Selam kızlar,
bende burçak hanımın hastasıyım....5.tüpbebeğimi deneyecem....ocak ayında ilk kez burçak hanımla denedik negatif sonuçlandı..
doktorum şimdi bana "gebelik aşısından "bahsetti....aranızda gebelik aşısını uygulayan oldu mu????? uygulandıysa sonuç ne oldu merak ediyorummm..yazarsanız sevinirim.....
hoşbulduk canım :)) bilgilerin için cok teşekkür ederim.. hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı olarak kucağına alırsın inş...fulyada karar kıldık gibi.. yakınlarında öğretmen evi varmı biliyormusun canım..
Canım Beşiktaşta var öğretmeni ve Fulyaya yakın.
cok sağol canım araştırıcam ...
slm arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.. ben brüksel, umut tüp bebek merkezi ve bahçeci fulya arasında kararsız kalmştım.. mustafa bahçecinin methini çok duydum ve sanırım kararımı da verdim inş temmuz ayında Rabbim nasip ederse orda yaptırmak istiyorum... ankaradan geleceğim için fiyat ve konaklama konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.. bu 3. denemem olacak inş.. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yardımcımız olsun inş..
Canım biraz kendinden bahseder misin kaç yaşındasın, sorun ne? kaçıncı denemeydi yazdın galiba ama unuttum :))
canım benimde bildiğim aralarındaki fark Umutta rapor geçiyor Fulyada geçmiyor. Onun dışında herşey aynı..Ben Fulyada tedavi görüyorum 4950 tl tüp bebek + ilaçlar işte. Ama ilaçlar kişiye göre verilen ilaca değişiyor. ben istanbulda yaşıyorum canım konaklama araştırmadım zaten ama vardır anlaşmalı oldukları otel falan arayıp sor istersen
anladım canım cok saol.. hayırlı olsun tedavin transfer ne zaman??? Beşiktaş öğretmen evi varmış ama kapanmış dediler bizde şişli öğretmen evi düşündük yakın mı canım oraya ???
Canım ben geçen ay çok şükür gebelik haberimi aldım :)) şuan hamileyim ve ilk denememde tuttu. Ben 33 yaşındayım. sizde sorun eşinde sanırım. Size tavsiyem Bahçeciden Emre Beyden randevu alın Emre Bakırcıoğlu erkek sorunlarıyla ilgileniyor sonra tüp bebek için hazırlıyor. Ayrıca çok başarılı bi doktor aklında bulunsun :)) Bide Şişli - Fulya arası yakın taksiye binerseniz 10 dk falan
senin adına cok sevindim canım Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inş...evet sorun eşimde canım.. biz mustafa beyi düşünüyorduk ama emre beyin adınıda cok duydum..sen kime yaptırdın... sizde sorun kimdeydi
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 44 yaşındayım.Şubatta bir kürtajım oldu.Tüp bebek denemek istiyorum.Mustafa Bahçeci için araştırma yapıyorum.
İstanbul da oturmuyorum.Umut tüp bebek,Şişli Memorial ve Şifa kararsızım ne dersiniz?
Fikirlerinizi bekliyorum.Birde bizim yaşımızdakiler için pek şans vermiyorlar.Hormon değerlerim normal.Yumurtamda var.
En son histeroskopi oldum.Herşey normal dediler ama.Tüp bebek mi yoksa direkt yumurta donsayonumu kafam çok karışık.
Tşk,
merhaba canım hoşgeldin :)) eğer her şey normal görünüyorsa olmaması için sebep yoktur herhalde. Bahçeci gerçekten çok başarılı bi merkez sadece bu işi yapan ekip var orda. Tüp bebekte laboratuvar, embriyologlar, kullanılan teknoloji bunlar çok önemli ve Bahçeci bu konuda çok ileri düzeyde bi merkez. Ben ilk denememde hamile kaldım umarım sende ilk denemede pozitifi görürsün canım. Mustafa Bahçeci Prof zaten bu işin ustası. bi git görüşme yap içine neresi sinerse orda karar kıl. Bi dene canım eğer olmazsa donasyonu dene belki ilk denemede olcak nerden bilebilirizki değilmi??
Günaydın canım. benim doktorum Ümit Göktolga. bizde sorun bende olduğu için Emre Beyle ilgili bi durumumuz olmadı. Ama sizde eşinde olduğu için eşini Emre Bey görebilir. Ama yine takibinizi işte transfer falan işlemini Mustafa Bey yapabilir. Yani Emre bey erkekteki sorunla ilgileniyor anlatabildim mi yaa saçmaladım galiba :))))
Merhaba,
Hangi merkezinde tedavi oldunuz.Yaşımdan dolayı şansım çok düşükmüş.O nedenle en iyisini seçmem lazım.Anadolu yakasındakinemi yoksa Fulya dakindemi tedavi oldunuz ? Tşk,
Herkese merhabalar. Dün test günümdü arkadaşlar ve çok şükür sonucum pozitif:))
Doktorum Ümit Göktolgaya çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki bizimle tedavi boyunca ve öyle güzel umutlandırdıki hep olmayacak derken mutlu haberi dün aldık. Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Ümit Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah..
günaydın tatlım.. yok canım ne saçmalaması gayet güzel anlatmışsın :) anladım ben seni cok saol..
insan karar veremiyor hangi doktora gitsem diye... Emre Bey de erkek faktörüne bakıyorsa değerlendirmek lazım hayırlısı olsun herşeyin teşekkürler tatlım :)
Herkese merhabalar. Dün test günümdü arkadaşlar ve çok şükür sonucum pozitif:))
Doktorum Ümit Göktolgaya çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki bizimle tedavi boyunca ve öyle güzel umutlandırdıki hep olmayacak derken mutlu haberi dün aldık. Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Ümit Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah..
rica ederim şekerim ne demek)
valla herkese aynı şeyi söylüyorum gidin, görün, konuşun, görüşme yapın sonra karar verin. İçinize sinmesi lazım sonra tabiki karar sizin. Ama Bahçeci çok başarılı bi ekip bunu rahatlıkla söylüyorum. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın ne kadar zor iyi bilirim. Hele bide etrafınızda çenesi düşük bi ton insan varsa....