Allah tamamına erdirsin canım güzel telaşlar, mutluluklar sanadamerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ve bütün sorularımın cevabını burada görünce çok sevindim:)
25 eylüde nişanım var:)
Bohça telaşları başladı ve bu bohçayı görünce en azından alışveriş hakkında aklımda fikir oluştu:)
Çok teşekkürler, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:)
güzel dileklerin için çok teşekkürler canımAllah tamamına erdirsin,iyi günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
teşekkürler canımpembeli olan ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan cicilerini mutluluklar
güzel sözlerin iyi dileklerin için çok teşekkürler canımnazar boncuğu koymadan olmaz
canım hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim (
çok teşekkürler canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruzcanım herşey çok güzel allah mesud etsinnn
bu arada van kedisidemi koymuşlar kıss :) gerçek dimi oooooo
çok tatlı amaaaaaa
çok teşekkürler canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruzbenim kediciğim prensesim o :)) pek bayılırız yeni gelen eşyalara sandığı pek bi sevdi gerçek kedi canım ama van kedisi değil iran kedisi bu miniciklerde asabi kızımın yavrucukları
canım güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürlerMerhaba öncelikle hayırlı olsun gerçekten çok güzel ve ayrıntılı bi bohça olmuş .. yakında kısmetse benimde nişanım olcak ama bu kadar ayrıntılı olabileceğini düşünmemiştim hiç
Birde merak ettim genelde bohçada ayriyetten ayakkabı oluyor mu yoksa sizde mi böyle ? ben sadece nişan kıyafeti alınırken alındığını biliyorum henüz acemiyimde
teşekkürler canımhepsi cok guzel canim gule gule kullan, Lacivert ayakkabilarina bayildim cok hos.
iyi dileklerin için teşekkürler canımCanım gule gule kullan cicilerini :)
güzel sözlerin iyi dileklerin için çok teşekkürler canımHerşey çok güzel görünüyor.Güle güle kullan.Allah tamamına erdirsin Mutluluklar
canım güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürlerayakkabı konusuna gelince görümcelerimde ayrıca hediye olarak koymuşlar bohçaya o yüzden bu kadar çok ayakkabı gözüküyor, her iki tarafın anlaşmasına bağlı birazda nişanlık abiye bir kıyafet alıcaksan ona uygun bir ayakkabı yeterli olacaktır ama ayrıca takım elbise gibi eşyalarda alınıcaksa ona uygunda ayakkabı alınabilir anlaşmanıza bağlı, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bizde görürüz senin cicilerini, daha güzelleri senin olsun inşallah canım, hepimiz mutluhuzurlu olalım en başı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?