Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))

ayyyyyy canım benim hamilesin Allahım Allahım bu ne güzel bi haber :))) çok sevindim arkadaşım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok duygulandım heee darısı başımıza inşallah...

test değerin kaç çıktı canım ?? eee anlat yaa nasıl oldun haberi allınca eşinin tepkisi falan merak ederim ben böyle şeyleri :)))

Neee sizzz mi geldiniz? Canım benim pozitifi gördün hee çok şükür :)) Rabbim tamamına erdirsin Karapekcim Allahım kucağına almanı nasip etsin ne güzel yaaa valla çok mutlu oldum :))))

Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallah :))

CAnım benim gözünaydın hayırlı olsun arkadaşım :)) Rabbim bizlerede nasip etsin inşşş.. bende Bahçecide tedaviye başladım senin doktorun kimdi acaba karapek?

çok sağol canım benim doktorum Gürkan Arıkan canım

ayyyyyy canım benim hamilesin Allahım Allahım bu ne güzel bi haber :))) çok sevindim arkadaşım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok duygulandım heee darısı başımıza inşallah...

test değerin kaç çıktı canım ?? eee anlat yaa nasıl oldun haberi allınca eşinin tepkisi falan merak ederim ben böyle şeyleri :)))

test değerim 136 çıktı kızlar. ya doktor bey tebrikler deyince eşim hemen bana sarıldı ve dün sanki yeni sevgililer olur ya onlar gibiydik. sürekli elimi tutuyor akşamda çiçek almıştı çok güzeller bi görsen :)) ben zaten baya ağladım sevinçten tabi.
sanki daha şimdiden evimize ayrı bi hava geldi ayrı bi mutluluk.. sağ salim geleceği günü beklicez şimdi :))

Kızlar günaydın şeyyy bizz geldik teyzeleri :))

karapek arkadaşım hayırlı olsun.sonucunu görünce çok sevindim.Rabbim sağlıklı olarak kucağında da göstersin.Büyük Rabbim bana ve bu yolda olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

karapek arkadaşım hayırlı olsun.sonucunu görünce çok sevindim.Rabbim sağlıklı olarak kucağında da göstersin.Büyük Rabbim bana ve bu yolda olan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Canım Allah razı olsun çok tşk ederim. senin tedavin ne aşamada her zaman yazmıyosun sen :KK43:(

Canım Allah razı olsun çok tşk ederim. senin tedavin ne aşamada her zaman yazmıyosun sen :KK43:(
cnm biz tedaviye ağustos sonu gibi başlamayı düşünüyoruz.tabi öncesinde emre beyle konuşmak lazım.çünkü eşim 2.ye mikrotese olacak.üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyomuş oda ağustos sonuna denk geliyor.bu ara işler çok yoğun fazla fırsat bulamıyorum girsemde okuyup çıkmak zorunda kalıyorum hemen.böyle boş vakit buldukça güzel haberleri kutlamaya çalışıyorum :))

Karapekcim, hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :))) Darısı bizlere olsun inşallah...... benim yarın transferim var 5.güne kadar geldik inşallah bende senin gibi hamileyim yazabilirim... Bana dua edin olurmu arkadaşlar hepinize sevgiler...

Kızlar pembenin sonucu negatifmiş çok üzgünüm :KK43:( kendiside çok üzgün :KK43:(

O kadar içten diliyorumki Rabbim isteyen, dileyen herkese evlat nasip eyle.. Sen büyüksün ne dersen o olur, sen ol de olsun.. evlatla sınanmak çok zor bi sınav sadece senden diliyoruz ve sabırla bekliyoruz....

Kızlar pembenin sonucu negatifmiş çok üzgünüm :KK43:( kendiside çok üzgün :KK43:(

O kadar içten diliyorumki Rabbim isteyen, dileyen herkese evlat nasip eyle.. Sen büyüksün ne dersen o olur, sen ol de olsun.. evlatla sınanmak çok zor bi sınav sadece senden diliyoruz ve sabırla bekliyoruz....

pembeye sabırlar diliyorum canım..
duanada kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnn.

