• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Allah bereket versin canim, cok güzel olmus bohcan :)
Bütün isteyen ve sevenlere nasip olsun böyle güzel günler insallah..
O kedi de mi bohcadan cikti?? :)
Özellikle kapali lacivert ayakkabilarina bayildim..
Hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah, hepsi cok güzel masalah :)

hepsi çok cici canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun , göz açıp kapayıncaya kadar düğün gününüz gelsin inşallah
1 ayı kalmış biri olarak nişandan bu yana nasıl zaman geçti bilmiyorum çok telaşlı ama güzel günler
darısı başına inşallah

Allah bereket versin canim, cok güzel olmus bohcan :)
Bütün isteyen ve sevenlere nasip olsun böyle güzel günler insallah..
O kedi de mi bohcadan cikti?? :)
Özellikle kapali lacivert ayakkabilarina bayildim..
Hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah, hepsi cok güzel masalah :)
güzel sözlerin için çok teşekkürler canım :71: benim kedicim her yerden çıkıyor :1: şaka bir yana nişanlım kedilerden pek hoşlanmıyordu tanıştığımız zamanlarda 3 yıldır birlikteyiz şuanki haline bakıyorum zavallımın sokakta gördüğü kedilere dahi hemen bulup buluşturup bişeyler veriyor nasıl bir kedi sevgisi aşılamışsam artık :86: inşallah tüm sevenler böyle güzel duyguları yaşarlar, gönüllerine göre bohçaları hazırlanır canım :69:

hepsi çok cici canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun , göz açıp kapayıncaya kadar düğün gününüz gelsin inşallah
1 ayı kalmış biri olarak nişandan bu yana nasıl zaman geçti bilmiyorum çok telaşlı ama güzel günler
darısı başına inşallah
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürler:16: ayyyy ne kadar güzel düğününe 1 aycık kalmış inşallah sağlıklı huzurlu ve de çooooook mutlu bir hayatınız olur canım:69:, inşallah dediğin gibi bizimde zaman şöyle anlamadan geçiversin hemencik :48:

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ve bütün sorularımın cevabını burada görünce çok sevindim:)
25 eylüde nişanım var:)
Bohça telaşları başladı ve bu bohçayı görünce en azından alışveriş hakkında aklımda fikir oluştu:)
Çok teşekkürler, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:)

Back