Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Allah tamamına erdirsin canım güzel telaşlar, mutluluklar sanada

Son düzenleme:
pembeli olan ayakkabıların güzelmiş güle güle kullan cicilerini mutluluklar

nazar boncuğu koymadan olmaz
canım hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim (

canım herşey çok güzel allah mesud etsinnn
bu arada van kedisidemi koymuşlar kıss :) gerçek dimi oooooo
çok tatlı amaaaaaa

canım herşey çok güzel allah mesud etsinnn
bu arada van kedisidemi koymuşlar kıss :) gerçek dimi oooooo
çok tatlı amaaaaaa
çok teşekkürler canım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz benim kediciğim prensesim o :)) pek bayılırız yeni gelen eşyalara sandığı pek bi sevdi gerçek kedi canım ama van kedisi değil iran kedisi bu miniciklerde asabi kızımın yavrucukları

Eklentiler

• $yumoş3.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $yumoş4.JPG
    57,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $yumos.JPG
    52,3 KB · Görüntüleme: 56

canım valla kedin harikaaa en çok onu beğendim :)ö kedilere bayılırımmmm yawrularıda maşallahh analarına çekmemiş :)) baba tarafınamı çekmişler acep :))

Merhaba öncelikle hayırlı olsun gerçekten çok güzel ve ayrıntılı bi bohça olmuş .. yakında kısmetse benimde nişanım olcak ama bu kadar ayrıntılı olabileceğini düşünmemiştim hiç
Birde merak ettim genelde bohçada ayriyetten ayakkabı oluyor mu yoksa sizde mi böyle ? ben sadece nişan kıyafeti alınırken alındığını biliyorum henüz acemiyimde

canım güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkürler ayakkabı konusuna gelince görümcelerimde ayrıca hediye olarak koymuşlar bohçaya o yüzden bu kadar çok ayakkabı gözüküyor, her iki tarafın anlaşmasına bağlı birazda nişanlık abiye bir kıyafet alıcaksan ona uygun bir ayakkabı yeterli olacaktır ama ayrıca takım elbise gibi eşyalarda alınıcaksa ona uygunda ayakkabı alınabilir anlaşmanıza bağlı, inşallah hayırlısıyla atlatırsın bizde görürüz senin cicilerini, daha güzelleri senin olsun inşallah canım, hepimiz mutluhuzurlu olalım en başı bu

aminnn inşş hayırlısıyla atlatsaydımmm güzel heyecanlar ama çok stresli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…