Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bahçeci cem çelik hastaları yada deneyimli olanlar
- Konu Sahibi Cinar1453
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2007
- 117
- 89
- 298
Canim benim kuzenim cem beye gitti. Kadin faktorlu problemleri vardi. Yasi 36’ydi. Ilk denemesinde gebe kaldi. Ben de subat ayi icin cem beyden randevu aldim sirf kuzenim burada tedavi gordu diye ama telefonda gorustugumuz kadariyla cok ilgili oldugunu hissettiremedi bana. Isinamadim. Hos zaten isindigim bir yer de olmadi henuz. Ben sirasiyla bahceci, florance sisli ve acibadem maslak ile gorusecegim. Belki gorusme sonrasi fikrim degisir.
Bende ebru hanimla gorusdum bakcecide bana guler yuzlu geldi tedavuge bu ay baslicakdm onunla rahim filmi testlerum hepsi hazirdi. Fakat dun burda birinin yaziisini okudum ebru hanimla ikgiki cok etkiledi beni kotu anlamda olumsuz bir yorumdu artk dogru yada yanlis bilemem ama insan cok etkileniyor bu durumda her sozden surecden kafam zaten karisdi cem mi ebrumu die o yorumdan snra birde cem beyle gorusme yapmaya karar verdm aksi takdirdi icim rahat etmicek heo ileriye donuk bir keske olmasini istemedm icimde ztn takintili bir insanim zor bu isler birine guvenmek yola ckmak ama omce Allah 'a guven doktorlar bir vesileCanim benim kuzenim cem beye gitti. Kadin faktorlu problemleri vardi. Yasi 36’ydi. Ilk denemesinde gebe kaldi. Ben de subat ayi icin cem beyden randevu aldim sirf kuzenim burada tedavi gordu diye ama telefonda gorustugumuz kadariyla cok ilgili oldugunu hissettiremedi bana. Isinamadim. Hos zaten isindigim bir yer de olmadi henuz. Ben sirasiyla bahceci, florance sisli ve acibadem maslak ile gorusecegim. Belki gorusme sonrasi fikrim degisir.
- 26 Temmuz 2007
- 117
- 89
- 298
Anladim canim biliyorum cok zor bir surec. Tup bebek merkezleri ve cogu doktor da hastalari cok oldugu icin baya ilgisiz. Ben de bu durumdan cok rahatsizim. Ebru hanimin bir kac olumsuz yorumunu ben de okudum. Klinik bana ilk ebru hanimi onermisti ama ben hemen degistirip ilk gorusmemi cem bey ile yapmak istedigimi soyledim. Subat ayinda gorusecegim ama kendisi ile devam eder miyim bilmiyorum.Bende ebru hanimla gorusdum bakcecide bana guler yuzlu geldi tedavuge bu ay baslicakdm onunla rahim filmi testlerum hepsi hazirdi. Fakat dun burda birinin yaziisini okudum ebru hanimla ikgiki cok etkiledi beni kotu anlamda olumsuz bir yorumdu artk dogru yada yanlis bilemem ama insan cok etkileniyor bu durumda her sozden surecden kafam zaten karisdi cem mi ebrumu die o yorumdan snra birde cem beyle gorusme yapmaya karar verdm aksi takdirdi icim rahat etmicek heo ileriye donuk bir keske olmasini istemedm icimde ztn takintili bir insanim zor bu isler birine guvenmek yola ckmak ama omce Allah 'a guven doktorlar bir vesile
Allah hayirlisini versin, sen icini ferah tut ve en cok guvendigin doktor kimse onunla devam et.
Bir cok konuyu da netten arastir cunku bu doktorlar yanina gidince hicbir sey anlatmiyor ama youtube olsun, gazete koseleri olsun bu mecralarda reklam icin tum bildiklerini bulbul gibi sakiyorlar ne yazik ki.
Merhaba nasil gidiyor tedaviniz yada nasl sonuclandi ?Merhaba arkadaşlar cem beyle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim ilk denemem umut tüp bebekte selen hanımlaydı kendisi ankaraya gidince cem bey le devam ettim.
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
Kac yasindasiniz sorununuz neydi ? Birde olumsuz olma.sebebibenim de cem beyde 2. denemem ilki negatifti.biz rapor kullanacağımız için merkezi tercih etti.Genel olarak hocadan da merkezden de memnunuz ama çok yoğun olması biraz tedirgin ediyor:/
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
Erkek infertilitesi bizim.sperm dna hasarına baktık negatiften sonra 98.7 hasar çıktı.9 aylık tedavi sorası 3e düştü. ama dün toplanan 13 yumurtadan 5i olgun çıkmış 3ü döllenmiş.sanırım yumurtalar da çok kaliteli değil.:/ sizin problem nedr?Kac yasindasiniz sorununuz neydi ? Birde olumsuz olma.sebebi
Esinin spermimi dusukdu morfolojisi fln. Bnmde esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk cnmErkek infertilitesi bizim.sperm dna hasarına baktık negatiften sonra 98.7 hasar çıktı.9 aylık tedavi sorası 3e düştü. ama dün toplanan 13 yumurtadan 5i olgun çıkmış 3ü döllenmiş.sanırım yumurtalar da çok kaliteli değil.:/ sizin problem nedr?
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
Sayı hız morfoloji düşük hepsi. başarısızlığı dna hasarına bağlamışlardı.tüp bebek için sayı hız morfoloji yeterliydi.Esinin spermimi dusukdu morfolojisi fln. Bnmde esimin sperm sayisi ve hareketi dusuk cnm
Sayı hız morfoloji düşük hepsi. başarısızlığı dna hasarına bağlamışlardı.tüp bebek için sayı hız morfoloji yeterliydi.[/QUOTk
Kacdi cnm sayi hiz morfoloji ?
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
ml'de 2-5 milyın arasında değişiyodu.hız son testler %40 falandı.morfoloji de %4-5 değişiyodu.sizde nasıl durum?Kacdi cnm sayi hiz morfoliji ?
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
morfoloji krugere göre mi %85 .Baya iyiymişCnm bizimde en son 5 milyon du hareketi 45 morfoloji 85 bakalim ne olcak cok korkuyrm bnde bu ay baslicam cem beyle ins..iyi olur hersey yasin kcdi cnm. Smdi devammi ediyorsn tedaviye
- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
kruger kriterlerine göre alt sınır %4 normal sayılıyo ondan dedim %85 maşallah çok iyiBakdm smdidee anlamina valla cnm o kdr bilmiyrm morfoloji 85 yazio iste kagitta kruger fln olarak ayri mi yazmasi lazim testlerde