• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci de Raporlu Tüp Bebek Yaptıran Var mı ?

Ben Ebru Öztürk ün hastasıyım zeynep kamilde rapor çıkarttım. İki negatif aşılamam vardı . Tüp bebege karar verdikten sonra merkezleri gezmeye başladık bahceciye eurofertile medicanaya falan görüşmeye gittik. Bahçeci de karar kıldık.
16.500 tl tup bebek ucreti raporlu olunca 13.500 dü sanırım. Ama ilk aşamada ucreti raporsuz gibi ödüyorsun daha sonra sgk onayladığında geri yatırıyormuş 3 bin tl sanırım, biz daha tamamlamadığımız icin yatmadı henüz . Ve rapor ilaçların %80 nini karşılıyor biz 8 bin tl lik ilaçları 1600 tlye aldık. İlk görüşme de 6 ay geçerli muayene ücreti ödedik 1000 tl . Normalde ücretsiz oluyor ön görüşme ama doktor muayene edelimmi sizi diyince bizde nasılsa orda başlayacağımız için muayene oldum. Daha sonra adetle beraber tedaviye gidince 4950 tl ödedik bu kan hormon tahlillerini falan ücreti. Sonra yumurta toplama günü 11.550 daha ödedik toplamda 16.500 yani. Sonra bana rahim dinlendirme yapılmasına karar verilince 2950 rahim dinlendirme ücreti ödedik . Şimdi embriyolarım kalırsa fazladan onları saklamak istediğimiz için 3.500 tl daha ödücez . Simdilik bu kadar daha sonra başka birsey çıkarmı bilmiyorum. Yani şimdiye kadar 22 bin harcadık embriyo dondurma hariç. Eğer ki geri 3 bin yatarsa tedavi sonunda o da embriyo dondurmayı karşılar sanırım. Eger yatmazsa (öyle de bir ihtimal varmış)ozaman 25 bin falan tutmuş olucak . Hayırlısı inşallah hepimiz için 🤲🌹
Ozaman raporlu hasta bakiyor Ebru hanım,
Benimde koç üniversitesi de iki negatif asilamam. Var, tüp bebek için nereye gitsem kararsızım

Ebru Öztürk te tedavi gördüm canim . Ben memnun kaldım öneririm yani . Düzenli bir sistemleri var
oyle kafam karısık kı anlatamam.
avcılarda oturuyorum, ıs yerım tekstılkentte. yumurta takıbınde ıse gıdıp gelmem gerekecek ızın alamam ancak transfer sonrası ızın alıcam.
koç unv. asılama oldum orayla da goruscem,mega medıpolde gonca hnaım var, bırde bahcecı ama hıcc net degılım suan bakalım.

oyle kafam karısık kı anlatamam.
avcılarda oturuyorum, ıs yerım tekstılkentte. yumurta takıbınde ıse gıdıp gelmem gerekecek ızın alamam ancak transfer sonrası ızın alıcam.
koç unv. asılama oldum orayla da goruscem,mega medıpolde gonca hnaım var, bırde bahcecı ama hıcc net degılım suan bakalım.
Ya o kadar zor birsey ki merkez secimi biz sırf iki ay buna uğraştık. Ama siz avcılardaysaniz zor olmazmı altunizade , gerci arabayla pek sıkıntı olamz ama . Fulyadada varmış sanırım orayi düşünmüşmüydünuz

Ya o kadar zor birsey ki merkez secimi biz sırf iki ay buna uğraştık. Ama siz avcılardaysaniz zor olmazmı altunizade , gerci arabayla pek sıkıntı olamz ama . Fulyadada varmış sanırım orayi düşünmüşmüydünuz
Kuzum zor gerçekten valla.
Altunizade uzak bana ya, işe gidip gelmem de gerkecek iş yerim Tekstilkent te.
Mega Medipol ile bir görüscem

Merhaba ben bahçeci fulya da mehmet reşit asoğluna başladım. Gitmeden raporumu da çıkarmıştım fakat raporlu hasta kabul etmiyormuş bizde doktorumuzdan vazgeçmedik. Para zor kazanılıyor ama evlat isteği dünyalara beden Allah sağlık versin çalışır öderiz dedik ki ben raporu aldığımda bana devlet hastanesi ilaçları yazmam özelden alırsın dedi eee zaten aradaki farkta kalkmış oldu şuan tedavideyim dualarınızı bekliyorum. Allah'ım kucaklarımızı boş bırakmasın kızlar.
Merhaba mra da başladığınızı yazmışsınız tedaviniz nasıl gidiyor? Toplam ücret ne kadar verdiniz ? Raporu kabul etmemesine üzüldüm çünkü ben de rapor çıkartıp ona gitmeyi düşünüyordum. Şimdi fiyat konusu benim için çok daha önemli olacak o yüzden size de sormak istedim. Raporun büyük faydası olurdu en azından ilaçlarda. Yıkıldım resmen 🥺

Merhaba mra da başladığınızı yazmışsınız tedaviniz nasıl gidiyor? Toplam ücret ne kadar verdiniz ? Raporu kabul etmemesine üzüldüm çünkü ben de rapor çıkartıp ona gitmeyi düşünüyordum. Şimdi fiyat konusu benim için çok daha önemli olacak o yüzden size de sormak istedim. Raporun büyük faydası olurdu en azından ilaçlarda. Yıkıldım resmen 🥺
ben başladım ve şuan hamileyim bin şükür açıkçası temmuz da zamlar tekrar gelmiş sadece klinik ücreti 21 bin falandı benim zamanımda şuan daha da uçmuş durumda malesef :(

Raporlu olunca fiyatlar nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Merhaba ben mart ayinda yaptırmıştım fiyatlar pek aklimda yok ama raporun baya faydası dokundu bize. Tedavidede indirim oluyor ama en cok ilaclarda oluyor. O zamn 9 bin tl tutan ilaclari 2 bin tlye falan almıştık sanırım

Back