Slm canım.ben Bahçeci Fulyada tedaviye başladım yani bundan 3 hafta önce ön görüşme yaptık ve gayet olumlu bi görüşmeydi. şimdi adet olmayı bekliyorm. gerek doktorum gerek tüm ekip ilgi alaka çok iyiydi. bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek deniycem ve bahçeciyi bende çok duymuştm. bence sende ön görüşme yap. görüşmeden sonra karar vermen daha doğru olur ben öyle karar verdim.

merhaba.doktorunun ismini öğrenebilirmiyim.bizede orayı önerdiler.adet olmayıbekliyom bende

Arkadaşlar merhaba,

Ben 10 yıllık çocuk mücadelemde o kadar doktor gezdimki anlatamam... En sonunda tavsiyeler üzerine son tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde yaptık doktorum Mustafa Bahçeci ve şuanda çok şükür doğumuma gün sayıyorum :)) Sizlerede tavsiyem en azından bi gidin görüşün, konuşun ona göre karar verin. Sizlerin şuan neler çektiğini ve neler hissettiğini inanın çok çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince bende duyurmaya çalışıyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhaba,

Ben 10 yıllık çocuk mücadelemde o kadar doktor gezdimki anlatamam... En sonunda tavsiyeler üzerine son tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde yaptık doktorum Mustafa Bahçeci ve şuanda çok şükür doğumuma gün sayıyorum :)) Sizlerede tavsiyem en azından bi gidin görüşün, konuşun ona göre karar verin. Sizlerin şuan neler çektiğini ve neler hissettiğini inanın çok çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince bende duyurmaya çalışıyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba hayırlı olsun inşallah kolaylıkla doğumunuzu atlatırsınız.. Sizler gibi başarılı sonuçları gördükçe bizler daha da umutlanıyoruz. Çok sağolun darısı başımıza :))

Kızlar nasılsınız? Sonunda iğnelere başladım bende :)) kırmızılarım geldi hafta sonu hehehehe :)))) stresten geç olmuşum doktorum öyle dedi yoksa korkmana gerek yok dedi. Bakalım bismillah dedik :))

slm arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.. ben brüksel, umut tüp bebek merkezi ve bahçeci fulya arasında kararsız kalmştım.. mustafa bahçecinin methini çok duydum ve sanırım kararımı da verdim inş temmuz ayında Rabbim nasip ederse orda yaptırmak istiyorum... ankaradan geleceğim için fiyat ve konaklama konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.. bu 3. denemem olacak inş.. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yardımcımız olsun inş..

slm arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.. ben brüksel, umut tüp bebek merkezi ve bahçeci fulya arasında kararsız kalmştım.. mustafa bahçecinin methini çok duydum ve sanırım kararımı da verdim inş temmuz ayında Rabbim nasip ederse orda yaptırmak istiyorum... ankaradan geleceğim için fiyat ve konaklama konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.. bu 3. denemem olacak inş.. Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yardımcımız olsun inş..

merhaba canım, hoşgeldin aramıza :)) bende 4 negatif denemeden sonra Mustafa Bahçeciye karar verdim ve Allahıma şükürler olsun 5. denemede hamileyim :)) çok başarılı bi doktor zaten Prof kendisi. anlaşmalı oldukları oteller var canım. Kalacağın güne göre tabiki otel fiyatı değişiyor. Umut tüp bebekte Bahçeci kliniği Fulyada Bahçeciye ait. Aralarındaki fark Umutta SSK geçiyor ama Fulyada geçmiyor. Onun dışında teknoloji ve laboratuvar olarak ikiside aynı sadece dediğim gibi Umutta rapor geçiyor. Umutun fiyatı bilmiyorum ma Fulyada tüp bebek 4950 tl canım. bide ekstra ilaç ücreti var o da kullanacağın ilaca göre değişiyor.

Selam kızlar,

bende burçak hanımın hastasıyım....5.tüpbebeğimi deneyecem....ocak ayında ilk kez burçak hanımla denedik negatif sonuçlandı..
doktorum şimdi bana "gebelik aşısından "bahsetti....aranızda gebelik aşısını uygulayan oldu mu????? uygulandıysa sonuç ne oldu merak ediyorummm..yazarsanız sevinirim.....

merhaba canım, hoşgeldin aramıza :)) bende 4 negatif denemeden sonra Mustafa Bahçeciye karar verdim ve Allahıma şükürler olsun 5. denemede hamileyim :)) çok başarılı bi doktor zaten Prof kendisi. anlaşmalı oldukları oteller var canım. Kalacağın güne göre tabiki otel fiyatı değişiyor. Umut tüp bebekte Bahçeci kliniği Fulyada Bahçeciye ait. Aralarındaki fark Umutta SSK geçiyor ama Fulyada geçmiyor. Onun dışında teknoloji ve laboratuvar olarak ikiside aynı sadece dediğim gibi Umutta rapor geçiyor. Umutun fiyatı bilmiyorum ma Fulyada tüp bebek 4950 tl canım. bide ekstra ilaç ücreti var o da kullanacağın ilaca göre değişiyor.

hoşbulduk canım :)) bilgilerin için cok teşekkür ederim.. hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı olarak kucağına alırsın inş...fulyada karar kıldık gibi.. yakınlarında öğretmen evi varmı biliyormusun canım..

X