Nişan Baharın nişan bohçaları geldi :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah

Allah bereket versin canim, cok güzel olmus bohcan :)
Bütün isteyen ve sevenlere nasip olsun böyle güzel günler insallah..
O kedi de mi bohcadan cikti?? :)
Özellikle kapali lacivert ayakkabilarina bayildim..
Hayirlisiyla kullanmak nasip olur insallah, hepsi cok güzel masalah :)

hepsi çok cici canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun , göz açıp kapayıncaya kadar düğün gününüz gelsin inşallah
1 ayı kalmış biri olarak nişandan bu yana nasıl zaman geçti bilmiyorum çok telaşlı ama güzel günler
darısı başına inşallah

güzel sözlerin için çok teşekkürler canım benim kedicim her yerden çıkıyor şaka bir yana nişanlım kedilerden pek hoşlanmıyordu tanıştığımız zamanlarda 3 yıldır birlikteyiz şuanki haline bakıyorum zavallımın sokakta gördüğü kedilere dahi hemen bulup buluşturup bişeyler veriyor nasıl bir kedi sevgisi aşılamışsam artık :86: inşallah tüm sevenler böyle güzel duyguları yaşarlar, gönüllerine göre bohçaları hazırlanır canım

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürler ayyyy ne kadar güzel düğününe 1 aycık kalmış inşallah sağlıklı huzurlu ve de çooooook mutlu bir hayatınız olur canım, inşallah dediğin gibi bizimde zaman şöyle anlamadan geçiversin hemencik

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım ve bütün sorularımın cevabını burada görünce çok sevindim:)
25 eylüde nişanım var:)
Bohça telaşları başladı ve bu bohçayı görünce en azından alışveriş hakkında aklımda fikir oluştu:)
Çok teşekkürler, Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…