baharatlık sorunsalı :)

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
kızlar çok sevdiğim baharatlık takımım var fakat alırken hiçç aklıma gelmemişti bu problem.. üzerlerinde isim yazmadığı için her yemekte hepsini tek tek açıyorum:)) bu da bir süreden sonra sinir etmeye başladı beni.. benimle aynı sorunu yaşayan varsa göze hitap eden bir şekilde nasıl isimlerini yazabilirim baharatlığıma :) fikirlerinizi bekliyorum..

canım etiketleme yapabilirsin ben tüm evimde kullanmayı düşünüyorum. mesela istediğin yazı tipiyle istediğin şekilde baharatların isimlerini yazdıktan sonra digifix adı verilen ( kendinden yapışkanlı şeffaf kaliteli bir malzeme) kırtasiyelerde bulabileceğin bir malzeme var istediğin uzunlukta kestirerek alabilirsin. bunları kullanarak etiketleme yaparsan hem estetiği bozmamış olursun hem de tek tek açmana gerek kalmadan rahat kullanırsın

asistatlı kalem (cd kalemi) ile yazabilirsin yada kendince minik notlar, işaretler koyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…