- 2 Temmuz 2012
- 424
- 0
merhaba canım,
şimdiden tedavin hayırlı olsun :)) inşallah güzel sonuçlarıda alırız burdan :))
hipoglisemi duymuştum ama tam olarak ne bilmiyorum. şeker hastalığı mı canım? inş daha hızlı kilo verirsin insan bebek hayaliyle neler yapmıyorki... Memnun olman ve tedavini kabullenmen çok güzel o zaman Türkiyeye bekliyoruz seni :)))
Merhaba canım,
Hiopglisemi düşük kan şekeri demekmiş ben de yeni oğrendim. yemek yedikten sonra saçmalayan pankreas çok fazla insülün salgılayıp kandaki şekeri çok düşürüyormuş. Bu da halizlik, kilo, uyku hali, kelimeleri unutma gibi bende de olan sendromlar yaratıyomuş. Tam bi hastalık değil semptompmuş, dikkatli yiyerek ve ilaçla düzeliyormuş. Doktor temmuza kadar kullnamam için bir ilaç verdi, şimdi daha iyi hissediyorum işte. İnşallah bebiş gelirse daha da iyi hissedicem :)
Sorma canım, hollandada şaka gibi olaylar yaşadım, en basiti yumurta toplama işini bayıltmadan lokal anestesisiz, canlı canlı yaptılar, çok canım yandı... düşün yani, daha ne soyliim...Merhaba elfje, tedavin hayırlı olsun.. inşallah çektiğin o sıkıntıların son bulur ve mutlu sona ulaşırsın. Bende histereskopi oldum polip vardı bende. Yanş içeride parça bırakıp nasıl temiz derler ben anlamıyorum dediğin gibi onlar kesin iç organlara bakmışlardır :)))))
selam elfje, tedavin hayırlı olsun.
O kadar kısa sürede ilaçlarla mı kilo verdin? bende akupunktura gidiyorum Hasan Ali Beye. Kendisi Bahçecide zaten. benimde fazla kilolarım var veremiyordum bide polikistikover hastasıyım ( Ama acilen vermem gerek yoksa tüp bebeğe geçemicez ( herşey bebiş için herşey......
Merhaba, doktorun verdiği ilacın yanında, hipoglisemisini yeşil kahve çekirdeği ile düzelten bir arkadaşımın tavsiyesiyle sabah akşam yeşil kahve çekirdeği içmeye başladım. Sanıyorum ikisi birden çok işe yaradı bende. Erbil bey zaten benim yumrutalıkların polikistik overe doğru gittiğini gordu ultrasonda ve hemen bu şeker ve tiroid ölçümlerını istedi. Polikistik over adayısın, yumurtalar yumurtalık sınırına dizilmeye başlamış, bakmamız lazım dedi. Bakalım, temmuzda gorücez bir faydası olup olmadığını.