Bahçeci de Raporlu Tüp Bebek Yaptıran Var mı ?

Çok teşekkür ederim canım İnşallah gönlünce olur herşey

Merhaba ben bahçeci fulya da mehmet reşit asoğluna başladım. Gitmeden raporumu da çıkarmıştım fakat raporlu hasta kabul etmiyormuş bizde doktorumuzdan vazgeçmedik. Para zor kazanılıyor ama evlat isteği dünyalara beden Allah sağlık versin çalışır öderiz dedik ki ben raporu aldığımda bana devlet hastanesi ilaçları yazmam özelden alırsın dedi eee zaten aradaki farkta kalkmış oldu şuan tedavideyim dualarınızı bekliyorum. Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın kızlar.

Zaten raporlu fiyatla normal hastane ücreti arasında 2900 fln fiyat farki var pek birşey değil yani sadece raporda ilaç ücretinden kar ediliyor . Bende devlette çıkarttım raporumu ilaçlarımı yazdırdım hemen aldım. Ama başka ilaç kullandirdi o başka... Bazı ilaçlar elimde kaldı. Durumum netlessin artık düşüncem birsey

Benim devlet hastanesindeki doktorum ben sana ilac yazmam dedi. Özelden alirsin dedi o yüzden de boşuna rapor için savaştım ben yaa neyse hayırlısı böyleymiş ya ne bin liralar iki bin liralık çıkıyor düşünmemek lazım çok fazla. Allah sonunda bebisler nasip etsin kizlar cümlemize...

Yaaa.. onuda ilk duydum rapor çıkınca raporda zaten ilaçlar yazıyordu benim ne kullanacağım kaç doz kullanacağım. Sadece reçete ettirdim sonrasinda

Yaaa.. onuda ilk duydum rapor çıkınca raporda zaten ilaçlar yazıyordu benim ne kullanacağım kaç doz kullanacağım. Sadece reçete ettirdim sonrasinda
bir de bana sor duyunca yıkıldım. o kadar uğraştım rapor için ama ilaçları yazamam dediler ısrar da ettim faydası olmadı. Başkaları devlette yazdırmış dedim yok öyle bir uygulama dediler inan çok şaşırdım.

bahçecide tüp bebek raporu geçiyordu ilaçları kendileri yazıyorlar ben sadece ilaçları ilk bir ay içinde almak lazım diye biliyorum

Merhaba bende bahçecide tedavi oluyorum ben bu rahim dinlendirme ücretini çok saçma buldum sonuçta onların tedavi amaçlı yapmış olduğu hiçbirşey yok yani bir tek banamı mantıksız geldi. Bende raporlu hastayım dediğiniz gibi pergoverisi karşılamadı ki içinde 3 tane var ve ücreti 1.200 TL’di ben 3 kutu kullanmak zorunda kaldım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırızda bu yaşadığımız maddi manevi sıkıntıları unuturuz

bahçecide tüp bebek raporu geçiyordu ilaçları kendileri yazıyorlar ben sadece ilaçları ilk bir ay içinde almak lazım diye biliyorum
raporlu hasta kabul ediyorlar fakat benim gittiğim doktor kabul etmiyor. Yoksa genel olarak bahçeci grup kabul ediyor bazı doktorlar istisnai raporlu hasta almıyor.

Yani canım bu yola çıkınca ne isterlerse yapıyorsun dediğin gibi Allah yardımcımız olsun. Bir an önce kavuşuruz bebeklerimize.

Ben mi şansızım nedir? o kadar raporla uğraştım doktor ben sana ilaçları yazamam dediği için raporu yaktım. Anlam veremedim. Tüm birikimi yatırmak varmış kaderde hayırlısı olsun inşallah.

Ben mi şansızım nedir? o kadar raporla uğraştım doktor ben sana ilaçları yazamam dediği için raporu yaktım. Anlam veremedim. Tüm birikimi yatırmak varmış kaderde hayırlısı olsun inşallah.
Yani ztn raporda ilaçlar birtek iyi oluyor uyguna geliyor baya onun dışında tedavide pek etkisi yok

Ama raporlu yapmıyor derileri bize de. Anlamadım şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…