Bahçeci cem çelik hastaları yada deneyimli olanlar

Cnm asistanı nı yada hemşireyi arayıp sor
Onceden planını yapmıs olursun
Transfer surecinde yine kandan hormonlara bakılıyor ve usgden rahim kalınlığına.

Cnm asistanı nı yada hemşireyi arayıp sor
Onceden planını yapmıs olursun
Transfer surecinde yine kandan hormonlara bakılıyor ve usgden rahim kalınlığına.
Bende 1 ay dinlendirme yaptık .. şimdi adet olmam lazım ama olamıyorum bugün olmam lazımdı 3 gündür sadece sabahları çok az pıhtı geliyo o kadar sonra kesiliyo .. Cem bey ile görüştük 1 hafta bekleyelim.dedi .. aynı durumu yaşayan varmı ?

Merhaba rahim dinlendirme sonrası hemen adet oldunuz mu gecikme oldu mu ?

Bekliyorum bakalım. Kızlar cem hocanın axistsninin numarasi sizde var mı varsa bana özelden atabilir misiniz adet olunca asistanimla ilatisime geçin dedi ama nosunu bilmiyorum

Bekliyorum bakalım. Kızlar cem hocanın axistsninin numarasi sizde var mı varsa bana özelden atabilir misiniz adet olunca asistanimla ilatisime geçin dedi ama nosunu bilmiyorum
Bende cem beyin numarasi var isterseniz ona watsaptan yazin o sizi asistanına aratsin ben ona yazmistim araticam sizi dedi asistani merkezin numarasindan aradi.

Merhaba öncelikle hayirli olsun Allah kucagina almak nasip etsin bende karrasizim bursada defalarca tedavi gordum.cem bey.konusunda kararsizim toplam fiyat neoldu ekstra bi islem yaptimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…