemin var mıydı?
Ben 34üm 35 olacagım bu sene FSH ım biraz sınırdaymış 10.18gibi. Senin durumun neydi. Tekrar çook tebrik ediyorum seni:)

X