bievin bu modelinin delikleri yokmuş kızlar, sadece kapağı var demişlerdi bi ara.... ben 3 ayrı delikli modelleri daha mantıklı buldum ama :/
Kızlar Baharatlık setleri konusunda kafam çok karıştı. Çünkü tam karar verir gibi oluyorum, karşıma farklı bir model çıkıyor, kararsız kalıyorum. Aslında ben cam ve paslanmaz çelik karışımı olan, delikli ama delikleri ince,orta ve tam dökülen şeklinde olan, 6-12 tane parçası olan kullanışlı ve sağlam bir takım istiyorum. seramiklerin üzerinde genelde isim yazmıyor, dıştan içi de gözükmüyor ve az parça oluyor...
Altta bazı modeller var sizin de başka önerileriniz olur mu?
Bunlar Brabantia...
Eki Görüntüle 595972 Eki Görüntüle 595973 Eki Görüntüle 595974 Eki Görüntüle 595981
Bunlar berghoff marka
Eki Görüntüle 595975 Eki Görüntüle 596005
Emsa
Eki Görüntüle 595976 Eki Görüntüle 595977 Eki Görüntüle 595978
Orion
Eki Görüntüle 595979
Vacu Vin Pop Some Baharatlık
Eki Görüntüle 595980
Mom's Kitchen
Eki Görüntüle 596002 Eki Görüntüle 596003
Biev 6 Lı Mıknatıslı
Eki Görüntüle 596004
farklı markalarda gördüğüm bi de şu var:
Eki Görüntüle 595998
Ben tekli satılan cam küçük kavanoz ve baharatlıklardan alıp set yapmıştım. Sade ve ekonomik olduğu için :)
Sen şu plastikten almaya karar vermemiş miydin :)
Yine vazgeçtin di mi :)
bende baharatlıkları dolapta kullanmayı tercih ederim.şuanda da zaten dolapta kullanıyoruz.
baharat çok seven ve kullanan biriyim,modellerdekiler bana küçük geliyor nedense:26:
hele bunlar delikli ise kullanmak daha zor gibi .ufak kavanozlarda olan ve minik kaşıklarla kullanacağım
baharatlıklar tercih ederdim,cam da
hımm haklısın.. aslında annem de dolap içinde saklıyor mantıklı... tezgah dar olursa ortada kalırım
peki şunlar nasıl? içine kaşık koyarım kullanırım belki. 8e tamamlasam yeter sanırım.
İKEA RAJTAN 4'lü baharat kavanozu ------ 5,99 TL
Eki Görüntüle 597180
bu çok güzelmiş ... bende böyle alim bari
acaba büyüklüğü ideal mi ki yaa? gözüme bi an küçük göründü :44:
benim bunlar hoşuma gitti. hem yan durması güzel şık görünüyor.
hemde çok şirinler
15 cl hacimdeymişler, ml olarak 150 ml ediyor netten çevirdimdiğerleri 250 ml ama dediğin gibi yan durması daha şık gösteriyor bence kırılma ihtimalini ve başka yerlerde de kullanma ihtimalini de düşünüp 12ye tamamlayıp alayım. 18 tlye baharatlığı tamamlamış olucam son kararımızı verdik gibi değil mi Ecrin
hımm haklısın.. aslında annem de dolap içinde saklıyor mantıklı... tezgah dar olursa ortada kalırım
peki şunlar nasıl? içine kaşık koyarım kullanırım belki. 8e tamamlasam yeter sanırım.
BORMIOLI ROCCOQUATTRO KAVANOZ 4LÜ SET 250ML ----- 27,00 TL
Eki Görüntüle 597179
İKEA RAJTAN 4'lü baharat kavanozu ------ 5,99 TL
Eki Görüntüle 597180
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?