Bahçeci de Raporlu Tüp Bebek Yaptıran Var mı ?

Ozaman raporlu hasta bakiyor Ebru hanım,
Benimde koç üniversitesi de iki negatif asilamam. Var, tüp bebek için nereye gitsem kararsızım

Ebru Öztürk te tedavi gördüm canim . Ben memnun kaldım öneririm yani . Düzenli bir sistemleri var
oyle kafam karısık kı anlatamam.
avcılarda oturuyorum, ıs yerım tekstılkentte. yumurta takıbınde ıse gıdıp gelmem gerekecek ızın alamam ancak transfer sonrası ızın alıcam.
koç unv. asılama oldum orayla da goruscem,mega medıpolde gonca hnaım var, bırde bahcecı ama hıcc net degılım suan bakalım.

Ya o kadar zor birsey ki merkez secimi biz sırf iki ay buna uğraştık. Ama siz avcılardaysaniz zor olmazmı altunizade , gerci arabayla pek sıkıntı olamz ama . Fulyadada varmış sanırım orayi düşünmüşmüydünuz

Kuzum zor gerçekten valla.
Altunizade uzak bana ya, işe gidip gelmem de gerkecek iş yerim Tekstilkent te.
Mega Medipol ile bir görüscem

Merhaba mra da başladığınızı yazmışsınız tedaviniz nasıl gidiyor? Toplam ücret ne kadar verdiniz ? Raporu kabul etmemesine üzüldüm çünkü ben de rapor çıkartıp ona gitmeyi düşünüyordum. Şimdi fiyat konusu benim için çok daha önemli olacak o yüzden size de sormak istedim. Raporun büyük faydası olurdu en azından ilaçlarda. Yıkıldım resmen

ben başladım ve şuan hamileyim bin şükür açıkçası temmuz da zamlar tekrar gelmiş sadece klinik ücreti 21 bin falandı benim zamanımda şuan daha da uçmuş durumda malesef

Raporlu olunca fiyatlar nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Merhaba ben mart ayinda yaptırmıştım fiyatlar pek aklimda yok ama raporun baya faydası dokundu bize. Tedavidede indirim oluyor ama en cok ilaclarda oluyor. O zamn 9 bin tl tutan ilaclari 2 bin tlye falan almıştık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…