• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharatlık Seti Seçimi?

bievin bu modelinin delikleri yokmuş kızlar, sadece kapağı var demişlerdi bi ara.... ben 3 ayrı delikli modelleri daha mantıklı buldum ama :/

Bunu bilmiyordum cnım sanki delikli resmini de gördüm gibi ama emin olamadım bak şimdi.
Birde biev in böyle fotosunu buldum amaa tekli olarak 15.50 Biz set oluşturuyoruz heralde...

Diğer 2. Fotoda biev in 25 Tl miş

$Biev Baharatlık.jpg
$ALG055.jpg

İnşallah Yardımcı olabilmişimdir:16:

Son düzenleme:
Kızlar Baharatlık setleri konusunda kafam çok karıştı. Çünkü tam karar verir gibi oluyorum, karşıma farklı bir model çıkıyor, kararsız kalıyorum. Aslında ben cam ve paslanmaz çelik karışımı olan, delikli ama delikleri ince,orta ve tam dökülen şeklinde olan, 6-12 tane parçası olan kullanışlı ve sağlam bir takım istiyorum. seramiklerin üzerinde genelde isim yazmıyor, dıştan içi de gözükmüyor ve az parça oluyor...

Altta bazı modeller var sizin de başka önerileriniz olur mu?

Bunlar Brabantia...

Eki Görüntüle 595972 Eki Görüntüle 595973 Eki Görüntüle 595974 Eki Görüntüle 595981

Bunlar berghoff marka
Eki Görüntüle 595975 Eki Görüntüle 596005

Emsa
Eki Görüntüle 595976 Eki Görüntüle 595977 Eki Görüntüle 595978

Orion
Eki Görüntüle 595979

Vacu Vin Pop Some Baharatlık
Eki Görüntüle 595980

Mom's Kitchen
Eki Görüntüle 596002 Eki Görüntüle 596003

Biev 6 Lı Mıknatıslı
Eki Görüntüle 596004

farklı markalarda gördüğüm bi de şu var:
Eki Görüntüle 595998

Kuzum bunlar süper.. Ama ben de sen gibi kafam çok karışıktı ama geçen bernardo da bir alana bir bedava kampanyasında bi baharatlık gördüm bayıldım resmen. 4 boy vardı kapağı ince ve ankastre gibiydi.. Şu an tlfdan girdiğim için resmini bulup koyamıyorum ama gidebilme ihtimalin varsa bi bak canım gerçekten çok güzel :) bi özelliği yok ama hem şık hem zarif bi model ;)

moms kitchen olanlara bayıldım ben. 7'li bribantia almıştım limangodan henüz elime geçmedi ama bunlarda gözüm kaldı. mutfağın bi köşesine bunların en minnağını alcam tezgah üstüne, askısını sipariş verdim bile zaten 7 tane yetmez. $indir.jpg $MomsKitchenKasiklikliBaharat_2196_1.jpg Eki Görüntüle 597098 tupperlarım da var dolap içinde saklıycam onları tavsiye ederim kuruların için. moms olanlara da tatlı için olanları koyarım.

Ben tekli satılan cam küçük kavanoz ve baharatlıklardan alıp set yapmıştım. Sade ve ekonomik olduğu için :)

Ben tekli satılan cam küçük kavanoz ve baharatlıklardan alıp set yapmıştım. Sade ve ekonomik olduğu için :)

ya aslında o da aklıma geldi. tezgahta çok yer kaplayacak diye düşündüm sonradan. paşabahçenin camlarından alıp mutfak dolabının rafına ya da içine koysam mı diye düşündüm. çünkü tezgahta yer kalmayacak zor olacak sanki ilerde :32:

Ben mantar şeklinde almıştım, bir de düz. hepsi de mutfak dolabının içinde. Yağlık sirkelik tuzluk karabiberlik takımını masanın üzerine koyup diğerleri dolaba konabilir. Bakliyat baharat olan raflara. Zaten baharatlık alsan da ekstradan küçük kavanozlardan alman gerekecek, bol baharat çeşidi kullanan biriysen. Bir de baharatlıklara sığmayan ama poşette kalan kısmı da koymak için küçük kavanoz gerekiyor. Poşetler devriliyor dökülüyor hoş durmuyor sağlıklı da değil zaten vs vs. Tercih tabi ki. Ama ben kullanımda hiç zorluk yaşamadım, dolapta olmasından kaynaklı.

