- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
teşekkürler arkadaşım :93:allah utandırmasın hepsi çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler arkadaşım :93:allah utandırmasın hepsi çok güzel
güzel sözlerin için çok teşekkürler canım, inşallah daha güzelleri senin olsun, bizde senin bohçalarına yorumlar yapalımmaşallah diyorum herşeyin şıkır şıkır çok güzel bohça hazırlamışlar güle güle kullan hepsini darısı başıma :)
iyi dileklerin için teşekkürler büşracım normalde ayakkabılarım 2 çiftti canım diğerlerini görümcelerim alıp koymuşlar hoşuma gitmedi desem bu yaptıkları yalan olur tam bir ayakkabı sever olaraktan yapılan bu jesti beğendim:13:Bohçan tam gelmiş canım. Ama ayakkabıların kaç çiftti öyle. Maşallah allahım tamamına erdiri inş.
teşekkürler canım, inşallah hepimizi mutlu sağlıklı huzurlu bir hayat beklerHayırlı olsun şimdiden mutluluklar.
Masallah canım
Herseyın hayırlısıyla yuvanızıda kurarsınız ınsallah cok beğendimgüle güle kullanın
maşallah maşallah nazar değmez inşallah kediciğim iran kedisi babamın hediyesi, çok severim ben kocaman gözlü pisiciğimiaman maşallahhh tü üt tüü.kedi de Van'dan geldi sandım bian
hepsi birbirinden güzel iyi ve mutlu günlerin de giymenin dilerim...
hepsi çok güzel Rabbim mutlu etsin..
maşallah herşeyin çok güzel mutluluklar dilerim
Hepsi cok güzel :)