Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım, daha güzelleri senin olsun inşallah mutlu günlerdeMaşallah canım
ALLAH tamamına erdirsin herşey çok güzel olmuş darısı bizlerin de başına :81:
beğendiğine sevindim canım bitanedir pisicimmmm çok sevdi nişan sandığının içini yaramaz sürekli orada uyuyorher şey çok güzel gözüküyor çok tatlı telaşlar bunlar ALLAH tamamına erdirsin
pisiciğine hayran kaldım çok datlu yatıo tepsinin için
maşallahhhh hersey çok guzel gorunuyor allahım banada mı bunlardan gelecek yaaaaaaaa DD
güzel dileklerin için teşekkürler canımherşey çok güzel,,güle güle kullan..mutlu günlerin olsun inş canım =)
teşekkürler canım inşallah sonunuda görmek nasip olurhayırlı olsunn Allah tamamını erdirsin
güzel sözlerin için teşekkürler canımHer şey çok güzel görünüyor :) Allah tamamına erdirsin
bu sadece bohça değil çeyiz herhalde böyle bohça alanlar var mı? yavv..bizde bohçanın b sini gömedik herşeyi kendim aldım..:84:
canım benim ne olur deme öyle üzülme bitanem bunlar görümlük şeyler sonumuz güzel olsun hepimizin, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah, tabiki gönül istiyor herşey güzel olsun yolunda olsun eksiksiz olsun ama en başında huzur sağlık mutluluk güzel olsun, evliliklerimiz güzel olsun, kocişlerimizle güzel geçinelim sonra herkese vereCek cevabımız olur, (MUTLULUĞUMUZDA PAYI OLMAYANIN, HAYATIMIZDA DA YERİ YOK)Canım Allah'ım sizi mesut etsin.
Yeri değil ama, gözlerim doldu bakarken, Van'dan Edirne'ye nişan bohçası gelebiliyo da şurdan şuraya gelemedi.
İnşallah hep mutlu olursun canım
teşekkürler canımne kadar çok eşyan olmuş çok güzellermutlulukla kullan işallah
iyi dileklerin için teşekkürler canımhayırlı olsun canım güzel günlerde kullanman dileğiyle...