bende baharatlıkları dolapta kullanmayı tercih ederim.şuanda da zaten dolapta kullanıyoruz.
baharat çok seven ve kullanan biriyim,modellerdekiler bana küçük geliyor nedense:26:
hele bunlar delikli ise kullanmak daha zor gibi .ufak kavanozlarda olan ve minik kaşıklarla kullanacağım
baharatlıklar tercih ederdim,cam da:31:

tek tek alıp set yapmak dolapta yada rafta bulundurmak daha iyi sanki.
tezgahta kalabalık olamamış olur. bende kararsızım hala nasıl almam konusunda :26:

bende baharatlıkları dolapta kullanmayı tercih ederim.şuanda da zaten dolapta kullanıyoruz.
baharat çok seven ve kullanan biriyim,modellerdekiler bana küçük geliyor nedense:26:
hele bunlar delikli ise kullanmak daha zor gibi .ufak kavanozlarda olan ve minik kaşıklarla kullanacağım
baharatlıklar tercih ederdim,cam da:31:

hımm haklısın.. aslında annem de dolap içinde saklıyor mantıklı... tezgah dar olursa ortada kalırım:50:
peki şunlar nasıl? içine kaşık koyarım kullanırım belki. 8e tamamlasam yeter sanırım.

BORMIOLI ROCCOQUATTRO KAVANOZ 4LÜ SET 250ML ----- 27,00 TL
$10471_buyuk_zoom.jpg

İKEA RAJTAN 4'lü baharat kavanozu ------ 5,99 TL
$69424822_tn30_0.jpg

bu da BORMIOLI ROCCOQUATTRO ANFORA KAVANOZ 500ML - tanesi 9 tl. acaba 500 ml çok mu büyük olur? 250 ml daha mı normaldir?

$10470_buyuk_zoom.jpg

ben yukarıdan aşagı 2. sırada olan takımlar içinden 2. ni begendım.çok kullanıslı onlar.bugun bıyerde gördum bende alacagım.....

attachment.php

neredeyse hepsi çok güzel, ama ben bunu begendım
hem fazla yer kaplamaz, hem de daha çok çeşit alır :)

benim bunlar hoşuma gitti. hem yan durması güzel şık görünüyor.
hemde çok şirinler :34:

15 cl hacimdeymişler, ml olarak 150 ml ediyor netten çevirdim :46: diğerleri 250 ml ama dediğin gibi yan durması daha şık gösteriyor :31: bence kırılma ihtimalini ve başka yerlerde de kullanma ihtimalini de düşünüp 12ye tamamlayıp alayım. 18 tlye baharatlığı tamamlamış olucam :52: son kararımızı verdik gibi değil mi Ecrin :34:

15 cl hacimdeymişler, ml olarak 150 ml ediyor netten çevirdim :46: diğerleri 250 ml ama dediğin gibi yan durması daha şık gösteriyor :31: bence kırılma ihtimalini ve başka yerlerde de kullanma ihtimalini de düşünüp 12ye tamamlayıp alayım. 18 tlye baharatlığı tamamlamış olucam :52: son kararımızı verdik gibi değil mi Ecrin :34:

ayy evet 12 tane almak daha mantıklı... :31:

tezgah sorunu yaşamamak ve deliklilerle uğraşmamak için, şık ve şirin olmasından yola çıkarak bende kararımı bu yönde kullanıyorum :1: :46:

hımm haklısın.. aslında annem de dolap içinde saklıyor mantıklı... tezgah dar olursa ortada kalırım:50:
peki şunlar nasıl? içine kaşık koyarım kullanırım belki. 8e tamamlasam yeter sanırım.

BORMIOLI ROCCOQUATTRO KAVANOZ 4LÜ SET 250ML ----- 27,00 TL
Eki Görüntüle 597179

İKEA RAJTAN 4'lü baharat kavanozu ------ 5,99 TL
Eki Görüntüle 597180

dışarıda olursa çabuk nemlenir gibi geliyor.utfak ister istemez çok buhar olan bir yer.
bence ikisi de güzel:31: ama umarım kapak kısımları paslanma yapmıyordur.500 olanlar büyük gibi ama
250 uygun görünüyor..yani ben kesin o büyüklükte alırım.:56:baharat çok seviyorummm:6:

Back